Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna00123

Zakątek białkopochłaniaczy, czyli z dietą Dukana za pan brat :)

Polecane posty

może i tak, ale waga ukazuje mi cały czas uparcie te 2 kg mniej... więc nie wiem czary?? nie wierzę wadze a centymetrowi, jestem grubej kości więc prędzej tak efekty zobaczę :)

Ola tak zobaczylam ten Twoj wpis na fb i zamarzyłam o tych plackach. Napisalam Ci jak je odchudzę:) Co myślisz?

wyszłam na moment :) ja tam jak ci pisałam placki tradycyjne wolę :)

witajcie kobietki, jak tam u was?? ja się rano zważyłam i 84 na liczniku :) dumna z siebie jestem niemożliwebnie :)

GRATULACJE!! :-) u mnie słabo bo jadłabym po prostu wszystko! w kazdych ilosciach! @ się zbliża.. waga u mnie niezmiennie stoi w miejscu.

no właśnie ja tak miałam przed @... a teraz jak już go mam to mi wszystko jedno co jem :)

Hej dziewczynki:) Ja dzisiaj na drugą. Nie mogę za bardzo pisać, bo jest w sklepie brat szefa i patrzy mi na ręcę. Jak będę luźniejsza napewno sie odezwę. Mi też zbliż się@ i smaki mam masakryczne...

a ja mam dzisiaj luźniejszy dzień, ale Pani Prezes mnie robotą zarzuca więc daje sobie radę.... 5 minut i ma wszystko :)

siema laseczki.trzymajcie sie,nie dajcie sie @!!!!ja wczoraj mialam maly kryzys....ale dzis jest juz ok!jutro powinien skonczyc mi sie @,zobaczymy jak to sie odbije na wadze,narazie jest 70,3kg!!!!!!a bylo juz 69,9:(mam nadzieje ze to przez okres....ja zaczelam dzis A6W,nie jest zle,ale miesnie pracuuujaaa,uuuuuuuu!!mam nadzieje,ze wytrwam! jeszcze co najmniej 10kg....DAMY RADE,NIE LASKI!!!!:)

A TAK WOGOLE,TO GDZIE RESZTA DZIEWCZYN?czyzby sie poddaly? Ola,gratuluje spadku!!!idziesz jak burza!!!:) flesh80,trzymaj tak dalej i nie daj sie fajkom!!!:)

Lena nie wiem gdzie reszta lasek.... same chyba zostałyśmy :( ja dalej walczę cały czas :) powoli do celu :)

ja tez walcze,choc czasem dopada mnie deprecha,martwie sie,ze nie zdaze do sierpnia...:(

Ja dzisiaj mam taki młyn że szok.. ale jutro wolne :D bede smigac na rowerku, mam nadzieje ze napięcie mi trochę ustąpi :P

pewnie że dasz radę do sierpnia! ja tez mam nadzieje ze na wakacje bede juz "mniejsza" :)

do sierpnia to jeszcze z pół roku.... damy radę, tak po 4 kilo na miesiąc i mamy 4x5 20 kilo... więc napewno stracimy to :)

dziewczyny pasemka sa ,ze tak powiem na czasie?marza mi sie blad na ciemnych wlosach...

sa ale lepiej mieć jeden kolor.... balejage nie jest modny ale pasemka jak najbardziej, zrób sobie na ciemnych włosach 2 odcienie blondu... moja koleżanka ma i wygląda zajebiście :)

teraz mam rude,wiec musze walnac sobie na jakis braz a potem pasemka?

no tak :) najpierw zrób sobie brąz a na to pasemka :) właśnie się z PIT-u rozliczyłam i wyszło mi że Państwo ma mi zwrócić 1500 zł :)

Gość malinka201
czy ktoś z was stosował rytm 2dni protein/5dni normalnego odzywiania? to rytm na celulit i na drobną górę a większe uda. Ile schudne na tym rytmie? co powinnam jeść? ratujcie, pliss:)

malinka ja niestety nie wiem... ja stosuję 1/1 więc ci nie pomogę, ale może któraś z koleżanek?? Dziewczyny pomożecie??

malina na proteinach to wiadomo ryby, piersi z kurczaka itp. na stronach początkowych topiku jest cała lista co wolno na proteinach bez warzyw oczywiście!!!!

no to postanowione,w weekend walne sobie na braz,potem pasemka!!:)juz sie ciesze! 1500zl,niezle,czyli czas na zakupy?:)

1100 zł to ulga na maluszka mojego a 400 zł to mój podatek :) ale co tam... zakupki raczej wątpię, na wakacje jedziemy w lipcu więc kaska nam się przyda :) Lena zrób zrób i daj fotę na fb albo n-k :) malinka na stronie 6 i 7 jest co wolno i można jeść :)

wlasnie umowilam sie z fryzjerka na przyszly weekend,ta przyjemnosc bedzie kosztowala mnie od 40 do 55f....mam nadzieje,ze warto!!:)juz nie moge sie doczekac!!! ale mnie miesnie bola po cwiczonkach...czyli dziala?Ola,Ty robisz A6W?

hej! Mam nadzieje że można się przyłączyć. Na dukanie jestem już od 3 stycznia i jestem zachwycona. Zaczęłam z 75,2 a po miesiącu już jest 69,5. To i tak zdecydowanie za dużo(mierze 165 cm) ale źle dobrali mi tabletki i niestety skończyło się to nadwaga:( Mój cel to waga z przed 3 lat czyli 58kg do czerwca mam nadzieje że się uda i będę mogła liczyć na Wasze wsparcie. Chciałabym się dowiedzieć czy tylko mi tak brakuje słodyczy i nie odmawiam sobie czasem małych pokus. Ostatnio znalazłam coś rewelacyjnego możliwe że Wy już sobie to pitrasicie. Więc ta: 2 jajka 3 łyżki otrębów(ja mam zmieszane pszenne i owsiane) 2 łyżki chudego twarożki i aromat do ciasta (ja użyłam pomarańczowego) Ubijamy wszystko oprócz białek potem je dodajemy wlewamy na teflon na 15 min. ja smaruje to żółtkiem z kakao(odtłuszczonym) i mam obiad i kolacje. Mam nadzieje że komuś się to przyda:) Troszkę się rozpisałam ale myślę że nie będziecie miały mi tego za złe:)

ksiezniczkaas witamy i zpraszamy do wspolnego odchudzanka!!:)gratuluje straconych kilogramow!!!niezle Ci idzie. ja co prawda juz nie dukam,ale na forum zostalam.teraz jestem na mż i jakos leci... sporo z nas wykruszylo sie,ale reszta daje rade....:)