Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esterro

Kobiety które mają dzieci są przepracowane,wypalone i wyniszczone na twarzy.

Polecane posty

Gość Dzieci to skarb
jedynie dla nich warto poświecić urodę i wolność. Ja nie żałuję. Zobaczymy kto się na starość będzie śmiał

Gość Na starość nikt się nie będzie
śmiał. Nie jesteś jasnowidzem ty wyżej.

Gość ty stary wacek lepiej popatrz
kurwa te z biedrony,lidla,tesco,zabki,netto to masakra :D

Gość zadbana i szczesliwa :)
Mam dwojke dzieci i dopiero po dwoch ciazach pozbylam sie kompleksow-zeszczuplalam,nabralam pewnosci siebie...Przed ciazami dbalam o siebie i cwiczylam,ale macierzynstwo zdecydowanie dodalo mi skrzydel.DO tego mam kochajacego meza,ktory pomaga mi,jak tylko moze i okazuje zainteresowanie na kazdym kroku:) nie mam zbyt duzo czasu dla siebie,bo dzieci sa jeszcze male i wymagaja sporo uwagi,ale jestem zadbana,czysta i pachnaca.Wiem,ze niektorym mamom sprawia to klopot,albo po prostu sie rozleniwily po slubie i ciazach,ale jestem zdania,ze jak sie chce,to sie da.Ja wszystko robie sama,nie mam nikogo do pomocy (oprocz meza),a jakos jestem usmiechnieta i dbam o siebie:) Tak swoja droga-nie rozumiem kobiet (mezczyzn tez) ,ktore po slubie i urodzeniu dzieci (lub tylko slubie lub tylko po urodzeniu dzieci) zapuszczaja sie:tyja,gorzknieja itp.Dla mnie to,ze maz ozenil sie z wesola,szczupla kobieta to motywacja do tego,zeby o siebie dbac i pozostac taka,jaka bylam przed slubem,w jego dniu,i przed dziecmi-to dziala oczywiscie w obydwie strony:) Wiekszosc ludzi mysli,ze "zaklepanie" sobie partnera poprzez slub i noszenie obraczki,i potem przyjscie na swiat dzieci daje im automatycznie pozwolenie do calkowitego oklapniecia,a potem pojawiaja sie na kaffe tematy:"maz mnie juz nie pociaga","zona zapuscila sie po urodzeniu dzieci" itp.Smutne,ale prawdziwe:P

Gość nie do konca
;;;;Dzieci to skarb jedynie dla nich warto poświecić urodę i wolność. Ja nie żałuję. Zobaczymy kto się na starość będzie śmiał ;;;; w szczególności kiedy będą brzydkie otyłe i mało inteligentne. A ich życie będzie kolejnym życiem przeciętnych biednych ludzi.

Gość że też
niektóre z was nie pomysla o sobie, w sensie kim sa, jak nie córkami swoich matek. kazde pokolenie tak ma:-). za podcieranie pupek nie tzreba byc wdziecznym matkom. Ten " dług" spłaca sie w kolejnych pokoleniach. Autorka albo jest mało rozumna albo zupełnie nie dojrzała do macierzyństwa.

Gość w kwesti starych rur
panienki drogie, za kazdym rogiem ulicy sa juz od was młodsze, ładniejsze, madrzejsze i jeszcze bardziej skupione na sobie:-D także ameryki nie odkryłyscie hehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!! a faceci i tak wola normalne dziewczyny:-D

Gość ja wole pamele
a faceci i tak wola normalne dziewczyny" moze ty :D

Gość w kwesti starych rur
słabiutka riposta:-D

Gość hihihdihhdh
"jedynie dla nich warto poświecić urodę i wolność. Ja nie żałuję. Zobaczymy kto się na starość będzie śmiał na starosc? to ty jedna z tych ktora rodzi dziecko aby na starosc mial kto ci szklanke wody podac? to ja dzieciom wspolczuje matki ktora rodzi sobie niewolnikow. bedziesz starucha zrzedzaca i zniedolezniała bedziesz wymagala aby wkolo ciebie lataly - no bo jak to? przeciez was urodzilam i poswiecilam wam moje zycie?! a dzieci beda mialy dosc i z kazdym dniem beda sie modlily zebys predzej zdechla i mialy swiety spokoj

Gość dream dream dream bla bla
co za naiwniary :D , rodzic dzieci by nie byc samą na starość o kur*** :D Szwedzcy emeryci na starosc jezdza po swiecie na malediwy i kanary , opalają się nago ,a wy bedziecie leżec przy radiu maryja i kwiczeć do telefonu '' haaalo dziecko chodz przynies mi szklanke'' :D ja dzieci nie chce miec, mimo ,ze mam z kim , on tez nie chce - mam rezygnowac z mojego zycia ? moze keidys zaadoptuje ;) milego dnia ;) ( szczęsliwa 32 latka :P )

Gość popieram autorke.
do tego dzieciate przewaznie zajegaja w domu, pasozytuja na mezu i rodzicach, nie maja pracy bo przewaznie sa niewykształcone :o

Gość fgsd
gdsg

Gość kkllllaaaa
"Kobiety które mają dzieci są przepracowane,wypalone i wyniszczone na twarzy" masz racje ... niestety... do tego maja wszedzie rozstepy i nie sa juz w "gusie"

Gość Epona
Spotkałem niedawno moja kolezankę w markecie. Ma 28 lat a wygląda na 46." Jestem bezrobotna i też wyglądam na 45 :classic_cool:

Gość Epona to stary bezrobotny
paszczur, i scierwo

Gość Epona
hej gimgówna podszywające :classic_cool:🖐️

Gość Epona to stara rapszla z kafe
sprw und potw :D:D:D:D:D To debilka z topiku o depresji z powoduwygladu:D:D:D:D HuHugohugoBoss🖐️

Ja co prawda bez dzieci ale nawet w domu się tapetuję i ubieram dla mojego faceta :D Nigdy nie miałam problemu z tym żeby postarać się zadbać o siebie albo chociaż mieć zawsze umyte włosy i ubrać się w coś ładnego a nie stare wytarte dresy. :P Zobaczymy jak to będzie potem choć nie zamierzam brać ślubu i mieć dzieci. :) Za to moja koleżanka ma 3 letniego synka i pamiętam jak przed ślubem i ciążą była gruba, miałaobwisłe cyce w niedopasowanym staniku, ubierała się w jakieś rozciągnięte koszule i spódnice do ziemii a włosy to w ogóle jakieś odrosty na kilometr a odkąd ma dziecko wzięła się za siebie, jest szczuplutka, makijażyk, fryzurka, sexi łaszki, po prostu aż miło popatrzeć :D Moja mama ma 40 lat obecnie i też wygląda lepiej niż w wieku 20 gdy mnie urodziła :D Wtedy w ogóle taka wiocha była, lata 90, a do tego mieszkanie w małym zacofanym miasteczku więc wyglądała jak wyglądała... a teraz po studiach, pracuje sobie w biurze, ciągle fryzjerek kosmetyczka paznokcie zakupki, wygląda na 10 lat młodzszą niż faktycznie jest :D I jest szczupła ale akurat od zawsze była więc nie musiała się odchudzać

Gość Boże te z tesco to koszmar
nie życie ... siedzi taka jak robot marna, wystarczy popatrzeć na ich twarze...nic nie trzeba mówić, takie to smutne i nieszczęśliwe kobieciny. Albo jak ciągną te wózki z towarem po tyle kilo, widać , że ledwo co dają radę kobiety. Miny mają jak na pogrzebie.

A wiesz że w tesco w moim mieście pracuje jedna taka, totalna grubaska, głos jak facet, a zawsze taka radosna do wszystkich, usmiechnieta, dużo sie śmieje :D

Gość coś w tym jest
ale to ne reguła :)

Gość 0101
matki polki meczennice zawsze byly i beda, co nie znaczy, ze tak musi byc. kwestia indywidualna

Gość fesgdsfgdsg
hgfnn

Gość gddhhf
egoist upuje te topiki,postawi litery :D:D:D

Gość Esterro = egoist
:O

Gość tamara28
w życiu podobnej bzdury nie przeczytałam;-)

Gość Egoist*_31
Kocham tylko mamę :D