Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askjdskadsh

zakupy w sephorze

Polecane posty

Gość askjdskadsh

hej dziewzcyny. zawsze kupowalam tanie i srednio drogie kosmetyki. najczesciej w rosmanie, a jak bylam mlodsza jeszcze tansze. tusze tak w cenie do 15 zl w ostatnich latach szlalam do 30 zł. podklady do twarzy za 10-30 zł, ostatnio za 50 zł. uwayzalam roznych firm, irena eris, loreal, maxfaktor a takze tez mniej znane. przez ostatnie lata lepiej zarabialam a mimo to i tak kupowalam te kosmetyki. dzis postanowilam zaszalec i kupilam sobie w sephorze tusz do rzes za 125 zł ale byl w promocji za 95 i podklad do twarzy za 135 zl. myslicie ze drozsze kosmetyki sa lepsze?

Gość lubietostyzmajonezem
niekoniecznie. ja jakis czas temu kupilam cienie za zlotowke (lol) a jakosci sa swietnej (pigmentacja i konsystencjaporownywalne do cieni ze sleeka.)

Gość awesdfrtghjkl
co za glupie pytanie oczywiscie ze lepsze zdrowsze na dluzej starcza i bardziej naturalne kolory zmywacz kosmetykow moze byc tani zwykly olejek ale tusz czy puder tylko drogi http://www.youtube.com/watch?v=plPNOXGxV6s

:) ciesze sie:D a z poprzedniczka sie nie zgadzam.

podklad do twarzy za 135 zl? stanowczo za duzo. sa podklady o wiele tansze wrecz doskonale takie jak np podklady revlona.

Gość awesdfrtghjkl
z drugiej strony wiele tu osob nie wie co to sephora i maja w kiosku w wiosce dwa odcienie szminki -rozowy i czerwony wiec ja rozumiem ze sie tu pare osob nie zgadza

hahaha:] ta.

jak dla mnie,to jasne że drogie kosmetyki są dobre,ale zawsze można znaleść tańsze odpowiedniki...wiesz,kupiłaś taki drogi podkład i pewnie fajnie wyglądana buzi,ale jestem na 99% pewna , że znalazła byś i podkład za 60 zł i wyglądałabyś tak samo...

Gość askjdskadsh
kupilam podklad estee lauder double wear. wiem ze ma swietnie opinie. nie zgadzam sie do konca ze tansze sa lepsze. piszecie ze jakas tam revola. ale czasem dziewczyny nie wiedza ze zle wygladaja. tu lacome hypnose kupialm.

o tym mowie

nie revola tylko revlon. jest to naprawde pozadna firma produkujaca kostetyki kolorowe.

i mysle ze pojscie do samej sephory i kupienie jakiegos kosmetyku nie wystarczy. po 1 i ostatnie trzeba sie troche znac na tych kosmetykach zeby daly porzadany efekt i cena nie gra roli. takie jest moje zdanie.

Gość awesdfrtghjkl
revlon to druga klasa nigdy nie bedzie go w sephorze druga klasa jest dobra ale nie najlepsza

mowisz tak jakby sephora to jakies drogeryjne bostwo. i czy druga? nie powiedzialabym.

Gość po kursie makijazu
owszem w seforze nie ma revlona- za slaby a propos podkladow jesli macie na mysli fluid to polecam krople na wierzcg dloni i powoli nabierac pedzelkiem "maziajac" buzie, na prawde przekonacie sie ze mala kropla wystarczy na cala twarz, wiec produktu satczy na dluzej

co ty nie powiesz....