Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

Gość taneta
do dziecko z bulerbyn panowie nie rozumieja jednej rzeczy....... oferma na przykład zarzuca ze jestem taka sama jak ten co mnie zostawił.....mozna z kims przezyc wiele lat i nie poznac go do konca,nie zawsze wychodzi w zyciu tak jak chcemy....chcial dziewice i mial ale widac mało było.....zaczął zdradzac i z tego powodu teraz to ja jestem ta zła????

"też mam żal do wszystkich facetów o to, że wolą nafaszerowane botoksem blond cizie o długich nogach..." To szukaj facetów w innych miejscach a nie w klubach.

Gość obudzcie sie wkoncu ludki
dżizas, nie widzicie, że to oszołom, który zapewne znowu zapomniał wziąść leków(a może nawet i projekt) olać go i nie odpowiadać na jego posty, tyle

Gość do taneta
nigdy na plastik nie leciałem a nogi to dziewczyna powinna miec zgrabne ogólnie nie toleruje grubasek

Gość taneta
oferma... Ty to jestes wrózbita pewnie.....bo juz na zapas bedziesz wiedział że Cie nie zdradzi......hahahhahahahahaha

Gość obudzcie sie wkoncu ludki
o offermie mowa rzecz jasna, swoją drogą bardzo adekwatny nik

Gość a ja nawet im się nie dziwie
"To szukaj facetów w innych miejscach a nie w klubach" a skąd pewność, że szukam w klubach? w ogóle nie szukam tylko obserwuję i widzę jakie kobiety mają powodzenie

Gość do taneta
ale gdyby do ciebie podszedł normalny koles i zagadał to bys mu dała kosza bo zapewne wolisz innych

"w ogóle nie szukam tylko obserwuję i widzę jakie kobiety mają powodzenie" To wiele mówi w jakich facetach gustujesz. Żal Ci dupsko ściska, że Ciebie - szarej myszy - nie chcą bo sama byś wolała takiego bajeranta niż podobnego Tobie.

Gość taneta
a ja mam dwie plastikowe ale za to bardzo zgrabne hehehehehehhehehe

Gość dziecko z bullerbyn
[zgłoś do usunięcia] offerma "zaczął zdradzac i z tego powodu teraz to ja jestem ta zła????" odpowiadasz za swoje wybory. skoro wybrałaś sobie takiego ananasa to nie szukaj teraz kolejnych. ludzie to nie są samochody z salonu które się bierze "na próbę". no teraz to ja sie zakrztusilam ze smiechu :D offermo drogi, ludzie sie zmieniaja, nie wiem czy masz tego swiadomosc? czasami lata cale mijaja zanim poznasz na dobre drugiego czlowieka. obys nigdy nie musial sie o tym przekonac...

Gość bemark30
do mystery mylisz sie. nie osiagnoles wiecej! nawet nie osiagnales wiecej niz ja nie mowiac o moim facecie. - prawnik - jeszcze mlody - marne dochody. jak mi dorownasz odezwij sie. a propo forum - jak chcesz na kase czy zawod kogos trafic to nie tu. jakis portal randkowy doradzam

Gość do ofermy
ty i tak nie zamoczysz więc sie napalaj że będziesz mieć dziewicę- za 30 lat z ciekawośći pójdziesz do agencji i wtedy pogadamy o twych pogladach

"ludzie sie zmieniaja" W filmach. W życiu skurwiel pozostaje skurwielem tylko lepiej to maskuje.

Gość blue orchidea
offerma czyli facet, który związał się ze szmatą jest taki sam jak ona? masz całkowicie spiertolone myślenie, dlatego nigdy żadna się z tobą nie zwiąże

"To wiele mówi w jakich facetach gustujesz. Żal Ci dupsko ściska, że Ciebie - szarej myszy - nie chcą bo sama byś wolała takiego bajeranta niż podobnego Tobie." Ale dlaczego od razu atakujesz? Nic o mnie nie wiesz, więc nie oceniaj... Żadna ze mnie "szara myszka". A blond cizia nie ma powodzenia wyłącznie u bajerantów, KAŻDY obejrzy się za taką na przykład na ulicy.

Gość dziecko z bullerbyn
W filmach. W życiu sk**wiel pozostaje sk**wielem tylko lepiej to maskuje. co do tego, to w czesci sie zgodze, o dziwo :D ale w przeciwienstwie do niektorych, nie bede nikogo wyzywac za to, ze sie na drugiej osobie w pore nie poznal(a)

Gość bemark30
do mystery prawdy nigdzie nie znajdziesz a o inicjatywe cie ni podejrzewam

Gość taneta
żenujace jest to co piszesz ....albo jestes niespełny rozumu albo mało wiesz o zyciu....a rozkraczasz to sie moze Ty przed laskami.......a ile to czasu potzrebujesz by kogos poznac co???????????????? znam wspaniałych ludzi którzy przezyli ze soba wiele lat bo az 30 i zdziwisz się jedno z nich zdradziło!!!!!!!!!!!!!To ile lat potzreba by kogos poznac????????????????

"Ale dlaczego od razu atakujesz?" Ja Cię nie atakuję tylko wyciągam wnioski z Twoich wypowiedzi "Nic o mnie nie wiesz, więc nie oceniaj" Tu nas wszyscy oceniają i jakoś roszczą sobie do tego prawo. "KAŻDY obejrzy się za taką na przykład na ulicy." Nie ośmieszaj się z takim argumentem.

"nie bede nikogo wyzywac za to, ze sie na drugiej osobie w pore nie poznal(a) " Ciekawe skąd to wzięła...

widzę że dziewicy tu nie uświadczę, w tym temacie, więc do niczego mnie to nie przybliża nara

Gość blue orchidea
nie odpowiedziałeś piczko

Gość taneta
do taneta Od dawna nie interesuję się mężczyznami poza moim meżem więc kazdy teraz dostanie kosza

Gość taneta
do oferma Cytat trafny lecz do zycia mało adekwatny.

Gość dziecko z bullerbyn
[zgłoś do usunięcia] Darker "nie bede nikogo wyzywac za to, ze sie na drugiej osobie w pore nie poznal(a) " Ciekawe skąd to wzięła... wybacz moje ograniczenie ale nie rozumiem komentarza, moze jasniej...

"Nie ośmieszaj się z takim argumentem." Raczej Ty się ośmieszasz z tą Twoją pożal się Boże "ciętą ripostą".