Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hairbeauty

mamusie, jestescie

Polecane posty

Gość hairbeauty

blondynkami , brunetkami czy rudymi (farbowanymi )? Czy moze jestescie naturalne , pozostajecie przy swoim naturalnym kolorze ?

Gość ja mam naturalny
kolor. Ciemny blond lub jakby brąz w zależności od pory roku.

Ja mam naturalny kolor wlosow. Kiedys farbowalam ale bardzo mi wypadaly i postanowilam zostac przy swoim naturlanym kolorze wlosow. Jestem jasna sztaynka.

Gość ajjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja farbuje raz blond raz szatynka :P

Gość hairbeauty
odpowiedzi mało ,ale widze ze przewaga naturalnych Ja delikatnie rozjasniana , chodziło mi po głowie przefarbowanie na taki mkolor jak przed ciążą ( jasny blond) ,ale juz mi przeszło

Mam takie pszeniczne, blond ale po ślubie przefarbowałam na brąz i teraz bardzo żałuje, odrosty wyglądają okropnie

zależy. teraz jestem kasztanowa :P jeszcze 3 dni temu miałam brąz i blond pasemka :P lubię zmiany a ta jest najprostsza :)

od 16 roku zycia farbuje sie na czarno a z natury jestem bladynka to juz 7 lat mineło fiiiuu a mam wrażenie jakby to było wczoraj

od 16 roku zycia farbuje sie na czarno a z natury jestem bladynka to juz 7 lat mineło fiiiuu a mam wrażenie jakby to było wczoraj

Gość hairbeauty
Mała Miss - naturalne pszenicze? Fajny kolorek , podobaja mi sie takie :-) a jeszcze natural

ja również mam naturalne pszeniczne... i też podoba mi się to określenie... :) a latem od słońca jakby jaśniejsze pasemka...

Gość hairbeauty
* miało być Miss M :-P Naturalne czarne tez ok , najgorzej jak kolor taki mysi , szary , jak moje Potrzebuje troche koloru , akcentu

Naturalne,ale teraz okropnie wyglądam i musiałam zrobić delikatne pasemka, mam długie włosy a jasniejsze odrosty do ucha wyglądają debilnie. Myślę,że w lato moje włosy wrócą do formy od słońca

Gość hairbeauty
jak naturalne włosy sa jasniejsze to faktycznie po przefarbowaniu na ciemny/czarny odrosty zle wygladaja , chyba gorzej niz w przypadku cimnych odrostów

zmieniam średnio co dwa miesiące. Dwa dni temu byłam ogniście ruda, ale zachciało mi się powrotu do swojego naturalnego, więc nałożyłam ciemny blond natomiast wyszedł ciemno czekoladowy :) Strasznie szybko nudzi mi się kolor; na dyplomie mam długie i rude, w dowodzie krótkie i czarne, bardzo dobrze też czułam się w zimnym popielatym blondzie, no a teraz mam czekoladowe do czego jakoś nie mogę się przekonać :) A syna rodziłam mając swój naturalny kolor z tym, że ogolona na łyso byłam.

Gość hairbeauty
a czemu na łyso ?

Kocurze, zazdroszczę, że możesz tak sobie zmieniać, mnie to tylko ciemne pasują, teraz mam taki ciulaty ryszawy i wyglądam średnio...

czemu na łyso?? Bo najlepiej/najatrakcyjniej/najwygodniej się tak czuję. Może to głupio zabrzmi, ale ogolenie się na łyso zawsze traktowałam jako pewnego rodzaju oczyszczenie, czy coś w tym stylu. Także w momencie kiedy szykuje mi się dłuższa przerwa od pracy (bo oczywiście w pracy pewne normy co do wizerunku muszą być zachowane) to się golę.

Gość hairbeauty
kurcze , odwazna z ciebie kobitka :-D Ja tez miałam rózny kolor włosów , ale od paru lat miałam blond , chyba najbardziej mi pasował

O kurdę, na łyso...mi się kiedyś śniło,że miłałam wybór-albo obciąć rękę albo moje długie włosy, zgadnijcie co wybrałam....;) Mimo tego,że karmię piersią i już mi trochę wypadło to i tak są bardzo gęste, jak brałąm ślub w sierpniu to większość gości myślała,że sobie kłaki doczepiłam taką miałam fajnie fryzure ułożoną.

wiesz, to jest kwestia gustu - mi nigdy nie podobał się klasyczny i przyjęty za atrakcyjny typ urody. Zawsze uważałam, że to co potocznie uważa się za nieatrakcyjne może być piękne, a już napewno interesujące.