Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojarobićmam

podoba mi się ex koleżanki

Polecane posty

Gość cojarobićmam

Zerwali ze sobą jakiś rok temu, ona już dawno ma innego. Znamy się głównie z widzenia, byłysmy razem na kilku imprezach, czasem pogadamy, chodzimy razem na zajęcia. Z nim widuje sie często, mamy wspólnych znajomych. Wiem że mu sie podobam, bardzo o mnie zabiega. Na ostatniej imprezie troche mnie poniosło i zaczęłam sie z nim całować. Teraz mi głupio bo z jednej strony chciałabym żeby było z tego coś wiecej a z drugiej od razu myśle o koleżance, co razem robili itd. Czy jestem przewrażliwiona? Była któraś w podobnej sytuacji?

Nie. Nie byłam i nie będę, bowiem dla mnie, nie panowanie nad swoim popędem jest możliwe tylko w towarzystwie partnera, którego kocham.

Gość cojarobićmam
oni byli razem tylko 2 miesiace, a ona jest bardziej znajomą niż koleżanką, ale mnie też to jakoś razi. Tylko żal dupe ściska bo to naprawde fajny facet, w dodatku wpatrzony we mnie jak w obrazek

Gość cojarobićmam
sama nie wiem, łudze sie że to krótko, niezbyt intensywnie :p no ale zawsze. Sama nie chciałabym żeby jakiś facet patrzył na mnie przez pryzmat tego z kim byłam, przeszłość to przeszłośc, wtedy sie nie znaliśmy..