Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoka Koza.

Mam pytanie. :)

Polecane posty

Gość Wysoka Koza.

Koleś jest nieśmiały, zazwyczaj to jednak on pisze pierwszy, ale niestety rzadko. A ja nie chce po prostu być nachalna. W sumie raz jeden jedyny do niego napisałąm pierwsza, zapraszajac go na piwo, ale wykrecil sie... :O Czy czekać dalej az cos sie potoczy, czekac az mnie zaprosi gdziekolwiek? Czy odpuscic? Dodam, ze sama nic pierwsza do niego nie pisze, za jego inicjatywa jest utrzymywany dalej kontakt. Czasem spotykamy sie bo jestesmy w jednej paczce znajomych. Wiem tez, ze mu sie podobam. Jak to wszystko widzicie, czy jest jakas szansa na cos wiecej? Cos zrobic w tym kierunku?

Gość heh dobre:D
nie pisz

Gość Wysoka Koza.
To mam ciagle czekac na jakis powazniejszy ruch z jego strony? Chce sie z nim spotkac we dwoje, gdziekolwiek- na piwie czy nawet na glupim spacerze... :O

Gość pewnie ze nie pisz
nie pisz widocznie on potrzebuje troche czasu, dlatego tez sie wykrecil ze spotkania we dwoje... moze boi sie czegos, ale z czasem powinno mu przejsc o ile jest normalny :O

Gość 953332
Ty go zaprosiłaś(1) czy zasugerowałaś(2) bo to trochę różnica. 1.Masz ochotę wyskoczyć gdzieś na piwo? 2.Trzeba będzie się umówić na piwo

Gość klana,.,.,.,
Może mu odmówiłaś kiedyś jakiegoś spotkania? To sobie dał spokój, przerabiałam to ze swoim, ale teraz jest cudownie.

Gość manijka
Gdybyś mu się podobała, nie miałby problemu, żeby się z Tobą umówić. Naprawdę. Jedyne, co możesz zrobić, to poznać się z nim lepiej, ale nie w okolicznościach "randkowych", tylko na imprezach ze znajomymi.

Gość Wysoka Koza.
Zaproponowałam mu to piwo, tyle ze w ten sam dzien w ktorym chcialam isc , a nie zasugerowałam. Odmowil wykrecajac sie brakiem czasu, ale zobaczylismy sie doslownie 2 dni pozniej na znajomego urodzinach. Wiem, ze mu sie podobam, to pewne, tyle ze on chyba jednak nie jest zainteresowany tym, zbey mnie blizej poznac. Jedynie popisac smsy i spotkac sie na imprezie... Inaczej by sie umowil sam na sam...

Gość daj se z nim spokojjj
pewnie chce zaliczyc ot co