Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatracona w Tobie

Chcę seksu, ale on nie.

Polecane posty

Gość Zatracona w Tobie

Witam mam dwadzieścia lat i dosyć osobliwy problem. Od trzech miesięcy chodzę z pewnym chłopakiem. Wszystko jest okej, ale my nie uprawiamy seksu. A ja chcę. W końcu jestem normalną kobieta i mam swoje potrzeby i nie widzę w tym nic dziwnego. On jednak myśli, że sam palec i pieszczoty mi wystarczą. I choć bardzo go kocham to już sama nie wiem. Ja jednak wolę poczuć go w sobie. Nie wiem czy on nie może czy nie chce. Ja jednak potrzebuję seksu.

Gość Zatracona w Tobie
Co byscie powiedziały o wynajęciu płatnego kochanka, takiego chlopaka tylko do seksu?

Gość Zatracona w Tobie
Ale ja nie uznaję seksu bez miłości. No chyba, ze jestem całkiem pijana, a on niebywale atrakcyjny.

Cos w tym musi byc. Normalny chlopak nawet by sie nie zastanawial. Rozmawialas z nim?

Gość Zatracona w Tobie
Tak, próbowałam rozmawiać, ale on zdecydowanie ucina temat. Co do rozmiaru to wątpię, ponieważ widziałam go i nei ma się czego wstydzić. Zaczynam już myśleć, że może chodzi o mnie, że ze mną jest coś nie tak.

Gość Zatracona w Tobie
Dziękuję za radę, ale to nie działa. Ubieram się prowokująco, niby przypadkiem go łapię dotykam, sugeruję, żeby został na noc, ale on jakby nie rozumie. Boże, niedługo rzucę się na niego z zdesperowania.

przeciez jestescie ze soba tylko 3 miesiace, moze on jeszcze nie jest pewny swoich uczuc do Ciebie

Gość Zatracona w Tobie
Nie sądzisz, że trzy miesiące to wystarczająco dużo czasu, aby kogoś poznać? Zresztą, na co mam czekać? Jestem młoda, a moje hormony szaleją. Czuję podniecenie na sam jego widok.

Gość uklęknij mu do berła po prostu
i obhasaj kalafiora. Chyba nie chlaśnie cię w twarz.

Gość Zatracona w Tobie
Nie bardzo rozumiem, o co chodzi osobie, który napisała poprzedni post. Zresztą, pomijając wulgaryzmy o ile wszystko dobrze rozumiem - to nie, nie zastosuję do to Twojej rady, gdyż nie jestem prostytutką, a jednie normalną, zdrową dziewczyna z potrzbami.

3 miesiace to moze dla niego za malo czasu zeby sie dobrze poznac, jak dla mnie tez

w prawdziwym zwiazku nie licza sie tylko Twoje potrzeby, o ze Ty chcesz seksu to znaczy ze musicie to robic tak??

Gość Zatracona w Tobie
Sama już nie wiem. Po prostu wątpię czy tzw. robienie loda coś pomoże. Nie, nie chcę tylko seksu, ale bez tego trudno stworzyć dobry związek. Zwłaszcza, że święta nie jestem,a krew nie woda

nie twierdze ze chcesz tylko seksu, ja tez bardzo pragnelam mojego chlopaka, myslalam o seksie z nim, ale na poczatku pragnelam go tylko fizycznie, po dluzszym czasie gdy bylam juz pewna ze to milosc a nie zauroczenie zdecydowalam sie na seks z nim

długo może nieśmiały, a może boi się, że Cie zrazi i takie tam zrób pierwszy krok, nie musisz od razu obhlastywać kalafiora

summer czy to miłość, to podobno widać dopiero po śmierci jednego z partnerów :p

Gość Zatracona w Tobie
Ale on nie jest jakiś specjalnie nieśmiały. Zawsze wygadany i bardzo pewny siebie. Nie wiem, może powinnam zasugerować wizytę u lekarza. No i mam dosyć tłumionego podniecenia. Związek bez seksu nie jest dla mnie

Gość czy on
miał wcześniej partnerki czy prawiczek? :P

Gość Zatracona w Tobie
Jeśli potrafisz żyć bez seksu to bardzo Cię podziwiam;-) Ale jak ja mam mu powiedzieć, że chcę tego? Nie wiem, co zrobić. Niedługo zwariuję.

moze powiedz mu to co piszesz tu?? faceci sa prosci, nie nalezy owijac w bawelne

Gość Zatracona w Tobie
Nie, miał już. Przynajmniej z tego, co wiem.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeetam
a moze 3 miesiace dla niego to nie dosc duzo, zeby isc do lozka? kochasz go? juz to wiesz? a moze to zauroczenie. moze on nie musi uprawiac seksu z kazda swoja partnerka( juz na samym poczatku zwiazku) moze chce poczuc (w sercu) ze to z toba chce byc, a nie poznal laske i bach pcha pyte:O