Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja 26l

co mysliie o moim brzuchu? Film.

Polecane posty

Gość Maja 26l
to mało przytyłaś..:) na pewno jest w dużo lepszej formie niż mój .:P a wrzuca sie łatwo fotki..:) rejestracja tylko potrzeba i hop siup robisz karierę na YouTube :P

Gość Maja 26l
o ble ble ble..super ten program..:)

Jak na brzuch po 2 ciążach to nie jest źle.No i jeszcze 40 kg przytyłaś ,a 30 schudłaś.Poćwiczysz trochę i będzie ok. Mój po JEDNEJ ciąży wyglądał podobnie ,ale dieta,ćwiczenia i balsamy pomogły.Powodzenia :)

to moj brzuch http://img227.imageshack.us/i/63173620.jpg/ w kazdej ciazy przytylam po 22 kg to zdj zroione bylo niecaly rok po urodzeniu malej dieta-nie chodzi mi o jakas specjalna ale o taka zeby wieczorem sie nie objadac i w dzien pilnowac zeby za duzo slodkiego nie jesc, no i cwiczenia (chodzilam na fitness) pozwolily mi uzyskac taki brzuch nie powiem zebym byla nie zadowlona, bo czuje sie z nim ok :)

Gość ble ble ble blo
evi szacun :)

Gość terepałka
Evi, to ja mam właśnie podobny, coś w tym stylu, tyle że nie jestem tak opalona :-) Jestem po 1 ciąży, przytyłam prawie 25 kilo, a jak mały miał 3 miesiące, to praktycznie brzucha już nie było.

Evi zazdroszczę.. ja co prawda nie mam dużego brzucha ale niestety rozstępy na boczkach po ciąży się pojawiły/..

ja tez mam rozstepy, na zdj nie widac ale troche ich jest ;) sa po bokach, na szczescie widac je tylko jak naciagne skore-niecierpie tego widoku i uczucia jak przejade po nich palcami brrr no i na udach troche mam u mnie jest tak ze jak jestem opalona np latem to ich prawie wogole nie widac, za to jak jestem blada to swieca sie te paski -no ja to tak widze ;)

z tego co ja wiem poki rozstepy sa czerowne to jest najwieksza szansa na zminimalizowanie ich :) zainwestuj w dobry krem i masz najwieksze szanse na pozbycie sie ich moze nie calkowicie ale w jakims stopniu napewno ja mam juz blade i one zostana do konca zycia kiedy byly czerwone to kremowalam je zelem http://allegro.pl/galenic-elancyl-koncentrat-redukujacy-rozstepy-i1387202307.html skora po nim mnie szczypala, ale czulam ze cos sie dzieje i moze dlatego dzis dosyc slabo je widac i po naciagnieciu skory dopiero warto sprobować poki mozna :) szkoda zmarnowac szanse

Gość straszen brzuszysko../.
wisi ci jak galareta :O

Gość Maja 26l
zazdrośnice :P

Gość Ela..z Poznania...
Według mnie jest taki sobie :)

Gość Evi super wyglądasz
bo i miałaś odpowiednią wagę do wzrostu przed ciążą:) pamiętam, że chyba pisałaś gdzieś, że ważysz 58 kg przy 170 cm, tak? no i jeszcze dzieciaki w młodym wieku, to też zawsze na korzyść sylwetki;) teraz też chyba ważysz tyle co przed ciążami?

przed 1 ciaza wazylam ok 58-60 kg przy wzroscie 170 - dobrze pamietasz :) przed druga ciaza wazylam dokladnie 63 kg (chociaz wszyscy dawali mi 10 kg mniej, nie wiem moze takie kosci mam ciezkie :-p ) teraz niestety przytylam i wole nie pisac ile waze ;) (to u nas rodzinne, raz okres w miare szczuplosci ,pozniej tycia) ale mam w planach diete Dukana :)