Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pedagogika_2222

Kara śmierci

Polecane posty

Większość pisze, że należałoby tych skur***** ukarać poprzez pozbawienie wolności, ale dlaczego to my - PODATNICY - mamy płacić za ich wygodny pobyt w więzieniu???? Według mnie należałoby z tymi skur******* postąpić w taki sposób, w jaki Ci popaprańcy postąpili z tym Bogu ducha winnym, biednym psem. Z takim wyjątkiem, że ja bym ich przywiązała do samochodu za przyrodzenia...to by była najbardziej surowa kara. Z drugiej strony jestem świadoma, że na taką karę żaden wymiar sprawiedliwości się nie zgodzi...a wielka szkoda...ale może w końcu kiedyś, ktoś mądry wprowadzi do tego chorego kraju, jakim bez wątpienia jest Polska, KARĘ ŚMIERCI!!!! I niech mi nie mówią etycy oraz moraliści, że to nie byłoby humanitarne!!!! A to co oni zrobili z tą psiną było humanitarne???? Jeśli byli zdolni do wyrządzenia takiej krzywdy zwierzęciu, to pamiętajcie, nie cofną się przed niczym...może jakiegoś człowieka też tak potraktują...tak po prostu dla zabawy...bo im się nudzi jak się schlają!!!! KARA ŚMIERCI DLA PSYCHOPATYCZNYCH ZWYRODNIALCÓW, KTÓRZY DLA ZABAWY MORDUJĄ LUDZI ORAZ ZWIERZĘTA!!!!

Gość ge gje
nie wiem o co chodzi, ale od lat jestem za karą śmierci

hahahaah oprzytomnij! kara śmierci za zabicie zwierzaka obowiązuje już w jednym panstwie ale to raczej marny pomysł wystarczą bardzo, naprawdę bardzo wysokie, grzywny

"wielu ludzi żyje, którzy zasługują na śmierć, wielu umiera, choć zasługują na życie, jesteś w stanie im je zapewnić?" Takie decydowanie nie powinno leżeć w ludzkim interesie Ale jestem za zaostrzeniem wyroków sądowych, to na pewno. :)

grzywny w wypadku gówniarzy nic nie dadzą, bo oni zwykle sa niewypłacalni za lżejsze przewinienia kilkadziesiąt batów na dupę, za zabicie - śmierć!

za kradzież - obcięcie kciuka, za gwałt - obcięcie jaj, a pijanych - upijać na śmierć :classic_cool:

pedagogika_2222- kara smierci jest tak samo prawdopodobna pod wzgledem wprowadzenia w Polsce jak monarchia. Nie dziwie sie, ze jestes tepa, bo amatorzy tej kary do swiatlych nie naleza, ale chyba wiesz ze jestesmy w unii, i innych organizacjach, i stosunek do tek kary i jej niewprowadzania jest jedna z fundamentalnych rzeczy. Musielibysmy sie ze wszystkiego wypisac zeby to wprowadzic. A pojawianie sie czasem dyskusji na ten temat jest inicjowane przez niektorych politykow, celem zdobycia glosow w naszym znanym z tepoty, sfrustrowanym spoleczenstwie. Ale to nawet nie kielbasa wyborcza, ale raczej pasztetowa. nie jest tez tajemnica, ze stosunek do kary smierci jest proporcjonalny do poziomu analfabetyzmu, biedy i frustracji spoleczesnstwa. u nas jeszcze niedawno za jej wprowadzeniem bylo 80 % osob, w Europie zachodniej- dokladnie na odwrot.