Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulcia27

Podejrzewam że jestem w ciązy

Polecane posty

Bolą mnie piersi ,sutki pieką.Jajniki mnie bola,podbrzusze i...W pierwszej ciąży też miałam bardzo szybko objawy.Jestem połtora tygodnia po owulacj.Owulacje mam bardzo wcześnie bo zaraz po miesiączce(naleze do rzadkości,ale potwierdzone usg)No i do okresu mam jeszcze sporo czasu.Mogłabym zrobić bete ale poczekam do miesiączki. Tak bardzo bym chciała żeby się udało.Rok temu własnie w styczniu zaszłam.Niestety ciąża skonczyła się w 9 tyg.Od 7 miesiecy sie staramy.Teraz biore leki na obnizenie prolaktyny,więc moze sie udało.Tak bym chciała. Może los się wkoncu do mnie uśmiechnie...

Mam nadzieję, że Wam się udało :) Widzę, że w tym samym dniu miałyśmy zabieg :( A teraz jestem już w 15 tc i jak na razie wszystko przebiega bardzo dobrze, czego i Tobie życzę :)

1,5 tygodnia po owulacji i jeszcze sporo czasu do okresu-to ilu dniowe masz fazy lutealne... ja miałam obajw 4 dnia po owulacji już,piersi bolaly mnie jak w ciazy,ale ja zaszlam w 1 cyklu po zabiegu

Anulcia jak tam dzisiaj? Kiedy masz termin miesiączki? Też się staram o bobaska- również straciłam ciążę i jestem po łyżeczkowaniu. Obecnie mam 3 cykl starań, okres planowo powinien być w weekend- zobaczymy jak będzie.

Witaj Katie84.Dzisiaj bez zmian piersi bolą,i brzuch mie strasznie kłuje tzn podbrzusze.Boje się ze za bardzo się nakręcam.ale zawsze tak jest nakręcam sie a pozniej przychodzi okres i mam doła.A pozniej sobie myśle nastepnym razem może się uda.Tylko ze tym razem jest inaczej,bo te objawy mnie tak nakrecaja.

saleminkaa8 Do okresu mam 11 dni ale dla mie to wieczność.Piszesz ze zaszłas w pierwszym cyklu po zabiegu,gratuluje.Bez urazy ale chyba mnie nie rozumiesz.Ja o ciąże starałam się ponad rok.Straciłam ja w 9 tyg.Teraz staram się już 7 cykl po zabiegu.I uwierz że psychika wysiada.