Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica7777

ważne pytanie

Polecane posty

Gość marchewwka
Dlatego najpierw pogadajcie o tym. Zrozum kochana, że jeśli to normalny zdrowy na umyśle facet, to zrozumie, że różnie się życie układa i różni są ludzi i nie będzie Cię z miejsca oceniał. A to chyba właśnie z kimś takim warto wiązać poważniejsze plany?

Gość dziewica7777
Już jestem po!!! było cudownie wylizał mi cipeczke a jak chciał włożyć to szybko zamieniłam dupcie z cipeczką i myślał że do cipeczki wkladał. Byłam topless a

Gość dziewica7777
Powyższe nie ja pisałam, ktoś się podszył znów. Dziękuję marchewko za dobre słowa. Muszę to jeszcze wszystko przemyśleć, póki co nie planuję w najlbliższej przyszłości tego robić, ale mysle o tym i stad te obawy rozne i watpliwosci. A wczesniej zle napisalam - kiedys bylam zdecydowana to zrobic, spotykalam sie z facetem starszym o 8 lat, on mial wtedy 30. Powiedzialam mu prawde o moim dziewictwie i rozstalismy sie bo on jak sie dowiedzial to juz nie chcial ze mna tego robic. Stad te wszystkie moje rozkminy na temat tego. Boje sie tego po prostu.

Gość justysia535
Zrob to dziewczyno po prostu i nie swiruj

Gość znacieto?
Bo w dzisiejszym swiecie seks to podstawa, a ta ktora tego jeszcze nie zrobila musi byc odrazajaca bo z jakiegos powodu nikt jej nie chciał

Gość dziewica7777
podbijam