Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly penis

11 cm długości i 12,5cm obowodu - i co teraz? nie mam szansy na normalny związek

Polecane posty

Gość maly penis

co robic? operacja jest droga. Kazdy potrzebuje uczucia. Przegralem. Statystyki mowia ze jestem uposledzony bo jak inaczej to traktowac?eh

Gość maly penis
Rap moją koką niskie dziewczyny będa tolerowały twoje wymiary A jeśli ktoś cie kocha to nie patrzy na penisa -.- hahahaha dobry żart :o acz niemiły i niesmaczny

Pomyśl głową nie penisem ^.^ Jak mówi przysłowie Każda potwora znajdzie swojego amatora ^.^ A nawet jak jakas brzydka to:Nie wazne jakie potwory wazne by miał otwory :D Hmm... no niewiem czy cie pocieszyłem...

Gość cddscdscds
jesli znajdziesz laske jak ja, znudzona seksem, to uwierz mi, ze nie bedzie to miało dla niej znaczenia. Ja bym Cie zaakceptowała, serio, mysle ze wiekszosc kobiet nie nifomanek tez

PókiŻyjeRapowo czy jakoś tak widze ze tez rap ci gdzies po głowie chodzi ^^ Ale mineta to juz częsc sukcesu wydaje ci sie ze jestes stracony bo na tym forum erotycznym to nimfomania kazda napalona ale ile tu moze byc kobiet?3000 tysiace w calej polsce?Nie przejmuj sie ;0

Gość Niedopchnieta bidulka
niskie dziewczyny beda tolerowaly malego???? co ma wzrost do rozmiaru pochwy? Ktos tu jest debilem totalnym.

Gość taka jedna kobieta 30letnia
jestes tumanem powaznie kobety nizsze wobec tego nie powinny rodzic dzieci bo mja mala pochwe??? id sie doucz a na marginesie w takim razie im wyzszy facet to ma wiekszego? watpie syszales o powiedzeniu: wysoki jak da a jaja jak orzeszki

Gość ja pierdykam nooo
jacy specjalisci kobiecej budowy ile jeszcze trzeba pisac , ze wzrost kobiety i waga ma sie nijak do kobiecej pochwy to sprawa idywidualna sa kobiety niskie i filigranowe a niejeden ze sporym penisem czuje luzy, a są kobiety wysokie o pełnych kształtach a strasznie ciasne nie wiem skad u facetów takie przekonanie ---- mała kobieta = ciasna cipka .... nic bardziej mylnego każda ma inna pochwe ale nijak sie to ma do zewnetrznego wygladu i budowy ciała

Gość no tak no tak no tak
tak jak u facetów tez wzrost i budowa ciała nie ma nic do wielkosci penisa sa faceci wysocy dobrze zbudowani i mają penisy duze i malutkie sa faceci niscy i chudzi i maja penisy duze i malutkie sprawa indywidualna

Gość nie ma tragedii jeszcze
ja byłam z facetem, który miał chyba z 8 cm jak mu stał , obwód też marny , ale jakos dawał rade jezykiem i paluszkami

Gość maly penis
nic tu nie pomoze moj temat to raczej proba wyżalenia się a nie poszukiwanie pociechy załóżmy że znalazłbym kobietę którą kocham (z wzajemnością) dochodzi do stosunku i co? nic... ani nie wiedziałbym kiedy a by mnie zdradziła albo by poniżyła i psychika do konca zycia w gruzach na tym forum wielokrotnie kobiety pisały że kochają kogośtam ale ten ktoś ma małego i się zastanawiają czy ten związek ma sens ale ten świat nieuczciwy no ale trudno przeciez sa ludzie którzy mają gorzej :o

wiesz, jak poznaje sie faceta to nie wie sie jakiego ma penisa, ja pierw sie zakochuje, potem uprawiam seks, wiec jakbym byla w kims naprawde zakochana to nie zastanawialabym sie czy z nim byc bo ma malego, przeciez bym go kochala

Na tym forum jestraptem dajmy maximum 3000 pań i one sie tak wypowiadaja bo to forum erotyczne ^^ 3000 na cala polske to malo 0.0001% one sie tak wypowiadaja ale wszystkich pan ich wymogów nie znamy.Napewno kogoś znajdziesz.

Ps. Do tego wzrostu powiedzialem cos ze im nizsza dizewczyna tym mniejsza pochwa?hmmm...NIE ale pomiędzy grubszą a chudsza one nawet minimalna roznice czuja

11 cm dl i 15, 5 obwodu? Moj drogi, Ty masz duzego ja spotykalam tam male ponizej 10 i w obwodzie z okolo 6 glowa do gory

Gość 6t6
znajdziesz jej kochanka

Jaką trzebaby mieć dziurę żeby 12 cm obwodu nie poczuć? Nie wiem, która laska chciałaby być rozpychana przez gigantycznego penisa, który i tak się cały bez bólu nie zmieści

Gość asiulec
ja bym mogła mieć faceta z małym penisem.. byle by się starał i mnie kochał.. teraz też rewelacji nie ma u mojego faceta, nie ma jakiegoś dużego bo to chyba najmniejszy jeśli chodzi o moich partnerów.. ale, wszystko by było ok gdyby chciał się kochać i tu jest problem. rozmar na prawde nie dla kazdego ma znaczenie pisze to ja KOBIETA

Gość ciekawwee
asiulec - pewnie jestes facetem.

dokladnie pewnie jestes facetem kazda chce byc dobrze posuwana nawet nasze babcie tak chcialy tylko hipokrytka do tego sie nie przyzna lu dziewica no ale to oczywiste, tylko po slubie bedzie iedna plakala jak jej maz nie zadowoli