Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łysogłowy

Pokolenie ludzi z roczników lat 80-tych,będzie masowo samotnymi ludźmi.

Polecane posty

Naastoletniaa-A więc miałaś tak jak ja.Ja też się zakochałem,ale też miłość była nie odwzajemniona.Rozumiem że już nigdy nie chcesz się w nikim zakochać?

To ja się pytam, gdzie są ci porządni faceci o których piszesz ?" tutaj! zostali prawikami bo wolalyście umięśnionych debili

Gość Lejdi Powidlada
Skoro wrzucacie wszystkie do jednego wora to nie dziwne, że nie możecie nikogo znaleźć. Poza tym przyznajcie się bez bicia- wolicie opalone, biuściaste, platynowe dziewczyny od powiedzmy innych nie pasujących do takiego kanonu ? Mięśnie to jak dla mnie nie jest nawet 0,1 % decydująca o wartości faceta.

Ja nie mam dziewczyny bo jestem brzydki i wcale nie lecę na jakies spalone cytate bo bym nie chciał się z taką pokazać Chcę dziewczynę nie brzydka ale nie za ładną bo do ladnej nie będę pasował

"Naastoletniaa Nie chce sie zakochac. Bo wszystko sie kiedys konczy. Lepiej byc wolnym i miec mniej problemow" e tam, a co bedziesz miała z tego zycia?

Lejdi Powidlada-Ale jesteś w ogromnym błędzie.Nigdy mi się solarówki nie podobały.Kocham szare myszki.Nastolattka jest przykładem pięknej dziewczyny,mimo że jeszcze dzieciak. Nastolatka-Ale życie też się skończy,mimo że może być piękne.Wszystko na świecie się kiedyś kończy,oprócz mody na sukces;) A gdyby znów ktoś ci się spodobał to odrzuciła byś go,bo nie chcesz się zakochać?

Mystery_ - nigdy, przenigdy żaden facet nie zwrócił mojej uwagi tylko dlatego że był umięśniony. Szczerze mówiąc to nawet nie przepadam za napakowanymi cwaniakami. To Wy nie dostrzegacie nieśmiałych dziewczyn. Co z tego że jestem ładna, jeśli jestem raczej typem szarej myszki i to sprawia że dla płci przeciwnej jestem niewidzialna? Wolicie wymalowane idiotki, które owszem są wygadane, ale zazwyczaj piep.rzą takie głupoty, że lepiej by było gdyby były nieme.

Naastoletniaa-Przecież pisałaś że nie pozwolisz sobie na uczucie i że z nikim nigdy nie będziesz.

Gość Lejdi Powidlada
Czasem lubię sobie poobserwować i widzę, że każdy facet, nawet taki powiedzmy mniej atrakcyjny i tak będzie się próbował umówić z atrakcyją dziewczyną, bo przecież jak się pokaże kumplom z brzydulą. Na dłuższą metę ładna buzia to nie wszystko i jeśli się nie ma dużo poza nią, to może nie wystarczyć do utrzymania związku.

Naastoletniaa-Jak ci mieszam?Zadaje ci tylko pytania,a ty na nie tylko odpowiadasz i przeczysz sama sobie.

"Terpsychora_ Mystery_ - nigdy, przenigdy żaden facet nie zwrócił mojej uwagi tylko dlatego że był umięśniony. Szczerze mówiąc to nawet nie przepadam za napakowanymi cwaniakami. To Wy nie dostrzegacie nieśmiałych dziewczyn. Co z tego że jestem ładna, jeśli jestem raczej typem szarej myszki i to sprawia że dla płci przeciwnej jestem niewidzialna? Wolicie wymalowane idiotki, które owszem są wygadane, ale zazwyczaj piep.rzą takie głupoty, że lepiej by było gdyby były nieme." a skąd jestes?