Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuleńka26

Moje Pytanko !!!

Polecane posty

Gość kasiuleńka26

Bo tak siedzę i się zastanawiam .Mam Przyjaciela Dzwonimy piszemy ,gdy mamy taką możliwość to się spotykamy:) Ale nic mędzy nami nie ma nawet jak czasem u mnie nocuje to wie że się przyjażnimy i tyle. Ale dziś przez tel.Powiedział mi że Pisał tam z jakąś ostatnio ale powiedział że przestał bo nie ma z nią kontaktu a nie to co ze mną zawsze i o wszystkim godzinkami może rozmawiać. Potem jakoś tak dziwnie zaczął mnie podpytywać i ciągnąć za język ,dodał że jakoś mu brakuje tej drugiej pułówki i że ten weeken był ze mną super.Ech nie ogarniam tego jak jakieś kilka miesięcy temu powiedziała mu że coś chyba zaczynam czuć do niego to on wtedy na to że On nie chce związku .I ze mam sobie kogoś znaleść bo zasługuje na to.:( O Co Tu chodzi ????

Gość kasiuleńka26
Może jest ktoś chętny by Popisać ze mną ,nie mam z kim o tym pogadać:(

Gość olkaolkaolkaolka
nie ma przyjazni damsko meskiej

to może spróbujcie? Trochę się nie zgraliście, ale skoro dobrze wam ze sobą i was ciągnie... to może jakaś randka? jak będzie niezręcznie to wrócicie do tego co było. A przyjaźń damsko męska istnieje, bo nie każde dwie osoby czują do siebie chemię, czy jakieś przyciąganie

Gość kattiii
Może poprzebywał z Tobą częściej, spędził fajne chwile i się zakochał...

Gość kasiuleńka26
My obydwoj Staraliśmy się wierzyć i pokazać ze jest ,choć też w pewnym momencie zwątpiłam i mu o tym powiedziałam. Ale byłam pewna że on chce być tylko Przyjacielem a teraz ja juz sama niewiem Fakt ostatnio troszkę mamy jeszcze lepszy kontakt ,bo częściej wpada albo mnie gdzieś zabiera.Mam już mętlik w głowie:(

a wolałabyś żeby to był tylko chwilowy mętlik czy jednak coś więcej?

Gość kasiuleńka26
Powiem tak połączyło nas duzo Wzieliśmy rozwody rozumiemy się nasze rodzinki znajomi wszyscy w koło myślą że między nami coś jest a my powtarzamy że my się tylko przyjaznimy.Choć i tak nikt nie wierzy .A ja nie chę mu czegoś sugerować znów robić tego pierwszego kroku:(

Gość kasiuleńka26
ajlin Staram się myśleć racjonalnie ale gdy on jest przy mnie nie liczy sie nic juz lepiej być nie może a jeszcze jak przytuli i zaśnie koło mnie jest cudownie:) Wmawiam sobie ze to tylko Przyjaciel ale serce mówi cały czas co innego:( Sama siebie okłamuje

A moim zdaniem przyjaźń damsko-męska istnieje. I jestem tego żywym przykładem, ponieważ ja mam takiego przyjaciela. Jesteśmy w tym samym wieku, w gimnazjum zaczęliśmy się przyjaźnić, bo w sumie chodziliśmy razem do klasy. Teraz kończę już liceum, mam chłopaka i dalej przyjaźnię się z tamtym :) I nie wyobrażam sobie, żeby kiedykolwiek mogło coś z tego być, to pojęcie wręcz abstrakcyjne i śmieszne dla mnie. Ale jeśli Ty uważasz, że między Tobą i tym chłopakiem coś zaczyna się dziać to może warto pociągnąć ten temat dalej?

a może po prostu daj się ponieść? mówiłaś, że to on dziwnie zagaduje więc może się nie wzbraniaj po prostu? nie rób sobie nadziei tylko tak po prostu przestań go szufladkować jako przyjaciela... może samo wyjdzie jak ma być?

Gość kasiuleńka26
roztrzepana Hamtaro Też myślałam ze to jest mozliwe i realne ale co z tego.Tylko tak myślałam a to się ciągnie juz dwa latka ,rok tylko pisaliśmy i dzwoniliśmy a teraz praktycznie cały czas się spotykamy.Oglądamy filmiki pijemy piwko debaty do Ósmej rana potem 3 godz snu,najlepsze jest zasypianie troszkęc ięzko się przychamować ale coś trzeba dać rade :) .Powiedział mi ze Przy mnie to ten czas tak leci:)

Gość kasiuleńka26
ale co robić boje sie :( Pójdziemy do łóżka będzie miło Nie zniose potem tego gdy nam się kontakt urwie albo on się odwróci :( Albo wystraszy jakiegoś związku :) a to już nie będzie Ani miłości ani Przyjazni

jak tak opisujesz to mi się wydaje, że macie się ku sobie tylko nie chcecie się do tego przyznać :)

Gość kasiuleńka26
A mówią że kobietki są skomplikowane :)ech

ale to może nie do łóżka? flirt, romantyzm... a jak wyczujesz, że warto próbować to kto wie? albo daj się ponieść i przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz :)

Gość kasiuleńka26
ajlin mizta jak nasi wspólni znajomi że to widać , ale my cały czas im wpieramy że to tylko PRZYJAŻN

Gość kasiuleńka26
zaś noc nie przespana bo będe myśleć i znów nic nie wymyśle hihi:) Ale dzis odpowiedziałam mu ze mi też był miło obudzić się przy kimś i się wtulić bo tak zawsze jestem sama a to miłe oby częstszych takich wieczorków:) Dodał żebym zostawiła jakies fajne filmiki to zrobimy powtórke:)

pewnie z boku to wygląda inaczej? może warto sprawdzić jak jest naprawdę? wydaje mi się, że nie masz nic do stracenia

Gość kasiuleńka26
fajnie że tu mogę się troszkę wygadać :):):) Kurcze mamy prawie po 30 lat a jak takie podlotki się zachowujemy :)

oj człowiek ma tyle na ile się czuje :) a poza tym nigdy się nie jest za starym na zakochanie się :) to takie odmładzające :)

Gość ewrwf
POŁÓWKA!!!! kup sobie słownik ie dziwie się ze Ci nie chciał z taka ortografia?!

Gość kasiuleńka26
oj ajlin wogóle dziękuje za towarzystwo .Miło tak czasem popisać :)

ja szukam tu towarzystwa ze swoimi problemami ale jakoś trafić nie mogę więc cieszę się, że chociaż się przydałam :D jak dla mnie to możesz walić z wątpliwościami :) ja teraz tuż przed ślubem to chętnie sobie przypomnę jak to było na początku :)

Gość kasiuleńka26
ewrwf ale jedak przeczytałeś/aś .Nie wiesz jaka jestem i kim jestem to więc nie oceniaj.A po drugie zawsze możesz wybrać inny temat po co tu zaglądasz :):):)

Gość kasiuleńka26
ajlin a co to za problemiki może i ja na coś się przydam .Ja już i po Ślubie i Po rozwodzie a teraz w dziwnej fazie hihi .Więc też już coś za sobą jakiś bagaż mam :)

a bo ślub miał być dla nas... a tu lipa... najpierw przekabacili żeby było tak jak rodzice chcą, a teraz nagle o wszystko się czepiają, a mój ojciec to zapomniał w ogóle i wyjazd zabukował... i sama nie wiem czy to przetrzymać czy się postawić i odwołać wszystko i zrobić tak jak chcę... poza tym staramy się o dziecko i nie wychodzi... urodzinki za 3 dni... za tydzień obrona inżynierska.... oj dużo tego :(