Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esterro

Kobiety które mają dzieci są przepracowane,wypalone i wyniszczone na twarzy.

Polecane posty

Gość fanka parafianka
kurczę mam dwóch synów,biegam od rana do wieczora,rzeczy tyle do zrobienia że nie wiem od czego zacząć,niby siedzę w domu nie pracuję a chwili dla siebie nie mogę znalezć. Chciałabym wyglądać tak jak kiedyś,mimo że nie utyłam a nawet schudłam to widze że nie ma już tej iskry we mnie. Wypaliła się,od kłopotów,zmartwień braku czasu.I ostatnią rzeczą o jakiej myślę to tapeta na twarzy,są dni kiedy robię coś tylko dla siebie fryzjer kosmetyczka ale bądzmy szczerzy życie w rodzinie sprawia że zazwyczaj najpierw myślimy o szczęściu bliskich a dopiero potem o sobie.

Gość smutna basia ...
Offermo dalej jestes 40 letnim prawiczkiem ?

Gość Kobieta zadbana z dzieckiem
Jestem zdania, ze to partner jest odpowiedzialny za wyglad drugiego (jezeli jest sie w zwiazku). Tak wyglada kobieta, jak traktuje ja maz i na odwrot. Zwlaszcza kobiety z dzieckiem, czy dziecmi nie maja pomocy od mezow. Maz nie wezmie dziecka do parku, plywalni, na spacer, czy pobawi sie z nim w pokoju, a zona nie ma czasu na fryzurke, trening by zrzucic ciazowe kilogramy, a i w ladny ciuszek moze i by jeszcze weszla... Dla kogo ma sie pieknic? Jak on przyjdzie z pracy (jezeli w ogole pracuje) rzuci sie na jedzenie, potem telewizja, czy komputer, piwko, moze jeszcze koledzy, bo mu sie nalezy po pracy!!! ( Zona to dobra tylko w nocy na 5-cio minutowy numerek). Jak kobieta jest niezadbana to znaczy, ze facet nie traktuje jej jako kobiety!!! 90% kobiet ma takich mezow. Jezeli ich nie zdradzaja to sa zaniedbane.

Gość OneTwo
"Kobiety które mają dzieci są przepracowane,wypalone i wyniszczone na twarzy. Esterro Spotkałem niedawno moja kolezankę w markecie." Coś w tym jest chłopie..niewyspane, mniej pieniędzy na swoje babskie potrzeby robi minus.

Gość racja kobieto zadbana
Trafiłaś w dziesiątkę Wygląd kobiety żony matki i jej promienność zależy tylko od tego jak ją mąż traktuje U dobrego mężusia , żonusia jak różusia U egoistycznego draba, we trzy lata baba i tyle w tym temacie Wredota facetów mężów wobec żon po urodzrniu dziecka, jest porażająca, 90% matek ma ten problem, same ciągną ciężar odpowiedzialności za rodzinę, SAME...bez pomocy mężów egoistów więc są przepracowane, niewyspane, wyniszczone i przygaszone, z garbem obowiązków na plecach za dzieci i za męża , kosztem siebie. Są zdradzane , zaniedbywane i wykorzystywane, często też same muszą finansować rodzinę i męża, bo on nie da na rodzinę , ma dla siebie i swoich dziwek, bawi się i wykorzystuje

Gość hahhhhahhhhahaa
racja kobieto zadbana Znam lepszego amanta-------koles nic nie robi ,ma tylkozayebisty wyglad a durna baba na niego tyra :D ona brzydka ale ma troche siana , on don juan zdradza ja z kim popadnie :D

Gość sherlloczka
Temat założył Egoist31

Pewnie jest nieszczęśliwa w związku i tyle. Ale to nie prawda ze kobiety z dziećmi tak wyglądają. Ja sama wychowuję dziecko, mam 28 lat i zawsze dbam o siebie. Powodzenia nie brakuje u facetów. Ale miłosci tak;(

Ale faceci to sa puste pały. Jakby jeden z drugim musiał pracować i wychowywac dziecko sam i za wszystko był odpowiedzialny to ciekawe jakbyście wyglądali. Nie dbacie tak samo o siebie nie majac takich obowiązków. Nieogoleni, ciuchy te same, brzuchy zapuszczone ale siebie to sie nie widzi. Banda darmozjadów i egoistów. Nawet o własne dzieci nie potraficie zadbać.

Gość doszukujecie sie związku tam
gdzie go nie ma. Są kobiety zadbane i te niezadbane inie ma tu wpływu posiadanie dziecka. Moja jedna z przyjaciółek jest zawsze odpicowana, zawsze fajnie ubrana, umalowana, jest po 30tce wygląda gora na 25. A ma 2 corki. Z kolei inna przyjaciokka - nigdy nie dbala o siebie, starczyl prysznic raz na 1-2 dni i tyle. zero makijazu, nawet uszu nie ma przebitych, Prawie zadnej bizuterii, ubrania w prostym stylu - na nogach tylko adidasy (zeby bylo wygodnie) i tylko jeansy, oczywiscie sprzed 5 lat. Teraz jest w ciazy i po ciazy tez taka bedzie. PS przeraził mnie post Zdesperowanej Fakt, w duzej mierze maluje sie tez dla partnera, ale głównie dla siebie. Teraz np. mieszkam już 2 tydzien sama (maz ma wyyjazd sluzbowy a ja siedze i pisze prace mgr, nawet do kslepu nie jezdze bo mam duzo jedzenia) a codziennie rano sie maluje, ukladam wlosy itp - własnie po to, żeby widziec w lustrze atyrakcyjna kobiete. Nie wiem, jak dka ZDŻ moze byc niewygodny makijaz? tego sie przecież NIE CZUJE. Chyba że ona nie umie sie malowac inaczej, tylko kladzie grubą wrstwe tynku, to może i jest niewygodnie...

Spotkałem niedawno moja kolezankę w markecie. Ma 28 lat a wygląda na 46.Dramat. Smutna zniszczona, wystraszona, załamana. Ubrana szaro i nieładnie. Włosy zaniedbane brak malunku na twarzy Cos potwornego. No dosłownie dziewczyna z dworca centralnego Z superlaski nie zostało nic. Nie przejmuj się, w następnym życiu będzie dziewczyną bandyty i będzie zakładać kapelusze od Gucciego idąc do sklepu po zakupy gdzie brudnym zaniedbanym, kasjerem będziesz ty.

Gość ROR wylogowana
A ja mam kochanka ;)

Gość pojebnyyb
a ty autorze desperacie rozumiem nie masz dzieci i jestes przesadnie złaośliwy hhahahah

Gość zofija098
Kurcze, tu chyba muszę przyznać rację. Nie wiem jak dokładnie z wyglądem u mnie, ale sama się czuję zmęczona. Sama widzę w lustrze zmęczoną twarz, niewyspane oczęta. Staram się dbać o siebie, ale samopoczucie jest do bani.

ROR nigdy nie pisze spod innego niku - as easy as it is;-))))

Gość co racja to racja,
taka prawda

Gość kfjfjhhhhha
to domen a wielorodek -wygladaja jak babki swych dzieci

Gość Europjeczyk w Cylindrze_____
up

Gość Egoist_31.
:D

Gość galiomma
najgorzej wyglądaja wielorodki-nie trzymja moczu wszystkoim wisi- bezzebn epomarszczon e-ale coz tak konczy sie reliigjnosc

Gość do esterro
a ty jak wygladasz ? :O

Gość marne prowo
f

Gość iiiiluylu
f

Gość vbdbd
Esterro Spotkałem niedawno moja kolezankę w markecie. Ma 28 lat a wygląda na 46.,,, Y marne prowo :P postaraj sie bardziej :D

Gość często
pojawiają sie takie tematy, krytykujące rodzinę, macierzyństwo, małżeństwo, i proszę, teraz ktoś usiłuje komuś wmówić, że posiadanie dzieci niszczy kobietę. A jest dokładnie odwrotnie, posiadanie dzieci dopiero stwarza kobietę, seksowną, dojrzałą, doświadczoną. Ale co o tym mogą wiedzieć gimnazjaliści, którzy zakładają takie tematy.

Gość cośzłęgosiędzieje
To prawda, ze od jakeigoś czasu jest zmasowany atak na rodzinę, niszczenie wszystkich wartosci :-O to jest straszne, ale jednak zgadzam sie z tym, ze mężatki i matki są dużo bardziej zmęczone życiem, wypalone i wyglądają starzej. To widać w 98% przypadków. Mogą czuć się dojrzalej, ale faktem jest że większość matek żałuje swojej młodości, nieodpowiedniego partnera, posiadania dziecka.