Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiecha

dziewięć typów facetów

Polecane posty

który to Twój facet ? TYP I - CZUŁY JAŚ: "Jak tylko skończę zmywanie naczyń, to się przytulimy, dobrze? ZNANY TAKŻE JAKO: Pan Milutki, Oddany Rodzinie, Kochanie Moje, Jaja-Na-Miękko ZALETY: bardzo dobrze wytresowany prasuje własne koszule, a nawet prześcieradła WADY: irytująco zgodny mięczak TYP II - STARY PIERNIK: "Ludzie to są dopiero głupi! Świat może się wypchać! Mam to w d**ie! Zostańmy w domu i obejrzyjmy coś w TV ZNANY TAKŻE JAKO: Nudziarz, Maruda, Zero Zabawy, Palant, Powolniak ZALETY: nie zdradza i łatwo go przewidzieć WADY: potrafi NAPRAWDĘ zaleźć za skórę... TYP III - PRZEPRASZAM BARDZO: "Tak bardzo, bardzo mi przykro... Czy mi kiedykolwiek przebaczysz? Wybacz mi cokolwiek źle zrobiłem... ZNANY TAKŻE JAKO: Spokojny, Słaby Psychicznie, Wątły ZALETY: łatwo coś na nim wymóc WADY: łatwo można go przestraszyć, a podczas kłótni poddaje się bez walki... TYP IV - PRYMITYW: "Zamknij się próbuję myśleć. ZNANY TAKŻE JAKO: Neandertalczyk, Ignorant, Cham, the Hulk ZALETY: można go łatwo wyrolować i się nie zorientuje... WADY: ... a jeśli jednak się zorientuje to złamie Cię na pół, niestety także poci się jak świnia TYP V - LENIWIEC: "Zzzzzz ZNANY TAKŻE JAKO: Pasożyt, Obibok, Śpioch ZALETY: dobrze wypoczęty i łatwy do trafienia talerzem WADY: jakoś niechętnie spełnia Twoje życzenia... TYP VI - NIEWINIĄTKO: "KTO?! Jaaaaa?! ZNANY TAKŻE JAKO: Casanova, Oślizgły Robal, Spryciarzyk, Wąż Zdradliwy, Ten Sk**wysyn ZALETY: dobrze doświadczony w łóżku... WADY: ...zazwyczaj nie z Tobą TYP VII - MARZYCIEL: "Pewnego dnia będę niewyobrażalnie bogaty... Jeszcze nie wiem jak, ale będę! ZNANY TAKŻE JAKO: Bezrobotny Artysta, Filozof, Bufon, Wiatr Na Polu, Głupiec ZALETY: opowiada świetne bajki dzieciom... WADY: oraz Tobie, po latach zamieni się w Starego Piernika TYP VIII - NAPALONY: "Może jak pozmywam naczynia, to się pokochamy? Albo może w trakcie zmywania?!" ZNANY TAKŻE JAKO: Zboczuch, Potwór, Nie Nasycony, PAN Wciąż-Mi-Mało ZALETY: wciąż chce się kochać WADY: wciąż chce się kochać TYP IX - IDEAŁ: "Może podczas gdy służba zmywa, poszlibyśmy się pokochać w naszym nowym jachcie? Oczywiście, tylko jeśli masz na to ochotę kochanie... ZNANY TAKŻE JAKO: Mr Perfect, Nadziany ZALETY: odpowiedź Boga na modlitwy wielu kobiet. WADY: gatunek na wyginięciu...

Gość czosnek_z_rana
To ja jestem Stary Piernik by z tego wynikało

Gość pewna pani pod 30tke
TYP VI - NIEWINIĄTKO: "KTO?! Jaaaaa?! ZNANY TAKŻE JAKO: Casanova, Oślizgły Robal, Spryciarzyk, Wąż Zdradliwy, Ten Sk**wysyn ZALETY: dobrze doświadczony w łóżku... WADY: ...zazwyczaj nie z Tobą :(

Gość yth yth yth
oczywiscie ze lepiej jak facet ma kase niż jak nie ma.... przecież to nie dziwne, i nie swiadczy o materializmie, ofermo

Gość to ja i nie bede sie logowac
skad wiesz ze kiedykolwiek bedzie ja na was wydawac..? :D

Gość Ja mogę być TYP IX
Z ty że zmywa zmywarka, a zamiast jachtu mam kajak :)

Ja mam 9. Jestem w szoku, że tak wyszło, ale w sumie mogłam się domyślić. ;)

haha :D dobry temat ... to mój typ ;p TYP VI - NIEWINIĄTKO: "KTO?! Jaaaaa?! ZNANY TAKŻE JAKO: Casanova, Oślizgły Robal, Spryciarzyk, Wąż Zdradliwy, Ten Sk**wysyn ZALETY: dobrze doświadczony w łóżku... WADY: ...zazwyczaj nie z Tobą

Gość Renatka 3000
hmmm01, raczej nie ma się z czego cieszyć ;)

Gość jestemzmiasta
obecnie nie mam faceta ale moj były maz to stary piernik

Gość no pewnie że są
Mój ostatni były - VI. Niezłe, można dopasować :D

Gość Jacek nad Jackami
Ja jestem TYP X DŻENTELMAN "Zadecyduje za Ciebie Kochanie bo inaczej będziesz nieszczęśliwa" ZNANY TAKŻE JAKO: MĘŻCZYZNA "Przestaje być Dżentelmanem gdy pozostaje z kobietą sam na sam" ZALETY: "Zawsze wie co należy zrobić" WADY Brak. gg 23842194

Gość teyttrytututyt
gfdihdiugtdgfhgtdchmgf

Gość tez tam chodze od ponad roku
Kazdy Jacek to mięczak :O

To ja mam pana nr 1... Dodam jeszcze jedna wadę- wszystkie decyzje musi podejmować kobieta i druga- czasem jednak sie buntuje i chodzi w pogniecionej koszuli :) A tak właściwie to żaden z tych typów mi sie nie podoba... :)

Gość niezła palancica z ciebie
jeszcze jeden typ - X - WIECZNY MARZYCIEL, z przerośniętym ego, najczęściej starszy, i zdziecinniały, wiecznie mający pretensje do całego świata, egoista, egocentryk, hipokryta, myślący o tym, że czas działa na jego korzyść. Wady: zakłada, że jeszcze może. liczy, że jakaś nastolatka przywróci mu czar młodości. podrywa, ale dostaje kosza za wygląd i poglądy - z tego powodu histeryzuje przy każdej nadarzającej się okazji, ogólnie rozmymłany wewnętrznie, na zewnątrz parodia człowieka, nie potrafiącego sprostać codziennym obowiązkom, do tego często bez pracy i znajomych, słaby psychicznie, nietowarzyski. poglądy zwapniałe, jak on sam. Zalety: brak