Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esterro

Kobiety które mają dzieci są przepracowane,wypalone i wyniszczone na twarzy.

Polecane posty

Gość dsfgdgvdf
no moze przesadzilam, ale ty tez. godzine musze miec na to z rana, jesli biore prysznic z maszynka do golenia to sory ale 10 minut to za malo:) tak czy siak, nie o to sie rozchodzi, tylko o dzieci i nie dbanie o siebie.

Gość leneo
Te bez rodzin są swobodne i bezproblemowe. Choć piękne marzą o miłości(bo nie mają facetów), i są "odstawione" jak supermodelki. No co im z tego odstawienia przychodzi? W ciagu dnia udaja szczesliwe, radosne singielski, a w nocy, same w domu, placza w poduszke....

godzina to tez przesada. kiedy budze sie rano zeby isc do pracy to biore prysznic, uloze wlosy, robie makijz (zawsze!), przebiore, ubiore i nakarmie dziecko i jeszcze zawioze do tesciowej. zajmuje mi to godzine. widocznie jestem dobrze zorganizowana :)

Gość moja kumpela robi w tesco
Egoist owszem nie wszystkie z dyskontow to spaslaki czy paszczury, ale wiem ze sa nieszczesliwe, tylko udaja.

Gość jhn
śmiać mi się chce na te wasze wywody,

///No co im z tego odstawienia przychodzi? W ciagu dnia udaja szczesliwe, radosne singielski, a w nocy, same w domu , placza w poduszke....//// ale mnie wnerwiasz leneo Przeciez pisałem, że te które maja mężów, są zmięte na twarzy, i ostro pocięte, ze swoimi facetami. Gdyby mogły, to by porzuciły swoich chłopaków, ale sa zasadzone w dzieci, i nie moga się już wycofać. D-O-T-A-R-Ł-O ? Widzę jak się traktują ze swoimi facetami, kiedy po nie przyjeżdzaja samochodami, lub kiedy spotykam ich jako pary, w innych sklepach. mają "tajną wojnę dożywotnią" i wieczorami na 100% nie ma mowy o bezpieczeństwie i przytulankach JASNE ?.

Gość moja kumpela robi w tesco
leneo dorabia sobie swoja ideologie.

moja kumpela robi w tesco natomiast cała reszta kobiet z Tesco - DRAMAT 15Kg/20kg, fryzury, ciuchy - dramat. Jak z filmu o więźniarakch. /// Zdesperowana Domowa Żona kto powiedzial, ze dziecko "urabia"? jest zle to sie rozwodzi, czlowieku w jakim swiecie ty zyjesz? //// Co to za pieprzenie? Myślisz że rozwód to wypicie szklanki wody?. To cała kosztowna sprawa o podział majątku, to stawianie się w sadzie, to awantura o kasę, o mieszkanie. Którą dziewczynę stać na tak wstrząsowy, i drogi adwokacko epizod w swoim życiu?. Jeszce kiedy pochodzi z biednej rodziny. Jak będą miały 38 lat może powiedzą dosyć.

Gość dsfgdgvdf
WIDOCZNIE JESTES DOBRZE ZORGANIZOWANA. ja tez jestem,musze byc taka mam prace, ale lubie miec chwilke spokoju w ciagu dnia. w pracy mam taki zapiernicz ze glowa boli, wszystko na wczoraj musi byc, weekendy szkola, jakies zakupy troche sprzatania, i to sa same obowiazki ktore zajmuja 80% mojego czasu. reszte biore dla siebie, dla mojego zwiazku, przyjazni. majac dziecko, mialabym dla siebie chyba kuzwa 1 maly procencik:)

Gość kurq masz racje
ja też widzę to, co pozostało po kumpelach

Gość taka jedna zagubiona owca
TE KTORE CHCA LADNIE WYGLADAC TO LADNIE WYGLADAJA DBAJA O SOEBIE INNYM PO PROSTU SZKODA CZASU I WYSILKU O T CALA FILOZOFIA

Gość stepfathers susane
a to prawda że te dzieciate wyglądają jak zombie chyba, że ktoś im pomaga i leżą u kosmetyczki na zabiegach. może 2 przypadki znam gdzie widać, że kobiety dbają, reszta szokowisko! ostatnio śleczę nad nowinkami kosmetycznymi, następna fajna babka przemieniła się w zombie. szkoda, bo każda z nas to może czekać.

Gość dallilla
DO AUTORA : czytałam tylko Twój wpis - a czyja to wina że Twoja znajoma Tak wygląda, bo ja na odwrót mam 46 a wyglądam... no może nie na 28 ale 38

Gość nie wierzeeeeee..
"Ma 28 lat a wygląda na 46." buahahahahahaa

Gość 231233
[zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona pie**olicie jakby tylko w malzenstwe sie gotowalo i sprzatalo. a jak sie samemu jest to co niby sie sprzataczki zatrudnia i je w restauracjach? tez trzeba robic to samo tylko seksu regularnego brak . wiec to jak kto wyglada i czy sie zaniedbal zalezy od indywidualnego podejscia. Ja teraz sama wychowuje dziecko, a i tak mam więcej czasu i lżej. Mój facet nigdy prawie nic nie robił. TEraz sprzątam za dwie osoby, przedtem- za trzy. Jak robię zakupy, to kupuję połowe tego co wcześniej, zamiast dzwigac osiem kilo w siatach, nosze cztery. A do sklepu 10 minut szybkiego marszu i to zabawne nie było... Faceci dużo jedza... I srają - nigdy nie myja potem kibla.... :( Poza tym, mam zawsze wolny komputer - tak wolny nie był nigdy, mam spokój, nikt na mnie nie wrzeszczy, jak chce wyjsc np. na konie to wprawdzie umawiam się z matką zeby troche posiedziała, ale nie muszę się o to kłócić i wysłuchiwac żałów, ze ja wyszłam a on siedział w domu... Jak chce przejśc na diete to nikt mi na złośc nie robi w ten dzien grilla... Seksu nie uprawiam, i nie czekam juz z przerazeniem na comiesieczny @, zastanawiając sie czy jakby nie przyszedł, kupic tabletkę poronna i byc owinianym o morderstwo czy skoczyć w mostu....

Gość kafeee lataeeee
stare ruru dziedziate próbują się dowartościować, metryki nie cofniecie pickusie:P

Gość gegsgsgbsbb
metryki nie cofniecie pickusie ani pochwy sobie nie zwęzicie :)

Ja też mam dziecko,a jestem zadowolona bardziej ze swojego wyglądu teraz niż przed ciążą. Ale w sumie masz trochę racji autorko,bo mam kilka znajomych które po urodzeniu dziecka nie dbają o siebie. A najbardziej ostatnio zdziwiło mnie zachowanie mojej bliskiej koleżanki.Wybierałyśmy się na Sylwestra,pożyczyłam jej sukienkę ,taką przed kolano.Stwierdziła,że nie wypada jej założyć w jej(naszym) wieku! 24 lata mamy :-o No masakra ,dziewczyna szczupła,zgrabna.Ma co pokazać a ubiera się w jakieś worki. Od kiedy urodziła dziecko,strasznie się zmieniła.Pamiętam ją jako nastolatkę,zawsze ładnie umalowana,uczesana a teraz tragedia.

"Ja teraz sama wychowuje dziecko, a i tak mam więcej czasu i lżej. Mój facet nigdy prawie nic nie robił. TEraz sprzątam za dwie osoby, przedtem- za trzy. Jak robię zakupy, to kupuję połowe tego co wcześniej, zamiast dzwigac osiem kilo w siatach, nosze cztery. A do sklepu 10 minut szybkiego marszu i to zabawne nie było... Faceci dużo jedza... I srają - nigdy nie myja potem kibla.... Poza tym, mam zawsze wolny komputer - tak wolny nie był nigdy, mam spokój, nikt na mnie nie wrzeszczy, jak chce wyjsc np. na konie to wprawdzie umawiam się z matką zeby troche posiedziała, ale nie muszę się o to kłócić i wysłuchiwac żałów, ze ja wyszłam a on siedział w domu... Jak chce przejśc na diete to nikt mi na złośc nie robi w ten dzien grilla... Seksu nie uprawiam, i nie czekam juz z przerazeniem na comiesieczny @, zastanawiając sie czy jakby nie przyszedł, kupic tabletkę poronna i byc owinianym o morderstwo czy skoczyć w mostu...." ja nie wychowuje dziecka sama tylko z pomoca jego ojca, ktory sie nim zaopiekuje i pobawi kiedy ja mam ochote na kapiel, dluzsze spanie w sobote albo wypad na miasto. sprzatam za 3 osoby ale z pomoca, zakupy tez na 3 osoby ale 2 razy rzadziej bo moj facet tez robi zakupy. nikt na mnie nie wrzeszczy bo bym sobie na to nie pozwolila, nie musze sie martwic o finanse bo moj facet sie nimi zajmie, nie czekam z przerazeniem na comiesieczna @ bo biore tabletki i ciesze sie seksem ile mam ochote i jak czesto mam ochote. czuje sie seksowna, pozadana, kochana, mam dla kogo sie starac o swoj wyglad, nie spedzam samotnych wieczorow.

//////Wybierałyśmy się na Sylwestra,pożyczyłam jej sukienkę ,taką przed kolano.Stwierdziła,że nie wypada jej założyć w jej(naszym) wieku! 24 lata mamy //// WITAMY W POLSCE :) Tu 24 po urodzeniu staje się dojrzałą 54 :) Dobrze że sa kobiety potrafiące wyeksponować swoja kwintesencję w wieku 40lat: http://www.thefashioncult.com/wp-content/uploads/2009/09/naomi-campbell-for-issa-spring-2010.jpg Ale cóż Polki i ich matki mogą o tym wiedzieć?.

/// mam dla kogo sie starac o swoj wyglad, /// zdesperowana to gdyby nie facet to bys nie miala dla kogo się starać? To ile ty jestes warta bez męzczyzny ? Nic?

dla siebie jestem bardzo duzo warta, ale jezeli chodzi o wyglad to seksowna jestem dla faceta a nie dla siebie. mi na wygladzie dla samej siebie nigdy nie zalezalo, co mi z tego ze spojrze do lustra i widze ladna osobe? atrakcyjnosc jest po to zeby przyciagnac plec przeciwna albo osiagnac inne cele ale nie zeby sie na siebie pogapic w lustrze hehe.

zdesperowana Pytałem o to czy: gdybyś była sama, to byś nie starała się wyglądać świetnie, i dla siebie samej,i dla obcych facetów na ulicy? czy nie chciałabyś, być wzorem dla innych kobiet. O to mi chodzi. Czy wszystko co robisz, musisz robic z myslą o swoim faciecie?. Bo ja takiej dziewczyny, "stopionej ze mną, w piecu hutniczym" bym mieć, nie chciał.

Gość zesperowana juz sam twoj
nick jest zalosny -- ZDESPEROWANA :O reszty nie trzeba dodawac:O