Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łysogłowy

Pokolenie ludzi z roczników lat 80-tych,będzie masowo samotnymi ludźmi.

Polecane posty

Gość warszawski policjanttt
nigdy nie miałem kobiety ale nie uwazam ze wszystkie kobiety sa złe

Jest tyle samo złych mężczyzn co kobiet. Faith - gdzie koledzy prawiki? Stęskniłam się

Naastoletniaa-A jeszcze żadna dziewczyna nie zrobiła ci żadnego świństwa?A twój ojciec,dziadek to też są źli?

Loooooser modli sie nad kuponem multilotka a Cream jest na innym forum zapewne bo udaje że go cafe nie interesuje zreszta jego znajomi odeszli

Ja spotkałam wiele głupich i złośliwych idiotek w życiu jednak nie sądzę, że wszystkie kobiety takie są.

W zadnej dziewczynie przyjaciolki na pewno nie znajde. w facecie z reszta tez nie. Ja sie stresuje jak z facetami gadam. moze to dlatego

Naastoletniaa-Ale ja też się stresuję jak z kobietą gadam,jednak kiedy wejdziesz w bliższą i dłuższą znajomość to stres mija a przychodzi wielka otwartość i swoboda.Taka że przestajesz się wstydzić swoich uczuć,swoich tajemnic,swojej nagości itp...

A ja nie mam nic przeciwko starszym facetom :P Tak do 30, czemu nie. Są przynajmniej bardziej dojrzali niż 20-letni chłopcy

Gość Lejdi Powidlada
To ciekawe, co mówi autor, bo ja widze wokół siebie dużo samotnych dziewczyn, o wiele więcej, niż samotnych facetów. Poza tym z mojego rocznika jakieś 80% conajmniej jest już małżeństwem. To ja się pytam, gdzie są ci porządni faceci o których piszesz ?