Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadia 27

Kobieta która lubi zmieniać partnerów, jest znienawidzona w Polsce.

Polecane posty

Gość dede1
słodki , reżyser , -wiadomo aktorzy ,- harrison ford muzyka - enio morikone kto z nich jest słaby według ciebie ?

żart. prawdopodobnie kiedyś oglądałem ten film. ale jest on trochę stary. poza tym "Łowca androidów" z Harrisonem i Lutgerem nie podoba mi się. ;)

Gość irgga
skoro bez seksu nie ma udanego związku to małżeństwo w którym facet jest starszy np . o 12 lat jest z góry skazane na niepowodzenie , zdrady i kochanków?

Gość irgga
jeśli zanim zaniemógł byli ze sobą 20 lat i nie mieli problemów z seksem?

Gość efdefde
zależy w jakim wieku zaniemógł :P i jak wygląda :D

Gość efdefde
bo jeśli jak boguś linda albo harrison ford jeszcze kilka lat wstecz to bym go karmiła viagrą :D

Gość Arkadia 27
Widzę że temat poszedł na zupełnie inne tory: czyli czy seks to 80% udanego związku. Uczucia, ciepło czułość wszystko to powstaje na jednym fundamencie - atrakcyjności fizycznej partnerów. Nawet głos, i inteligencja są elementem atrakcyjności fizycznej - w końcu mózg to też fizyczność. Ale ja poruszyłam inne zagdnienie. Żonaty Facet wyjeżdża na na wakacje. Ma erotyczny romans z atrakcyjną dziewczyną. Chemia przestaje pomiędzy nimi działać po 14 dniach. Nie przejmuje sie tym. Wraca do siebie jakby nigdy nic. Kobiety-koleżanki o nic się go nie pytają, faceci mu zazdroszczą. Dziewczyna w takiej samej sytuacji jest z góry skreślona. tego nie mogę zrozumieć. Dziewczyna w Polsce nie ma prawa to wyobraźnie erotycznej(poza kwiatami i świecami) oraz przygód. Nie mamy prawa do dotykania facetów po gołych tyłkach, do rozmów o tyłkach, do całowania facetów po pępkach, do seksu z młodszymi, nawet nieletnimi chłopakami. Kobieta ma zestarzeć się w kostiumie zakonnicy i p rzez całe życie ma się modlić. Wówczas wszyscy faceci z kafeterii będą mogli spać spokojnie. Otóż nie Panowie. nie zrobicie z nas grzecznych wyciszonych idiotek. Chcemy być szczęśliwe i spełnione. Chcemy mieć pięknych chłopaków. Chcemy swobodnie rozmawiać o ich tyłkach, pępkach i penisach przy kawie. Chcemy sypiać nawet z nieletnimi jeżeli są seksowni i nas pragną. Chcemy przygód z przystojniakami. Nie mówię o puszczalstwach pod latarnia ale o przygodach erotycznych. Chcemy mieć prawo do wynajmowania ładnych facetów za pieniądze. Chcemy płacić im za wieczory i za seks na tylnim siedzeniu samochodu. nie mam w ciagu 361 dni az 361 facetów. Nie jestem automatem do gry. Ale na zagranicznych wakacjach w Hiszpanii: - 3 przelotnych kochanków. Ktoś prosił o zdjęcie: http://img709.imageshack.us/i/reprezent4.jpg/

Gość Edgarres 1992
Arkadio Ile lat miał twój najmłodszy facet ?. Masz 27lat? :)

Gość Arkadia 27
Najmłodszy miał 15, choć wyglądał na 24. Ja wtedy 25

Gość Edgarres 1992
i miałaś z nim stosunek ? z tym 15-stolatkiem

Gość Arkadia 27
Czy miałam z nim stosunek?. Każdego dnia po szkole przychodził do mojego mieszkania. Chodził po nim bez spodni i majtek bo robiliśmy to bez przerwy. 20 razy w ciągu dnia ?.

Gość Zuzzkaaa
To prawda kobietom nie wolno w Polsce nic. 23 lata to slub pieluchy i gotowanie męzowi, który marzy o 14-letnich dziewczynkach.

Arkadia 27 - widać nie czytałaś moich wypowiedzi. jestem jak najbardziej za tym co napisałaś. o ile jesteś singlem i nie krzywdzisz nikogo. dobry seks to nie 80% udanego związku. ale myślę, że równo 50%

dokładnie jestem za równouprawnieniem do korzystania z życia przez kobiety. swoją drogą ciekawe to co piszesz. o prawie do płacenia za seks facetom. ciekawi mnie - czy jeszcze jakas kobieta ma takie pragnienie?

Gość najprostszy sposob
slodko gorzki, tyle pisales o dopaowaniu, ale lepiej miec byle jaki seks niz wcale prawda?

Gość Ewelkaala
Arkadia nie pasuje mi do utartego wizerunku dziewczyny łatwej i rozwiązłej. Jest taka mądra i enigmatyczna w tym co robi. Offerma powinien nosic ja na rękach. Kiedys pisał ze dziewica 28-letnia ma cos z głowa nie tak. Więc winien paść na kolana przed Arkadią bo ta dziewicą nie jest. Prawda offermo?.

najprostszy sposob slodko gorzki, tyle pisales o dopaowaniu, ale lepiej miec byle jaki seks niz wcale prawda? --- jest zupełnie odwrotnie.

Gość najprostszy sposob
to znaczy? jesli sie nie jest w zwiazku tylko ma sie taki uklad na seks ktory nie jest rewelacyjny ? lepiej zrezygnowac?

Gość najprostszy sposob
przeciez facet najpierw chyba nie testuje 5 kochanek zeby znalezc taka z ktora sie dopasuja ?

Gość paszła ty w sraku
Ewelkaala a ty jestes kretynka ze nie widzisz ze to nie jest fota tej co zalozyla topik ?

najprostszy sposob - wszystko zalezy od Ciebie. seks nie musi być rewelacyjny, może być dobry i możesz być zadowolona. ale jeśli w układzie nie dostajesz to czego oczekujesz.. sama sobie odpowiedz czy warto? dla mnie nie. nie wiem o innych facetach i ich testowaniu kochanek. może mają dwie lub więcej na raz. jeśli jestem w układzie, to szukam najbardziej odpowiadającej mi partnerki fizycznie do takiego układu. skoro nie ma byc z tego miłości, to niech chociaż oczy nacieszę, prawda?

Gość ty wypieprzaj stary bezrobotny
dziadu :O

Gość kamecha polac ci
słodko_gorzki (ilość tematów: 12, ilość postów: 1139) Załóż jeszcze 30 tematów debilu

Gość Arkadia 27
Ciebie to bym za dopłatą nie chciała - z nickiem słodko gorzki.

Gość kot13
Arkadia to zwykła dziwka do towarzystwa...chorób wenerycznych się nie boisz? seks w gumkach to jak lizanie cukierka przez papierek.

Gość a kto go lubi....
ten kretyn miał kiedyś inne nicki

Gość do kot
otoz to

Gość Arkadia 27_
Słodko-gorzki to mój podszyw-twój wróg napisał że: "Ciebie bym nie chciała z dopłatą". Nie przejmuj się, każdy ma nieprzyjaciół na forach. Ja akurat Ciebie polubiłam :) kiss