Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

"boi sie zycia i podejmowania decyzji, bedzie sie stale ogladal na innych." A gdzie ja się na kogoś oglądam? Ahaaa to była Twoja metafora. Bardzo nieudana :D

Gość Ee panowie...
Chlopcze, pograzasz sie coraz bardziej. :-)

"Chlopcze, pograzasz sie coraz bardziej." Powiedziała samotnie przegryzając czekoladę w sobotę wieczór.

Gość DO KOBIET !!!
Czemu tak wam przeszkadzają prawiczki i wolicie tych doświadczonych?

Gość slayeeeer
dlaczego cię olewają i ignorują? chyba nie powiesz, że przez to iż wydajesz sie za ''mało ciekawy'' ? rozumiem, że dla kobiet to byłby jakiś powód, ale żeby dla facetów/kumpli?

Gość taneta
Czemu bez sensu takie związki???????życie bywa różne,ale najwazniejsze by nie oddalać sie od siebie emocjonalnie.Nie jest super ale nie beznadziejnie

Gość Ee panowie...
Cofnij sie o kilka stron, madralo, to bedziesz wiedzial, ze nie jestem osoba samotna. A to jak spedzam sobotni wieczor niech cie nie obchodzi za bardzo. W przeciwienstwie do ciebie, nie drze stale w obawie przed tym, jak inni ocenia mnie i moj sposob zycia.

"dlaczego cię olewają i ignorują? chyba nie powiesz, że przez to iż wydajesz sie za ''mało ciekawy'' ?" No cóż... Tak :D "A to jak spedzam sobotni wieczor niech cie nie obchodzi za bardzo." Uderz w stół... :D

Gość Ee panowie...
Ciekawe, co tam jeszcze widzisz w swojej szklanej kuli, poza tym, ze wlasnie zajadam (rzekomo) czekolade. Moze wiesz, jakie numery zostana wylosowane w totolotku w przyszlym tygodniu?

Gość a co w tym ograniczonego
ze prawiczek marzy o dziewicy?

"lorika Mystery przestań już jak by cię kobieta pokochała, to cieszyłbyś si.ę jak wariat że ją masz i to co było do tej pory mielibyście w dupie tak się tego sexu uczepiłeś..." wcale nie liczy sie to co było, bo ona o tym pamięta i stracila swoje dziewictwo z kim innym miałem okazję na związek z niedziewicą ale nie chcę takiej

Gość Ee panowie...
No coz, nawet nie potrafisz wymyslic zadnej riposty we wlasnym zakresie. Trudno sie spodziewac tego po osobie, ktora jako jeden z istotnych argumentow w takiej dyskusji uwaza zdanie otoczenia. Dobranoc, panie desperacie. Milego polowania na dziewice.

"Dobranoc, panie desperacie. Milego polowania na dziewice" A kto tu chce dziewicę?

Gość popieram autora tematu
a jak prawiczek sie boi ze ta doswiadczona bedzie go traktowac jak pierdole?

Gość slayeeeer
tutaj taki wygadany, na wszystko znajdzie odp., a w realu kompletny nudziarz hmmm... nie jesteś nudny, jesteś ''za mało śmiały''

Gość ooo samotne przygryzanie
czekolady w sobotni wieczór do mnie pasuje :). Na pozór porządni faceci też okazują się frajerami, nie tylko kobiety potrafią ranić

Gość popieram autora tematu
najgorzej jak prawiczek poznaje taka co miala wielu partnerow

Gość taneta
lorika masz rację bedzie pamietac tego ogiera a nie tego pierwszego

Gość do taneta
zawsze kobieta bedzie pamietac tego pierwszego tak jest na 99% więc to co pisze lorika to jest kłamstwo

Gość facet zrazil sie di jednej
i chce sprobowac z dziewicami. na bank nie bedzie szczesliwy. z tego co wyczytalam pojawila sie dziewca i chcial odrazu kontaktu. jemu nie chodzi o jakosc - byle dziewica byla - chore!!!

Gość taneta
ja nie myślę o tym pierwszym .....kiedy myślę o pierwszym razie to był to mój mąż!!!!!!!!!!!!

Gość albo jest popap....rancem
ktory chce rozprawiczac. dziwne podejscie i chore. sex to nie zabawa i na wielu ludziach wieeelkie wrazenie robi i wieeeelki bol

"sex to nie zabawa i na wielu ludziach wieeelkie wrazenie robi i wieeeelki bol" stad moje podejscie zeby to było cos wyjatkowego

Gość taneta
i co z tego.....okazał sie skurwysynem.....nie był tego wart!!!!!!!ale to sie okazało juz po czasie