Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaindianka

Tabletki antykoncepcyjne-puchniecie

Polecane posty

Gość małaindianka

Witam, mam mały problem,który takie ogromne efekty.. od 7 miesięcy biorę Sylvie20. Niestety powodują one u mnie zatrzymywanie wody,brzuch jest jak w ciąży,a ja czuję się jak balon. Te tabsy są podobno jednymi z nowszych,lepszych i najmniej naładowanymi hormonami. Mimo to skutki są.. Czy to oznacza,że nie ma innych tabletek dla mnie? (Tak powiedziała moja ginekolożka,ale ona wydaje mi się być mało kompetentna..kiedyś przepisała mi leki za 150 zł na grzybice,powiedziała że nic nie pomoże,gdy byłam u innego lekarza na kontroli złapał się za głowę i powiedział,że PO CHOLERE ZA TAKA CENE!"

Gość Yaskierka
Może być to związane z ostrą niewydolnością nerek

Gość małaindianka
Yaskierka..:) aleś Ty zabawna...zaprawdę.

Gość Martuska233
Moim zdaniem to co napisała koleżanka wcale nie jest zabawne. Po tych tabletkach po prostu nie ma takich objawów ubocznych, więc to może być coś nie tak z nerkami, które nie radzą sobie z usuwaniem nadmiaru wody z organizmu,

Gość małaindianka
MArtuśka..:) ale bez przesady! żeby ostra niewydolność..? miałabym pewnie wiele innych,ciekawych objawow:) Prosze nie stawiac różnorakich tez,tylko odpowiedzieć na zadane przeze mnie pytanie.

Gość Moniq1974
może masz AIDS i nawet o tym nie wiesz... a to co cię teraz spotyka to pierwsze symptomy

Moje zdanie jest takie.Zmien jak najszybciej tabletki ,ja miałam to samo ale mialam inne tabletki nie pamietam nazwy bo to juz z 2lata temu było.Ale do dziś odczuwam skutki.Przytyłam coś koło 6-7kg a strasznie ciężko to zrzucić

Gość 100% Faceta
Moja diagnoza jest dziecinnie prosta - po prostu spuchł ci mózg

Gość małaindianka
Pani tasmanowa.. Fakt jest taki,że w 7-dniowej przerwie, waga mi spada o 3 kg i brzuszek jest płaski.

Gość 100% Faceta
siano w glowie... tylko ciuszki, bibelotki i płaski brzuszek... dlatego właśnie tak bardzo was lubię laseczki

Gość 100% Faceta
albo dilera... bo chyba coś nie najlpiej z głową...

Gość małaindianka
panie facet:D jak dziewczyna szczupła to źle, jak otyła to wieloryb..proszę się zdecydować! pani tasmanowa, tak zrobie. To bardzo źle wpływa na moje samopoczucie