Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka z innej bajki

skąd facet wie ze zaraz wytrysnie? jakie to uczucie?

Polecane posty

Pytam bo uprawiam seks przerywany z moim chlopakiem . On uwaza ze kontroluje sytuację ze sie w srodku nie spusci... czy on faktycznie na tym panuje?

Gość babcia kaczanowska
panuje, panuje, no chyba ze sie uśpi....to bydzie ździebko głupio....

Gość kfgkdh
a ty wiesz kiedy dochodzisz?? wiesz ze za chwile beidzesz miala orgazm? no to on tez tak czuje

Gość moria874132432543
ja to sama widze po moim narzeczonym ze zaczyna dochodzic. przy okazji : mało skuteczna metoda antykoncepcyjna, ale nie chce mi sie juz tlumaczyc ( w tym co sie wydziela z penisa przed wytryskiem, co nawilza tez są plemniki. mało ale jest szansa ze zapłodnia)

Gość Nowy Ogier
Seks przerywany ? I sprawia wam to przyjemnosc. Przeciez to tylko stres.

no my akurat chcemy byc ze sobą na powaznie i w razie jakiejś wpadki nie byloby dramatu. Choć przyznaje ze wole dzieci pozniej. Mi kiedyś po odstawieniu tabletek hormonalnych zaburzyla sie cala gospodarka hormonalna wiec teraz nie chce....a prezerwatywa po pierwsze smierdzi mi a po drugie lubie czuc cialko swojego nazreczonego.To calkiem inne uczucie

zresztą u mnie np z orgazmem to jest tak:...ze kiedy juz naplywają mi te fale gorąca i rozkoszy to wydaje mi sie ze juz zaraz bede miec a tu czsami sie okazuje ze potrzeba mi jeszcze wiecej stymulacji...a czasami jakos tak od razu...

Gość Nowy Ogier
Sa przeciez rozne kondony, a jezeli nie lubisz kondonow to bierz pigulki. Pigulek jest mnostwo roznych. Lekarz dobierze ci odpowiednie. Ja tez nie lubie na mojego penisa naciagac gume.

Gość taki tam jeden....
"skąd facet wie ze zaraz wytrysnie? jakie to uczucie?" Przyjemne :)

ale w sumie ja też lubie jak moj narzeczony spuszcza mi sie na biust a kiedys to byla komedia bo tak wybuchl ze walnąl mi do oka:) Ale mielismy ubaw.Reanimacja mojego oka w łazience:) ..jedno spojrzenie na siebie i dokonczenie "seansu" pod prysznicem :)

Gość Izzabellas
W ogóle miałyście kiedyś tak koleżanki, że facet zamiast się w was spóścić po prostu zrobił siku? Ja tak miałam przy pierwszym razie. Chłopak się ze mną kochał chyba z godzinę i już mnie powoli zaczynało piec i wtedy na niego naciskałam, żeby wreszcie skończył. Wtedy on się zdenerwował i nasikal mi do pochwy. Myślałam najpierw, że to jest jakiś mega super wytrysk, bo wiecie było tak ciepło i przyjemnie. Czar prysł gdy zobaczyłam, że mam całe żółte prześcieradło. Co cham z niego, jak tak mógł mnie poniżyć?

zestresowałaś gościa:)

Gość gość
Jakie to uczucie? Najlepsze, szkoda że tak krótko trwa, można to nieco wydłużyć ale nie da się w nieskończoność. Jest takie powiedzonko: seks dla faceta to kilka sekund na końcu, reszta to przej....ny czas.....

Gość abbc
to uczucie ze robi sie coraz przyjemniej mega przyjemnie ze penis jest maksymalnie napiety i napreżony, skorka na penisie jest maksymalnie wrazliwa i daje mnostwo rokoszy. I bardzo nagle przychodzi uczucie ze musisz sie spuscic musisz pozwolic na wytrysk zeby rozladowac to wspaniale napiecie zrzucic z siebie ten przyjemny ciezar napiecia jeszcze przyjemniejszym wytryskiem. I zaraz po nim momentalnie jest swiadomosc ze przekroczyles moment bez powrotu ze bez wzgledu na wszystko do wytrysku zaraz dojdzie. I wtedy zaczyna sie najprzyjemniejszy moment - poczatek orgazmu jeszcze na chwilkę przed wytryskiem pierwszej porcji spermy gdy facet juz niczego nie kontroluje i ogarnia go orgazm iego najprzyjemniejsza czesc i zaraz zaczyna sie spuszczac. Jak ma duzo spermy w jadrach to czuje dodatkowo przyjemna wędrówkę sporej porcji spermy w cewce ktora rozkosznie rozpycha jej scianki przepychajac sie do ujscia cewki na zolędziu. Orgazm trwa wtedy w najlepsze i facet chce zeby nigdy sie nie konczyl zeby sperma tryska z jego fiuta jak najdluzej. Wraz z kolejno wyrzucanymi porcajmi nasienia ktore sa coraz mnejsze orgazm slabnie i znika po ostatnim wystrzale.

Gość gość
My też stosujemy stosunek przerywany, ale jestesmy małżeństwem, a kolejne dziecko nie byloby tragedią. Póki co ta metoda świetnie sie sprawdza, mąż nie lubi kondomow poza tym mnie też zawsze wkurzala ta guma, a pigułek nie chcę łykać, spirala w ogole nie wchodzi w grę. Oboje jestesmy zadowoleni. Ja i tak dochodzę tylko łechtaczkowo, a ostatnie ruchy, ktore doprowadzają do wytrysku meża wykonuję dłonia.