Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zasznurowana Lalka Voodoo

Bez sumienia.

Polecane posty

myślę, że nawet wiekszośc z sumieniem mając świadomość swojego wyboru zdecydowałaby się na drugą opcję

Gość znam taką osobę
najśmieszniejsze że większość ludzi ma ją za miłą dziewczynkę, taką troche zagubioną i biedną:) a ja niestety poznałam prawdę umiejętność kłamania bez mrugnięcia okiem, manipulowania ludźmi- w jednej chwili jest czyjąś najlepszą przyjaciółką, w drugiej wbija jej nóż w plecy, by za chwilę winę zwalić na swoją ofiarę- i to w ten sposób że ludzie jej wierzą, systematycznie niszczy ludziom życie, niszczy ich w pracy, w środowisku, niszczy rodzinę... gdybyście ją zobaczyli nie uwierzylibyście nigdy:)

Gość znam taką osobę
ma 30 lat trudno opisać jej działanie słowami, to taka sieć którą zaczyna "tkać" wokół jakiejś osoby... wszystko za plecami- bo w kontakcie ze swoja ofiarę potrafi grać najlepszą przyjaciółkę i jeszcze ja pocieszać doprowadza do tego że od tej osoby po pewnym czasie odwrócą się wszyscy, niszczy ją na każdym polu- wśród jej własnych przyjaciół, znajomych z pracy, szefostwa, rodziny... to naprawdę niesamowite jak to robi, jak wielkie budzi w ludziach zaufanie.. a jak się dowiedziałam, cóż- przez lata byłam świadkiem jej "działań" i tego jak niszczy ludzi, ale wtedy jej wierzyłam i myślałam ze to oni ją krzywdzą... az padło na mnie- uwierz mi- zupełnie bez powodu, przynajmniej bez powodu dla normalnych ludzi:)

do znam taką osobę ALe z tego co piszesz ona dobrze na tym wychodzi. Czy myślisz, że jesteś jedną z niewielu osób które ją przejrzały i jak myślisz jak daleko ona mogłaby się posunąć? pijany kjójićek Piszesz, że nie ma się czym chwalić. Jakie to uczucie? Jak zachowałabyś się w opisanym przeze mnie przypadku? Oczywiście, zignoruj moje pytanie jeśli jest ono dla Ciebie niewygodne.

Gość znam taką osobę
bardzo dobrze na tym wychodzi, w odróżnieniu od reszty- którzy sa spaleni wśród znajomych:) nie wiem do czego mogłaby się posunąć najgorszego- na pewno doprowadziła do wyrzucenia z pracy co najmniej 2 osób, z premedytacją obecnie rozbija małżeństwo, nie pierwsze zresztą trudno powiedzieć, nie o wszystkim wiem

Gość znam taką osobę
myślę że przejrzały ją tylko jej "ofiary", sama wiele lat wierzyłam że to ją ludzie krzywdzą, ona na tym bazuje, wszystkim przedstawia się jako osoba bezustannie krzywdzona przez wielu ludzi, to naprawdę skuteczna taktyka

moj brak sumiena ogranicza się tylko do ludzi, na pytanie nie odpowiem, wydaje mi sie ze wiesz co bym zrobiła