Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeklęte pragnienia

moje przeklęte obsesyjne pragnienia REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość niebieski___...
cisza... czy dziś żadna z Was nie pragnie znaleźć się na swoim miejscu, u jego stóp, posłusznie czekając choćby na skinienie, gotowa oddać się tak bezgranicznie, żeby chociaż na chwilę stać się z nim jedną istotą, żeby na chwilę przestać istnieć...? a może siedzicie jeszcze w biurach, ale wasze oczy już zasnuwają się mgiełką? marzycie o tym, żeby rozrzucić nogi szeroko na biurko, pozwolić Waszym zgrabnym dłoniom spłynąć w dół i oddać sie najbarwniejszym, najbardziej perwersyjnym myślom, które chodzą Wam po głowie? może chcecie, żeby Was nakrył, surowo ukarał, upokorzył, pozostawiając na koniec obietnicę, że będzie się teraz bardzo uważnie przyglądał... Uważajcie, czy ktoś nie patrzy przez uchylone drzwi ... ;-)

Gość tego właśnie chcę
niebieski ach...Jeśli chodzi o mnie to jestem na swoim miejscu :)

Gość niebieski___...
w takim razie miłego wieczoru ;-)

Gość tego właśnie chcę
wzajemnie :-)

Gość niebieski___...
dzięki. mam jeszcze trochę pracy. wesprzyj mnie gorącym pocałunkiem ;-)

Gość tego właśnie chcę
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem,wspieram Cię gorącym pocałunkiem.Przyjacielskim pocałunkiem w sam środek czoła.Innym nie mogę,kto wie gdzie mój Pan ma oczy :-) Tak poważnie to uprawianie seksu publicznie to już całkiem inna perwersja. Też jestem w pracy,wiem marne pocieszenie... Kurcze długopis spadł mi pod biurko..................................

Gość sklavin
heh coż wszyscy w pracy???? a raczej nikt nie pracuje??? choc prawdę mówiąc gdybym nie była sama to i mnie by tu nie było...

Gość trybun na kafe
sklavin kolejny dzień się plączesz a wyniki żadne...Marzenia i pragnienia trzeba realizować a propozycje jak zauważyłem-padały...Żyjecie kafe a nie prawdziwym życiem

Gość sklavin
trybun a jakich wynikow oczekiwałeś? propozycje wirtualnego Pana? nie żartuj... Ja chce właśnie prawdziwego życia...dlatego na wirtualne jakies gadkiszmatki nie mam ochoty... ale czasem prozmawiac potrzebuje , ten swiat poznajew romowach i czytajac cudze doswiadczenia. Ale to co innego.... Jest to dla mnie nowum... hmmm nimółby mnie poprowadzic w realu... e poznalam kogos kto mógłby poprowadzić ...

Gość tego właśnie chcę
sklavin Kiedy Ty kobieto masz jeszcze czas na tą całą masę zajęć? Piszesz bardzo mądrze.Szczególnie podpisuję się pod słowami (chyba tymi skierowanymi do odi et amo) gdzie piszesz ,że trudno ocenić z jakich traumatycznych przeżyć wynikają nasze tak dziwne potrzeby. Ja myślę ,że one się w nas tylko budzą pod wpływem jakichś ale były i są w nas zawsze.Leżą w naturze człowieka mocno zapomniane i zakazane. niebieski długopis podniosłam sama ;-) PP Gdzie jesteś?

Gość sklavin
jakos tak wychodzi hehehe organizacja

Gość tego właśnie chcę
PP Co BDSM wyszedł z mody? Teraz marzy Ci się harem? ;-)

Gość niebieski___...
tego - MRAU, że też mnie tam nie było ;-)

Gość tego właśnie chcę
ups,znów upadł....

Gość niebieski___...
już się po niego schylam...

Gość tego właśnie chcę
dobra....dwa mi upadły :-) niebieski leży między moim prawym a lewym kozacziem ooo, tak tam :-) PP Ty perwersie jeden :-) Mam nadzieję ,żę topic ,,seks z księdzem,, nie jest Twoim dziełem :)))))))

Gość niebieski___...
tego - wstając z kolan dotykam Twojej łydki i muskając ją delikatnie przesuwam dłoń w górę - od kostki aż do tego seksownego kolana... obchodzę Twoje krzesło dookoła i po chwili słyszysz mój niski szept: upadł pani długopis :-P

Gość niebieski___...
tego - nie prowokuj mnie, bo Cię znajdę, przywiożę Twoje dłonie u wezgłowia łóżka i wtedy znajdę się między prawym a lewym kozaczkiem ;-P

Gość tego właśnie chcę
Dobre, dobre...

Gość niebieski___...
taaak, to MOGŁO BY być dobre :-P

Gość tego właśnie chcę
Może jak schylę się po długopis i zobaczę ,że... było warto...Nie będziesz musiał mnie szukać,sama szeptem do ucha powiem Ci swój adres.

Gość niebieski___...
nie będziesz musiała się schylać, żeby przekonać się, że było warto, skoro już znajdę się tam, gdzie długopis...

Gość tego właśnie chcę
długopis? Długopis leży na podłodze u moich stóp. Może i był tam gdzie Ty byś chciał się znaleźć ale to było zanim upadł :-P

Gość tego właśnie chcę
PP ale Ty jesteś dziecinny.Może jeszcze bałwana ulepimy?

P P nawiązując do fotki to dosyć ciekawa ;-) tyle że to już wyższa szkoła jazdy ;-) ewentualnie "cyrk na drucie " :D

Gość tego właśnie chcę
PP Może wetknijmy mu banana będzie tak egzotyczniej :-)