Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaowieczkaboza

WĄTEK DLA KATOLIÓW 2

Polecane posty

O kochanie czasem nic nie pozostaje tylko 2 kije ii kto padnie. Przykro mi. Już mnie życie ostatnio nauczyło, że się niestety bierze kija samej i daje drugiego innej osobie i się walimy - kto padnie ten racji nie ma bo co? Przyjdziesz i we śnie mnie zabijesz? Chciałabyś... no właśnie - czy jak mnie udusisz w nocy w czasie snu to to jest przemoc czy nie? Jak uważasz?

Znowu nowy temat pisany przez osobe bezrobotna w celu uzyskania zasilku ..... na to wyglada ...... przez caly dzien pracujac jako pracownik socjalny mopr ocieram sie o nedze ludzka i rozne patologie ...... a nie lepiej znalezc prace i nie korzystac z pomocy? ... ... Masz dziecko? ... Z dzieckiem wiecej uda sie zalatwic zasilkow .....

I ja umrę i Ty umrzesz, wszyscy pogniją. Nic nowego nie wymyśliłaś :) Nie znęcam się nad Tobą, a wysmiewam hipokryzję i głupotę - zasadnicza różnica. Życie nauczyło mnie dystansu, Ty musisz jeszcze swoje doświadczyć. Może wtedy doczekam się Twoich własnych idei zamiast nudnych farmazonów.

Jezli mieszkasz na terenie Katowic moge zaoferowac pomoc w wypelnieniu wniosku, ale musisz dostarczyc odpowiednie dokumenty .... z urzedu pracy zaswiadczenie o niepobieraniu zasilku dla bezrobotnych, decyzje rodzinne oraz decyzje o dodatku mieszkaniowym ..... Bez tych dokumentow sie nie da....

Zasilek moze byc duzy ....bo widze tu jakas bezradnosc, zagubiebie... aha i jeszcze zaswiadczenia lekarskie o chorobach, czy sie leczysz i o pobytach w szpitalu, to wszystko bedzie pomocne ....

dajcie jej spokój, dziewczyna ma problemy ze sobą a wy jej dokuczacie i dokopujecie, po co to robicie? czujecie się po tym lepiej?

Mezbeth spadaj już pokarako. Zobaczcie napisałam jej, że po śmierci staje się duszą, że już w ST Bóg ożywiał wysuszone kości, a ta dalej - zgnijesz, zgnijesz, zgnijesz - no wiecie co. Zamykam temat. Do Pana z grubą...stopą? (chyba czym innym, ale STOPA mu wyszła - hahaha przez łzy) niestety(?) nie planuję nawet PALCA wstawić w obszar tej mądrości zwanej KATOWICE. Naprawdę. Moja historia tam dobiegła końca definitywnie. i tyle. Nie stać mnie na tę mądrość i tyle. Jeszcze w takim towarzystwie jakie mam tu gdzie mieszkam. A tam też kokosów nie miałam PO UISZCZENIU CZYNSZU ZWŁASZCZA i tyle. Co poza tym? Nie wiem... taki uczciwy jesteś? Nie mogę w to uwierzyć. Nigdy nie widziałam czegoś podobnego i w to nie wierzę. Tyle.

Spotkac mnie mozesz na topikach o stracie bliskiej osoby, ale tez nie oczekujze bede doradzal jakies nieuczcowe kombinacje czy omijanie prawa ! .... Co to to nie....a niemala grupa beneficjantow pobiera swiadczenia nieuczciwie .... my wiemy o tym ale czasem jestesmy bezsilni ..... Milego wieczoru i prosze podac konkretne dane, bo inaczej nie uda mi sie sensownie pomoc .... oczywiscie pomoc w formie porady a nie pieniezna! .... co to to nie....jestem stanowczo przeciwny.... ....A to wyuczona bezradnosc .... wyuczona .....

prawdziwaowieczkaboza "Mezbeth spadaj już pokarako" najwspanialszy morał jaki mogłaś na koniec zaserwować, dzięki :D

Forum kafe to hyba najgorzej moderowane forum w Polsce. Tu nawet e-maila sie nie zostawia. Pan z grubą...dłonią - co to żona już umarła i straszy? To starszy pan z Katowic ani chybi moi drodzy :( Tudzież 10 innych ksywek. Merzbeth nie komentuję - znowu to samo jak WAMPIR. Tylko krew. Weź i tu takiego wampira się pozbądź. A teraz takie czasy, że pełno wampirów a to też ograni ludzie wszystko - wiedźminy. I tyle. No ja na razie spadam w razie co - WĄTEK DLA KATOLIKÓW otwieram bo ten mi sie źle napisał i tam uskuteczniam swoją twórczość aż was opuszczę OBY!!! wtedy znowu was znajdę lub nie - zalezy od moderacji i życzliwych mi osób tu typu Merzbeth i tak dalej. A swoją drogą ciekawe czy jutro ten topik jeszcze będzie :( Przypuszczam, że nie. Janina też już jest fifty fifty - o ile żyje jeszcze. Ale to by mnie przyszła postraszyć we śnie bo to mi się od niej należy, że nie wyszłam za mąż i NIE RODZIŁAM. Ale wiecie - prostytutka też może mieć dzieci - wiele mężatek z dziećmi o tym nie pamięta tak ostatnio stwierdziłam, że każda ONA może mieć dzieci. Nie wiem - no trudno to pojąć :( Trzeba robić więc dalej swoje i tyle. Ja na razie uciekam - przyjdę jutro JAK BĘDZIE GDZIE. Miłego wieczora i kolorowych snów pełnych NIEBIESKICH KWIATKÓW 🌼🌼🌼

Gość yth yth yth
Zobaczcie napisałam jej, że po śmierci staje się duszą, że już w ST Bóg ożywiał wysuszone kości, a ta dalej - zgnijesz, zgnijesz" no ja dalej ie rozumiem. A co nie zgnijesz? skoro Pan Bog bedzie ozywiał wysuszone kości to najpierw musisz zgnić. a skoro je ożywi i na powrót stana się ciałem i nastąpi zmartwychwstanie, z Szeolu w którym nie ma poznania, to co ma to wspolnego z dusza

Gość doowieczkip
A czy Twoja mentorka Janina Pokutnica żyje jeszcze? Bo jak umała to musisz oddać się pod skrzydła Kamelii :D Janina przynajmniej pracowała w szkole i była katoliczką, a Kamelia to sekta, sekta, sekta .....

Gość raticus simian
W tym wątku nawet ateistyczna małpa nie klęknie . . .