Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmotoryzowana dziewczyna

zainteresowanie u dziewczyny motoryzacją

Polecane posty

Czy ktoś też z Was tak ma? Czy tylko ja jestem wyjątkiem?;) Jestem dziewczyną a moim hobby jest motoryzacja, mogę o samochodach rozmawiać godzinami,lubię czytać samochodowe pisma, uwielbiam prowadzić samochód-muj wujek ma również zakład, w którym naprawia samochody i lubię mu w tym pomagać, wypowiadać się;)

Nie, nie jesteś wyjątkiem. wystarczy poczytać w internecie jest mnóstwo stron, wątków, gdzie dziewczyny rozmawiają o samochodach i motocyklach. W dzisiejszych czasach to norma

Gość zuuziaaa
czy to prawda ze faceci nie lubia kobiet ktore sie wypowidaja o mechanice sam.? pytam z ciekawosci tylko

Ja tak tylko żartuję;) patrząc po moich koleżankach to żadna z nich się nie interesuje samochodami-tylko ciuchami i kosmetykami;)

do zuuzia myslę, że niektórzy tak, gdyż uważają, że samochód to ich "działka" a nie kobiet;)

to jest meski sport, jakos niemoge wyobrazic sobie kobiety ze samrem za pazurkami :D:D ale tak powaznie nie wiem czy zaufalabym kobiecie mechanikowi zoim autkiem;)

Gość hahahahah
:D:D

a co sie smiejecie?;)przeciez w Polsce jest juz kilka takich zakladow, w ktorych mechanikami sa kobiety wlasnie, do _osa_ mi tam smar nie przeszkadza:D nie noszę tipsów:D

odswiezam temat:-)

Gość hehe ja też tak mam
:-)

Gość gość
Hej, polecam odwiedzenie poniższej strony :) Jeśli chcecie przejechać się bolidem i poczuć się jak prawdziwi kierowcy Formuły 1 albo sprawić swojemu facetowi frajdę w postaci takiej przejażdżki nie ma nic prostszego i lepszego. Na poniższej stronie znajdziecie wszystkie niezbędne informacje...czyli kiedy, gdzie i za ile;) Pozdrawiam. http://www.devil-cars.pl/samochody/ktm-x-bow?idpartner=szyszynka25

Gość gość
Mogę Cię uspokoić, że wyjątkiem nie jesteś, ba, jest wiele dziewczyn interesujących się motoryzacją. Wystarczy poszukać http://kolekcjoner.auto.pl/