Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka,gruba,stara,łysa,

i pierdole was wszystkich facetów równo kijem od szczotki...

Polecane posty

Gość gość
gość 2013.07.05 można dać szansę owszem, o ile facet się normalnie i w porządku zachowuje w stosunku do kobiety...a nie kręci i uwodzi jedną przekonując ją, że jest wspaniała, a potem leci na niedojrzałą młódkę, która da mu d**y ot tak...to jest żałosne. x Znam to z autopsji. Dodam jeszcze, że w moim przypadku DODATKOWO facet potrafił manipulować i "zwalać" winę na mnie- TO JA ciągle czułam się winna jak on "nabroił".

Gość ekspert ludzki
"niekoniecznie, kobiety wraz z wiekiem otwieraja oczy. tyle że jak przestają imponować im kobieciarze, a zaczynaja podobac porzadne, normalne chłopaki, to zazwyczaj mają już nieślubne dzieci albo zjechaną psychikę przez tych, którzy w przeszłości sie nimi bawili. a takie z kolei nie są atrakcyjne dla porządnych facetów i koło się zamyka - zostaje wielka samotnośc po obu stronach. wychodzi że jedynymi wygranymi tej bitwy są właśnie ci kobieciarze... smutne ale prawdziwe " x Kiedyś tak nie było, szybko wychodziły za mąż za porządnych. Teraz same decydują i robią to ujowo. I wszyscy są bardziej nieszczęśliwi. x "aha i przez rok w pracy był tylko miesiac a ja się biedna zlitowałam i nawet oferty pracy mu pomagałam szukać..." x Autorka utrzymywała jakiegoś debilnego pasożyta i zdziwiona swoim ujowym wyborem. x "pewnie powinnam była zachowywać się jak moja przyjaciólka która wywaliła faceta za drzwi bo kupił nie takie ciasto jak chciała i biedak musiał pół miasta zjeździć by kupić to " x Różnica jest taka, że tamta wzięła sobie zbyt dobrego i dlatego nim gardzi. Widzicie albo facet ma drugą stronę gdzieś i wtedy baba za nim lata albo odwrotnie. Przy czym naturalne i zdrowe jest, że to facet ma gdzieś kobietę. x KTO I PO CO ODKOPAŁ STARY TEMAT?