Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

Gość co ma pamietac!!!!
nieudany sex?! za pierwszym razem zadko wychodzi zeby facet zadowolil kobiete

Gość taneta
i wyjątkowy i wspaniały był ten pierwszy raz kiedy współżyłam z mężem!!!!!!!!!nie do zapomnienia

Gość a co ty sobie wyobrazasz?!
sam nie jestes prawiczkiem a od kobiety tego wymagasz? szukaj u mormonow

Gość Mystery nie bierz
odpadów po innych!!!

Gość lorika - madra kobieta z
ciebie. zaj... podlady jestem z toba. tyle ze chyba szkoda czasu na przekonywania pana chcacego dziewicy. mam wrazenie ze sam musi sie przekonac na wlasnej skorze jakie jest zycie

Gość do taneta
no jestem ciekaw jakie jest zycie? opisz prosze

"wy po prostu macie problem z tolerowanie u kobiety ze przezyły cos bez was" Nie. Przynajmniej ja. Uważam jedynie, że pannę co miała mnie w dupie mam prawo kopnąć w tyłek. "Nawet jak się was czyta, to już wiem jakie macie poglądy i co sobą reprezentujecie.' Tiaaa...

"tak sie wysławia porządny?" Porządność na forum wysławianiem mierzysz?!

Gość taneta
zdolności jasnowidzenia nie posiada raczej nikt....i nigdy nie wiesz kiedy ten skurwysyn okaze sie skurwysynem...................i nie zycze sobie ubliżania mi bo nie puszczałam sie i nie puszczam......mozesz wypowiadac sie ogólnie ale nie ublizac personalnie!!!!!!Twoim zdaniem jak kobieta sie kochała to juz znaczy ze sie puscila......a to jak ty bedziesz uprawiac sex ten pierwszy raz i parnter Cie zostawi to juz tez nie jestes nic wart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziecko z bullerbyn
jezu, co wy tak gloryfikujecie ten piewszy raz? zrozumcie ludziska, ze to nic takiego. ja swojego nawet nie pamietam za bardzo :O zadne mi tam przelomowe wydarzenie w zyciu. robicie z igly widly.

Taka laska byłaby dla was zdobyczą, lekiem na dotychczasowe niepowodzenia, dowodem, że warto było czekać i marnować tyle pieknych, najlepszy, najmłodszych lat życia na narzekanie i zazdroszczenie tym którym się powiodło." lorika - nie wiem po co tworzysz te teorie skoro jestem prawikiem to zwyczajnie mam prawo chcieć to zrobić z dziewicą i chyba więcej sobą reprezentuję niż kiedys, skoro mam mieszkanie, pracę i bylbym w stanie ją utrzymać jakby zaszla w ciązę dlaczego tak trudno ci to pojąć że po prostu chcę to zrobić z dziewicą a nie z taką która się juz komuś oddała

Gość slayeeeer
a czemu nie? po wypowiedziach wiele można dowiedzieć się o człowieku, jego nudność/ciekawość też można poniekąd zmierzyć, ktoś kto wiecznie odp. banałami, nie ma za wiele do powiedzenia, błyskotliwością nie grzeszy, jego wypowiedzi są infantylne, nie chcę już wymieniać po nikach, ale są tu tacy kafeterianie ''bez osobowości''- mogę założyć się, ze nie jest ciekawą osobą w realu, natomiast ktoś z kim można prowadzić długie, interesujące konwersacje na różne tematy, a przy tym jest zabawny, błyskotliwy, rzuca ripostami to wątpię w to aby był nudny, to są tylko przykłady, nie porównuję cię ani do jednego ani do drugiego, ale trudno uwierzyć po twoich wypowiedziach żebyś naprawdę był aż tak nudny i nie ciekawy jak w wielu tematach podkreślasz

Gość taaaa
"skoro jestem prawikiem to zwyczajnie mam prawo chcieć to zrobić z dziewicą" a potem kopniesz ją w tyłek, ona już będzie zużyta a Ty będziesz szczycił się doświadczeniem

"a potem kopniesz ją w tyłek, ona już będzie zużyta a Ty będziesz szczycił się doświadczeniem " Nie porównuj wszystkich do faceta co Ci zaimponował jako pierwszy.

Gość taaaa
żaden mi nie zaimponował, nigdy nie miałam faceta

Gość dziecko z bullerbyn
"skoro jestem prawikiem to zwyczajnie mam prawo chcieć to zrobić z dziewicą" owszem masz prawo. ale jesli odrzucisz wartosciowa, madra, dobra, piekna (etc..., wpisz sobie co ci tam tylko pasuje) kobiete tylko dlatego, ze nie jest dziewica to postapisz idiotycznie. do czego tez masz prawo.

Gość taneta
Żyję w związku na odległość."Nie jest super"...bo...bardzo tęsknię za swoim mężem."Nie jest beznadziejnie"...bo...wiem że to okres przejściowy i żyje nadzieją że juz niedługo będziemy znów razem.

poza tym tak jak mowiłem, kręcilem z jedna dziewicą ostatnio i gdyby wyszlo to byłbym gotow sie nawet z nią ożenić była naprawde piękna i nie miała nikogo wcześniej - 23 lata

"ale jesli odrzucisz wartosciowa, madra, dobra, piekna (etc..., wpisz sobie co ci tam tylko pasuje) kobiete tylko dlatego, ze nie jest dziewica to postapisz idiotycznie." Wy odrzucacie facetów bo nie pasują do wizerunku "księcia z bajki". Ale to nie jest idiotyczne? Dla was dać kosza to jak wodę w kiblu spuścić.

Gość bemark30
do mystery czy myslisz ze to to ze jestes prawnikiem itp. dziala na kobiety ? - porzadne? nie. ja jestem tez niezalezna finansowo facet potrzebny mi jest tylko do jednego. ale jak czyta twoje wypociny to wnioskuje ze nie radzisz sobie w kontaktach z kobietami niby szukasz dziewicy ale pewnie jakby sie trafila jakas niedziewica doceniajaca twojw wartosci to tez bys polecial. zalosne i naprawde nie rozumiem czemu sie ponizasz

"niby szukasz dziewicy ale pewnie jakby sie trafila jakas niedziewica doceniajaca twojw wartosci to tez bys polecial. zalosne i naprawde nie rozumiem czemu sie ponizasz" trafiła sie taka niedziewica ale musiałem ja odrzucić była gotowa wskoczyć mi do łóżka już na drugiej randce więc mylisz sie zresztą nocowala u mnie ale jej nie przeleciałem

"Przecież powyżej wyraziłam opinie, że do normalnych prawiczków nic nie mam." Tych przed 18-stką :D

"idę stąd, zaczyna się... przyszedł offerma i zrobił "atmosferę" ale z ciebie dno" Prawda boli, co?

Gość taneta
byłam z nim 3 lata i zaplanowalismy juz date slubu.jesli nie znasz całej sytuacji nie oceniaj........facet który mówi dziewicy po stosunku ze nie była dziewicą jest skurwysynem.............

Gość gorzkiechwile
święta racja że nie wato sie żenić.. bo trafić na odpowiednią osobę to t skarb. a co do seksu cóż ja zrobiłam to z zauroczenia potem był moj płacz bo dla niego to był tylko seks ale było minęło. dziś wiem jedno seks nie jest najważniejszy jest fajny i potrzebny ale ważniejsza jest rozmowa i radość wspólnych chwil i to jakim się jest człowiekiem. tego własnie nei mam w małżeństwie i przed tym kiedys stchórzyłam. dziś tkwię w zależności z której nie potrafię sie wydostać nie jest to całkowity brak uczuć ale po prostu to nie to...drodzy panowiei panie nie zatrzymujcie swych partnerek/ow na siłę . jak kocha to wroci jesli nie to znaczy ze nigdy nie kochał. bo płaczecie grozicie robicie z siebie słabeuszy a my nie wiemy co począc w takiej sytuacji i jak nie zranić bardziej. i zostajemy a potem zalujemy tej decyzji. i gorzki ma smak takie życie bo nikt nie jest szczesliwy ani my ani wy ktorych nie kochamy tak jak na to zaslugujecie.

Gość popieram autora tematu
my jestesmy wlasnie porzadnymi facetami

Gość do taneta
ale to ty dajesz kosza a nie odwrotnie a to chyba duza różnica wam łatwo powiedziec spierdala do kolesia który wam sie nie podoba

Gość bemark30
do mysteery dziwnym czlowiekiem jestes. nie dajesz sie przekonac powiedz szczerze ile masz lat?