Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica7777

ważne pytanie

Polecane posty

Gość dziewica7777

Mam ważne pytanie i proszę tylko o poważne odpowiedzi. Jestem dziewicą, spotykam się od dłuższego czasu z pewnym chłopakiem i jeszcze nie teraz ale chciałabym z nim to zrobić. On nie wie że jestem dziewicą. Czy jest możliwość ukrycia tego przed nim? Czy nie ma szans i on na pewno się zorientuje? Całkiem niedoświadczona nie jestem, po prostu nigdy do penetracji nie doszło, ale różne pieszczoty itp mam za sobą. Tak jak napisałam, proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość dziewica7777
Czy chłopcy lubią jak dziewczyna robi im loda?

Moze sie domyslec zwlaszcza jak zobaczy krew na poscieli i ciebie jeczaca z bolu:) No chyba, ze masz malo doswiadczonego kochanka i uzna to za normalne. Zdaza sie tak ze kobieta nie krwawi i nie dczuwa bolu, ale to bardzo zadko sie zdaza.

Gość dziewica7777
O lodzie nie ja pisałam, ktoś się podszył. Czyli nie ma ma najmniejszych szans żeby się nie zorientował?

Gość dziewica7777
Dlaczego starsi faceci (70-90 lat) wolą dziewice do bara bara a nie swoje żony ?

Gość dziewica7777
To też nie ja pisałam, znowu się ktoś podszył. Ale ja nie chcę pozbywać się metodą domową, tylko chcę z nim to zrobic. Tylko wolałabym, żeby on nie wiedział że jestem dziewicą.

Czasami kobieta nie krwawi i nie czuje bólu. Ja krwawiłam jak zarzynane prosię. Więc jak miałabym to ukryć, gdybym chciała? Zastanów się. I jeśli chcesz kochać się z facetem, to mu chyba ufasz, więc po co te kłamstwa?

Gość faceci lubią dziewice
zastanow sie vzy naprawde chcesz to zrobic..ja zaluje ze nie poczekalam zeby oddac sie temu jedynemu ...

Gość dziewica7777
On jest ode mnie młodszy o 3 lata i pierwszy raz ma za sobą. Nie chcę żeby się zastanawiał do konca zycia dlaczego w tym wieku tego jeszcze nie robiłam.

Gość dziewica7777
Tak, chcę to zrobić.

Gość dziewica7777
mam 24 lata.

Gość dziewica7777
Poza tym nie powiedziałam mu nigdy ani że to robiłam, ani że nie robiłam. Nie zaprzeczyłam ani nie potwierdziłam, ale z naszych rozmów wynika że to robiłam. Spotykałam się wcześniej z mężczyznami, czasem dłuższy czas.

Gość dziewica7777
Kiedys zapytalam co by bylo jakbym mu powiedziała ze jestem dziewicą. Odpowiedział, ze nie uwierzyłby bo dziewice wymarły i nie ma już ich na świecie. Zapytałam jeszcze raz a on powiedział, że myśli że jednak to już robiłam. I na tym temat się zakończył.

Gość dziewica7777
podbijam

Gość dziewica7777
podbijam po raz 2

Gość TLP2844
Ale masz dylemat!!Nie przejmuj się tym czy zauważy to czy nie!!Jeżeli naprawdę tego chcesz to zrób to!!Wcale nie musisz krwawić ja nie krwawiłam a też dość długo byłam dziewicą ale bolało mnie!!No i nie wyobrażaj sobie zbyt wiele bo ten pierwszy razdo przyjemnych nie należy więc idź na całość i miej to za sobą!!

Gość dziewica7777
A czy jesli mu nie powiem ze jestem dziewica to on moze mi zrobic krzywde? fizycznie?

Gość TLP2844
Nie sądzę!Powiedz mu tylko że chcesz żeby był delikatny!

Gość marchewwka
Powiedz mu, nie wiem jak to sobie wyobrażasz inaczej, jak będziesz krwawić, to zaplamisz mu łóżko. Wypadałoby się przygotować do tego. Poza tym będzie delikatniejszy, nie zdziwi się jak Cię będzie bolało. Jak ucieknie jak mu powiesz, to tym lepiej, dowiesz się wcześniej, że masz do czynienia z kretynem. Ale myślę, że będzie dobrze. Mój pierwszy chłopak też się zdziwił, ale podszedł do tego jak należy.

Gość dziewica7777
Marchewko, a ile mialas lat? i czy wczesniej chcacy lub niechcacy zasugerowalas mu albo dalas do zrozumienia ze nie jestes dziewica? czy po prostu nigdy tego tematu nie poruszaliscie? i czy powiedzialas mu na dlugo przed zrobieniem tego?

Gość dziewica7777
I co to znaczy jak nalezy? pytam powaznie

Gość TLP2844
Z tego co Ty tutaj wypisujesz wnioskuję że nie masz 24 lat tyko jestes jakoś małolatą która zadaje się ze starszym gościem i nie chce go zawieść w łożku!!Bo inaczej nie potrafię sobie wytłumaczyć Twoich dziwnych wątpliwosći!!

Gość marchewwka
Miałam prawie 20 lat. Nie sugerowałam, że jestem dziewicą. Jak dochodziło między nami do zbliżeń, to go hamowałam, tylko się pieściliśmy. Za którymś razem zapytał czemu nie chce, powiedziałam, że chcę tylko się boję. Wytrzeszczył oczy i zapytał czy jestem dziewicą. Powiedziałam, że tak i że chciałam powiedzieć, ale nie wiedziałam jak. A on na to że nie całuje jak dziewica, pamiętam to do dziś:D Przede wszystkim był bardzo delikatny i cierpliwy. Mnie bardzo bolało i robiliśmy 2 podejścia, krwawiłam ale nie mocno. No ale położyliśmy pod prześcieradło folie. Jakbym nie powiedziała, to przecież i tak od razu by się zorientował. Ale ja nie widziałam od początku sensu w ukrywaniu tego przed nim.

Gość marchewwka
Miało być "nie sugerowałam, że NIE jestem dziewicą" :P

Gość dziewica7777
Nie wiem czy dziwne sa moje watpliwosci, nigdy takich nie mialam, bo nigdy nie bylam zdecydowana z nikim tego zrobic. Po prostu czuje ze nie chce przed nim wyjsc na "staruszke" ktorej nigdy nikt nie chciał.

Gość dziewica7777
Nie chce zeby tak pomyslal, zeby mial dziwne zdanie o mnie. On uwaza ze dziewic nie ma i boje sie ze 24 letnia dziewica wyda mu sie dziwadłem i dziwolągiem. Zwlaszcza ze sam ma 21 lat.