Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szron złocisty

depozyt

Polecane posty

Gość szron złocisty

czy spotkał sie ktoś z tym aby council sfinansował samotnej matce z 2 dzieci depozyt za wynajęte mieszkanie...matka mieszka z dziećmi w 2 osobowym pokoju, chciałaby wynająć mieszkanie jednak zebranie dla niej 3000 funtów na depozyt plus pierwszy miesiąc plus opłata dla agencji jest nierealne biorąc pod uwage ze pracuje 16h w tygodniu

Gość chyba nie..........
mozesz sie ewentualnie zwrocic do jobcentre o nieoprocentowana pozyczke. Kazda prosba jest rozpatrywana indywidualnie. ALe czy 3 tysiaki pozycza to nie wiem.

Gość mnie sie tam Oficer baaardzo
a co bedzie dalej z oplatami??

Gość swoja droga to
bardzo drogi ten depozyt...nawet osobie pracujacej na full time trudno by bylo zebrac... Lepiej niech poszuka tanszej opcji - na pewno jest duzo tanszych opcji...no chyba,ze to londyn

Gość ona potrzebuje 3 tysiaki
a nie 3 stowy na ten depozyt i oplaty. Ale watpie czy ktokolwiek przyzna taka kase bo z tego wynika ze bedzie problem z platnoscia czynszu. Moze na sam depozyt by ci autorko przyznali pozyczke z jobcentre ale nie na czynsz i oplaty dla agencji - na to sama musisz raczej zebrac.

Gość kijevna
zabierz koleżankę do citizen advice bureau i popytajcie co można w tej sytuacji zrobić wiem, że można dostać mieszkanie z councilu i pieniądze na depozyt, ale nie mam pojęcia jakie warunki trzeba spełnić - są rózne formy pomocy także od organizacji pozarządowych tylko musicie pójść do kogoś kto się na tym zna

Gość bulibaaaa
a nie możesz złozyć papierów o mieszkanie z councilu?