Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joan0101

Czy to możliwe, żebym była w ciąży?

Polecane posty

Witam, chciałabym się dowiedzieć, czy to możliwe, żebym była w ciąży. Sytuacja wygląda tak: kochałam się z partnerem ostatni raz 24 września. Za 4 dni od tej daty miałam krwawienie. Dodam, że było skąpe wystąpiło ono ok 2 tygodnie, po poprzednim, więc dużo za wcześnie. Od tamtej pory mi się ustabilizowało i miewam dość regularne cykle. Czytałam, że okres w ciąży może występować nawet do 4 miesiąca. Nie mam żadnych objawów ciąży, ale zauważyłam że mam bardzo obniżoną szyjkę macicy. Ta szyjka zabiła mi ćwieka. Czy to możliwe, żebym była 4 czwartym miesiącu ciąży i o tym nie wiedziała?

Gość Koko-chanel
jak sie bzykasz, to mozesz byc, chyba logiczne, nie?

Gość anglistek polny
a skąd wiesz, że masz niżej szyjkę macicy???? bo to dosyc interesujące. w ciąży nie ma się miesiączki, żeby nie wiem co, ale można miec plamienia i krwawienia z dróg rodnych.

Gość o matko a gdzie ty się
uchowałaś żeby takie głupoty wymyślać???? Ile ty masz lat? 10?

@anglistek polny można to bardzo łatwo zauważyć przy aplikowaniu tampona @o matko a gdzie ty się wiem, że to mało prawdopodobne, ale są osoby, które o ciaży dowiedziały się kiedy zaczęły rodzić :P

Gość anglistek polny
autorko- pytasz czy to możliwe, że jesteś w 4 miesiącu ciąży i ni8e przyszło Ci do głowy, żeby zrobic test? Myślisz, że któraś z nas Ci powróży? Skoro wiesz, że możliwe są nawet takie rzeczy jak poród bez wcześniejszej wiedzy o ciąży to nie rozumiem Twojego pytania....

Po prostu chcę wiedzieć, co wy o tym sądzicie, może znacie podobną historię. Dla mnie wydaje się to mało prawdopodobne, ale jakiś tam lęk zostaje.