Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konwaliaaa

Sprzedam wyprawke dla dziewczynkirozm 56cm-80cm i wózek gondola +spacerówka

Polecane posty

Debilom nie odpisuje:) Mam rodzinę za granicą ale to nikogo sprawa:)więc jesli ktos nie wierzy niech nie pisze. Duzo dziewczyn które są zainteresowane dostało zdjecia:). I ciuszki sie podobają. a do wiadomości domniemanego mężczyzny:),widac że jestes skąpy:).Współczuje takiego faceta:). Ja mam mame która uwielbia kupowac ciuszki dla swoich wnuczek:) baranie a i sama im kupuje bo lubie jak sa ładnie ubrane chyba proste:) Jak nie chcesz kupowac wózka to tez nie kupuj Wózek jest malo używany poniewaz mam w tej chwili blizniaczy:) i nim jeżdzę:)

Konwalia wez daj se spokuj. wejdz na www.benc.pl tam tez mozesz sprzedawac. A wam kobiety wspolczoje. Jestesce zawistne. No, ale coz zazdorsc robi swoje. Mam nadzieje tylko, ze wasze dzieci po was nie odziedzicza tych wspanialych cech. Zawsze wiedzialam, ze BABY sa glupie, a wy tylko potwierdzacie ta regule. A potem czepiacie sie swiata ze z was durniow robi. Ale jak nie robic jak sie same o to prosicie.

nowa-ty mój aniele stróżu :),nie przejmuj sie zawsze trafi sie jakis XXX cóz life is brutal:).

oj jaka zawiść tu panuje.... ktos proponuje,że ma coś do sprzedania a tu wywiad 1000 pytan do, a na co a po co, skoro ktos cos sprzedaje to tego nie używa i jest mu zbyteczne. jakies polmozgi tu widze,bo logiczne jest dla mnie majac dwa maluszki trudno wybrac sie na spacer dwoma wozkami :/ i wiekszosc zdecydowalaby sie na blizniaczy :/ ps polecam allegro chyba więcej tam nawet zapłacą

jłoj - a ty jesteś właściwa genetycznie tak? hahaha idź trollu bo masz problemy z głową

Wyjaśnijcie mi jedno. Abstrahując od tego skąd autorka ma ciuszki, dlaczego jest taki problem gdy ktoś chce sprzedać ubrania zakupione w lumpeksie? Co w tym złego? Moja córka ma od cholery ciuchów z lupeksów, super ciuchów i chciałabym je sprzedać, bo brakuje mi na nie miejsca. Ubranka są fajne, nie zniszczone, np body, lub pajacyki z porządnej grubej bawełny - nie do zdarcia :) Więc o co chodzi?

Gość gośka co ma ktośka
falea,o to chodzi ze osoby sprzedajace ubranka NIGDY nie pisza ze te rzeczy sa z lumpeksu! i nie ma nic złego w kupowaniu ciuchow w lumpie ale jesli na allegro ktos wystawia podwojnie znoszone ubranka to ma zasrany obowiazek o tym poinformowac! sama kiedys sie nacielam, kupilam u jednej babki 5 bluzeczek dla małej,na zdjeciach super,kolorowe.....a jak przyszły to okazalo sie ze nawet sciera do podłogi potrafi lepiej wygladac....narobilam takiego rabanu tej babie, postraszylam allegro i kase w momencie mi zwrocila:O

A nie wystarczy napisać, że są używane? Co za różnica, czy ze sklepu, lumpeksu, czy od koleżanki, przecież ciuchy ze sklepu również mogą być zniszczone. Ja się też kiedyś tak nacięłam, kupiłam sweterki, na zdjęciu wyglądały super, a jak otwarłam paczkę, to myślałam, ze padnę. Napisałam babce, że takich szmat to jeszcze nie widziałam, nie odpisała mi, olałam sprawę, bo kosztowały grosze. A były tylko po jednym dziecku.

Dziewczyny ale to topik na którym chce sprzedać ubranka a nie topik na którym się rozprawia o tym kto co za ile i jak!. anjelka juz wam napisała więc ja nie będe sie powtarzać. A jesli chodzi o kupowanie ubran z lumpexu nie mam nic przeciwko:). Nawet uwazam że to sztuka znależć fajne łaszku w lumpiku,ale u nas nie ma fajnych lumpków co innego np .w Anglii Ja mam ciuszki ze Szkocji jak pisałam przysyła mi je mama:),bo tam mieszka. Ciuszki jak napisałam sa uzywane czyli pewnie mają jakieś cechy uzywania ,ale dziecko do momentu kiedy samo nie je nie brudzi ubranek.I niektore naprawdę załozylam moze z 2 razy albo i raz:). Logiczne jest równiez śkoro piszę że mam do sprzedania uzywane ciuszki wyprawke że rzeczy sa uzywane dlatego chcę sprzedac je za 350 zl,ale za taka ilość ciuszków w sklepie ktos zapłaciłby okolo 2.000zł. Skoro ktos nie chce kupic to po co sie wypowiada,bo nie rozumiem,z zazdrości??? Nieraz mnie rozsmiesza myślenie ludzi. Jesli jest ktos zainteresowany kupnem ubranek to zapraszam:) a jesli nie niech odpusci i tyle.

Gość irennnnnnnnnaaaaaaa
Proszę o wysłanie zdjeć byrona@wp.pl .jestem zainteresowana kupnem wózka i ciuszków