Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

"wybacz moje ograniczenie ale nie rozumiem komentarza, moze jasniej..." Twój pech.

"Raczej Ty się ośmieszasz z tą Twoją pożal się Boże "ciętą ripostą"." Tak, tak , bo każdy facet to dziwkarz co się za cycatą blondyną obejrzy. NA 100%. Idź spać! :D

Gość dziecko z bullerbyn
to fakt że moja opinia o kobietach wynika z rozgoryczenia. po prostu kiedyś mnie nie chciały a teraz ja ich nie chcę. czyli jednak musiales sie w stosunku do jakiejs pomylic :P ogolnie to przykre.

Gość dziecko z bullerbyn
"to jest tylko twoje zdanie więc nie próbuj narzucać go innym" i ty to mowisz offerma? :D

Gość dobra rada dla wass
zostańcie pedałami, będziecie mieli raz na zawsze spokój od tych wrednych, głupich i złych kobiet

Gość a ja nawet im się nie dziwie
"Tak, tak , bo każdy facet to dzi**arz co się za cycatą blondyną obejrzy. NA 100%. Idź spać!" Tak, tak a każda kobieta to dziwka która puszcza się z pierwszym lepszym "bajerantem" , kieruje się wyłącznie wyglądem- totalna bzdura, ale każdy swoje zdanie ma prawo mieć, więc przekonywać Was nie będę. Pójdę spać... jeśli będzie mi się chciało :) :P

Gość no i wpadles__
"to jest tylko twoje zdanie więc nie próbuj narzucać go innym" ''i ty to mowisz offerma?'' dobre und motzne :D

Gość do taneta
niech sie nie puszczają to i my bedziemy inni ale ze wy lubicie sie kurwic to juz nie nasza wina

Gość taneta
Sa takie co sie puszczają i takie co nie robią tego.Ta teoria o której piszesz działa również w obie strony...

Gość taneta
Nie narzucam niczego i nikomu......każdy ma swoje zdanie.Oferma ma swoje i stara się ubliżyc każdemu.

Gość z kobiety ktora miala
wielu partnerow raczej nie bedzie dobrej zony

Gość do taneta
ja sie nie puszczam nie wiem jak reszta poprostu uwazam ze dziewczynie która miała więcej niz 2 facetów to na miłosc i szacunek nie zasługuje

Gość taneta
No przecież do Ciebie ich nie mam hehehhehehe

Gość taneta
Każdy ma prawo uważać jak sobie chce....ja jestem szczęśliwą mężatką,nie zdradzam swojego męża i po dwóch latach bycia w rozłące bo nie przebywam w kraju, wiem ze to nie jest tylko przyzwyczajenie jakby to niektórzy ale miłość mimo tylu lat

Gość palooooma
offerma, nawet najbardziej uczciwy człowiek może zdradzić, nigdy nie ma i nie bedzie 100% pewności czysto hipotetyczna sytuacja: wyobraz sobie, że masz żonę i jesteści w udanym iluś tam letnim związku, ale wiadomo, ze w każdym prędzej czy później pojawia się rutyna, a załóżmy, ze jesteś daleko od domu np. w delegacji, w jakimś hotelu i jakaś napalona, seksowna laska proponuje ci darmowy seks i wierz ze nikt nigdy sie o tym nie dowie - odmówiłbyś? nie uwierzę, jak powiesz, że tak

Gość palooooma
* wiesz

Gość każdy będzie
się zarzekał, że odmówiłby, dopóki nie znajdzie się w takiej sytuacji wtedy tylko zdecydowana mniejszość potrafiłaby odmówić

Gość dziecko z bullerbyn
taneta Nie narzucam niczego i nikomu......każdy ma swoje zdanie.Oferma ma swoje i stara się ubliżyc każdemu. nic dodac, nic ujac :) nie offerma, ja nie mam z tym problemu. jak rowniez z tym, ze, trzymajac sie twoich kryteriow jestem szmata, ktora rozlozyla nogi przed byle bajerantem :)

Gość taneta
offerma pisałam o 30 letnim zwiazku w ktorym jedno zdradziło....wiec ten ktos nalezał do tych nie licznych i po tylu latach okazało sie że to nie ten sam człowiek co przez 30 lat.wesoły,zabawny,dbający o dom i rodzine nagle stał się kurwiarzem.nie ma pewnosci nigdyyyyyyyyyyyyyyy

Gość do dziecko z bullerbyn
dlaczego uwazasz, ze to byl byle bajerant? kochalas go?

Gość taneta
mnie nie......mam wiernego męża i odwzajemniam tym samym. pewność na 30 lat....dobre.....30 lat małżeństwa to spory staż....ale zrobił i zranił ta kobietę mimo ze przez tyle lat mu ufała......

kobiety wraz z wiekiem otwieraja oczy. tyle że jak przestają imponować im kobieciarze, a zaczynaja podobac porzadne, normalne chłopaki, to zazwyczaj mają już nieślubne dzieci albo zjechaną psychikę przez tych, którzy w przeszłości sie nimi bawili. a takie z kolei nie są atrakcyjne dla porządnych facetów i koło się zamyka - zostaje wielka samotnośc po obu stronach. wychodzi że jedynymi wygranymi tej bitwy są właśnie ci kobieciarze vel. kurwiarze, smutne ale prawdziwe

Gość taneta
Chciałbyś oddać komuś większość swojego życia po to by później otrzymać zdradę,oszustwo i kretactwo?

amandos niekoniecznie, kobiety wraz z wiekiem otwieraja oczy. tyle że jak przestają imponować im kobieciarze, a zaczynaja podobac porzadne, normalne chłopaki, to zazwyczaj mają już nieślubne dzieci albo zjechaną psychikę przez tych, którzy w przeszłości sie nimi bawili. a takie z kolei nie są atrakcyjne dla porządnych facetów i koło się zamyka - zostaje wielka samotnośc po obu stronach. wychodzi że jedynymi wygranymi tej bitwy są właśnie ci kobieciarze... smutne ale prawdziwe

Gość taneta
Ta kobieta była dziewicą i po 30 latach została zdradzona......nie ma lekarstwa na szczęście:(

Gość taneta
Mystery_ Zycze Ci byś znalazł swoją połówkę i był szczęśliwy na zawsze,żebyś umiał przetrwać złe i dobre chwile bez względu na okoliczności jakie się w zyciu pojawią...

Gość dziecko z bullerbyn
do dziecko z bullerbyn dlaczego uwazasz, ze to byl byle bajerant? kochalas go? byle bajerant wg kryteriow offermy. powinnam go byla przejrzec a nie rozkladac nogi. kochalam ale i tak jestem zdzira :)

Gość taneta
Według tej teori należałoby napisac że prawiczek który się odda i zostanie porzucony jest kurwiarzem bo już oddał to co miał najcenniejszego

Gość dziecko z bullerbyn
a skad wiesz, ze nie wzielam :P zreszta, o ile sie nie myle to topik jest o tym, ze nie warto sie zenic...