Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja tam nie wierzę

Wierzycie w te zabobony ?? że pan młody nie może widzieć sukienki przed ślubem ?

Polecane posty

Gość Ja tam nie wierzę

Witajcie Wierzycie w te zabobony ? Jak to uwas było ? Kupowaliście sukienkę bez partnera ? Ja mam taką głupią sytuację (blizny na jednej ręce z głupoty ) i nie chcę kupować sukienki z kimś z rodziny czy ogólnie z kim innym bo nikt o nich nie wie aby chłopak.

mój podczas samego przymierzania nie widział, ale jak rodzice przyjechali przed ślubem(mieszkają prawie 300km od nas) to widział na zdjęciu ze sklepu jak przymierzałam, a później jak się już ubrałam w dzień słubu widział ;)

mój nie widział mojej sukni (a ja jego garnituru) ale to nie dlatego że wierze w zabobony. poprostu nasza sytuacja sprzyjała temu ze niemusielismy się oglądać (sporo rodzeństwa i rodzice do pomocy w wyborze). ja te zabobony traktuje raczej jak tradycje. tradycyjnie miałam też coś niebieskiego starego i porzyczonego.

Gość tak,wierzymy
nastepna kretynka ze swoim debilnym tematem:(

jak też nie chciałam, żeby widział, ale sama nie potrafię znaleźć, a żadna kobitka nie ma czasu, żeby ze mną pójść, więc on pomaga mi szukać.

ehh zawsze znajdzie się ktoś kto ma jakieś tam zdanie na dany temat i musi je wyrazić w obraźliwy sposób....

Gość ja niby wierzyłam, ale
przyszlo co do czego i był ze mną na przymiarce i mnie widział. Nie zmieniło to faktu, że w dniu ślubu i tak był oczarowany :)

Gość kto pyta nie bladzi !!!!!!!
w jakim miejscu masz te blizne?nie mozesz jej jakos zakryc?

Gość mama xxx
chyba Ci sie forum popierd.... o!

fakt dział niefortunny wybrałaś, ale ktoś może ci sensownie odpowie. a jak już się tu któraś zapytała to gdzie masz te blizny? jeśli na dłoni gdzieś lub od nadgarstka do łokcia to może dobrym wyjściem będą rękawiczki takie do łokcia jeśli sukienka bez lub z ramiączkami? ;)

Gość a ja wierze
bo moj tata zanim poznal moja mame to mial narzeczona z ktora kupowal suknie i ja w suknii ogladal.Zginela w wypadku samochodowym dwa tygodnie po tym

Gość bukaa
Dla mnie to raczej nie przesąd, tylko lepiej, żeby pan młody widział swa przyszłą zona "w pełnej gali" - w welonie (czy co tam ma na głowie), makijażu, fryzurze niż niedokończonej sukience pospinanej szpilkami. Jeżeli natmiast masz taka sytuację, to nie wierz w głupie przesądy.