Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamusia zdziwiona..123

Dlaczego ten facet nie moze szczytowac?

Polecane posty

Od trzech miesiecy spotykam sie z facetem (ktory wczesniej byl przez trzy lata sam) Kiedy uprawiamy seks on potrafi chyba z godzinę to robić a nie moze dojsc do orgazmu.Efekt jest taki ze ja juz jestem po , jestem obolala zmeczona i mam dosc. Zapytalam go tylko czy ja go nie pociagam , albo nie podniecam bo tak to odbieram...odp ze nie ...i troszkę zbyl mnie zartem jaka moze byc tego przyczyna...bo taki seks zaczyna byc poprostu nieprzyjemny.

Gość iwan
Być może nawyki masturbacyjne. Porozmawiaj z Nim, może czuje luz i dlatego nie dochodzi. Dokończ ręką i ustami lub anal jeśli akceptujesz.

wlasnie tak mi sie wydaje ze o masturbację tu chodzi ale on nie chce sie przyznac i nie chce ze mna o tym gadac...

a wogole taki facet kiedyś dojdzie do tego zeby sie normalnie kochać czy juz zawsze bedzie musial mieć mocne stymulacje. Męczy mnie taki seks z nim...

moj poprzedni facet nie narzekal na zadne luzy :).....to niby co ja mam zrobic. Bo taki seks to jest do dupy on moze z godzine a mnie juz wszystkie miesnie bolą

Gość specjalistka kafee
spróboj pozycji na pieska penis ma dobre odgiecie, do tego facet ma ciekawy widok moj men jak za 3 razem pod rząd nie moze dojsc, to zawsze ta pozycja szybkie tempo i ładunek ląduje w waginie :)

stoi

specjalistka kafee cos w tym jest ze ta pozycja najlepsza...bo wlasnie w tej dochodzi tylko. Tylko ze po tym wszystkim w kłotni wykrzyczalam mu w twarz ze potrafi dojsc tylko jak pedal:) bo tak mi sie to jakos teraz kojarzy.Obrazil sie :)

Gość Izzabellas
Też tak miałam - i powiedziałam facetowi, że jak nie może się spóścić we mnie to niech przynajmniej mi do pochwy nasika. I teraz jest ok, facet sika i jest cieplutko i milutko.

Gość elektroniczny zwieracz
mocz jest wspaniałym środkiem dezynfekującym

mialam na mysli " tylko od tylu" ...bo to mi sie jakos tak kojarzy w tej sytuacji

Gość specjalistka kafee
a namawiał cie na anal, tłumaczac ze moze bedzie lepiej ?

Gość specjalistka kafee
i zasadnicze pytanie czy twoj men jedzie w gumie czy nie ? wiadomo ze bez gumki szybciej dochodzą ;)

Próbowal coś kombinować w trakcie ale napotkał sie moim wyraznym sprzeciwem.Bo ja nie mam ochoty na anal. Kurcze z poprzednim facetem tak fajnie bylo w łozku a ten to taki dziwak. Na codzien ok ale ten seeeeks:).......

bez gumy.

Gość specjalistka kafee
a dochodzi przy oralu ?

Gość Joannnnnna
Ja to lubię jak facet spuści mi się na twarz, a potem mnie sponiewiera jak szmate i karze mi wypierdalać.

Gość skoro próbował Ci wsadzić w
tyłek, to pewnie właśnie potrzeba mu bardzo silnej stymulacji, bo w odbycie jest ciasno :O Pewnie wali konia non stop :O Też by mnie zaczął brzydzić i męczyć seks z takim gościem.

to ładnie mu komplementem przywaliłaś BTW kobiety to zawsze "facet winny" - za krótko, za długo, nie z tej strony, sperma bee, w pupę nie wolno, a do buzi KRK zabrania...

Gość akonim
"Pewnie wali konia non stop" W Bravo to przeczytałaś?

nie wiem.Bo myśmy teraz zaczeli uprawiac seks i jakos sie nie złozylo. Tzn ja mogę isc na oral....ale musze byc z gosciem dłuzej i poczuc ze mu na mnie zalezy...w przeciwnym razie jakbym zrobila mu loda a on mnie puscil w trąbe czulabym sie ponizona. ja tak mam. Dojdzie do tego ze bede przed nim uciekać:) a moze wyslać go do jakiegos specjalisty?

Gość Joannnnnna
Czy wszystkie kamusie to skończone idiotki?

lepiej sama idź do specjalisty, to Ty masz problem z seksem, a nie on - jemu pasuje poza tym skąd wiesz, że godzinę dmucha, ze stoperem uprawiasz? szybko dochodzisz, pewnie góra 10 minut, a potem się nudzisz, więc Ci się wydaje, że trwa to długo

poprostu ten facet nie jest moim pierwszym partnerem seksualnym. Nie uprawaiam seksu z zegarkiem ale po jakimś czasie kobieta poprostu staje sie cala obolala i nie sprawia to przyjemnosci.

A co powiesz na szczerą rozmowę, w której Ty sama zaczniesz wątek masturbacji? Będąc sam 3 lata na pewno onanizował się i stąd ten problem. Ręką stymuluje się penisa o wiele mocniej niż robią to mięśnie pochwy. Jeśli problem tkwi w tym, a Tobie zależy na nim jako na partnerze spróbujcie wymyślić jakieś rozwiązanie. Np tygodniową przerwę z jego strony bez masturbacji. Można też spróbować więcej pieszczot, rozluźnijcie się. Moim zdaniem wykrzykując mu w twarz rzeczy typu 'dochodzisz jak pedał' nie robisz nic dobrego i nie wykazujesz się też dojrzałością. Równie dobrze on mógłby Ci wykrzyczeć, żeś luźna jak krowa, bo pewnie tak z jego perspektywy jest. Przykre, prawda? Więc zamiast dać się swojej frustracji zacznij coś konstruktywnego z nią robić.

pseudonim artystyczny : masz duzo racji. Ja probowalam porozmawiać o tym ale on zbywa mnie jakimis glupimi zartami. A jak sie zaczyna rozmowe kilkakrotnie a ktos sie zgrywa to w koncu sie wkurzylam :)