Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atyduj

czy faceci lubią w łóżku mniej doświadczone od siebie partnerki ?

Polecane posty

witam. jakie jest wasze zdanie Panowie- czy lubicie jeśli Wasza partnerka seksualna jest mniej doświadczona od Was, ale przy tym nazwijmy to chętna do współpracy i nauki?

A to nie chodzi o to, zeby byla fajna zabawa, bylo milo i przyjemnie ... a doswiadczenie nie jest wazne?

No to doswiadczenie nie ma nic do tego, musi byc chec spedzenia czasu w fajny sposob (a nie mechaniczny seks) + wspolgranie, w sensie, ze podobne podejscie do tej sprawy, ja np. lubie pozartowac i raczej nie mam zadnych zahamowan - zatem ciezko by mi bylo mechanicznie "odbebniac swoje" bez poruszania tej tematyki w czasie stosunku ;)

a czy tak też jest, że czasami (nie mówię zawsze:) ) większą przyjemność sprawia mu zaspokajanie partnerki, która to naturalnie i żywo okazuje , niż swoja własna przyjemność fundowana przez partnerkę?

To raczej dziala obustronnie, bo jesli dotykam, pieszcze, lize ... i co tam jeszcze mozna robic ... to jestem niesamowicie pobudzony i mi jest milo :) No, ale pozniej az chce sie ... zaglebic i wybuchnac ;)

yyy ... dotykanie kobiecego ciala, calowanie kazdego jego zakamarku, glaskanie jej szyi, lizanie jej c*pki, przygryzanie jej ucha, czucie jej oddechu na swoim ciele, wkladanie palca do jej ust ... a pozniej do ... rozumiem, ze Ciebie to samo, ale z punktu widzenia kobiety? ;) A jakie libido posiadasz? = masz nad soba kontrole, czy czesciej ja tracisz? ;)

jeśli jest obok mnie facet, któremu ufam i który nie traktuje mnie jedynie jako obiekt fizyczny- to częściej tę kontrolę tracę

z punktu wiedzenia kobiety prawie to samo co napisałeś.... szyja i uszy...mmmmmmmmm :)

Rozumiem, ze ciagle oczekujesz na odpowiedz ... na pytanie zawarte w temacie dyskusji? ;)

Gość Chcesz ją
a lubią ciepłe czułe:P? zmysłowe? czy tylko doświadczone:D?

No to ja powiem od siebie - tak, lubia mniej doswiadczone, lubia tak samo doswiadczone ... i lubia bardziej doswiadczone ;) A teraz sie tlumacz, co to znaczy ... doswiadczone? Chodzi o wieksza ilosc zblizen? ;)

:) generalnie tak- o wiąkszą ilość zbliżeń, partnerów, ale też o większą ilość "przerabianych elementów", technik itp.

No tak, ale przeciez rownie dobrze jedna osoba moze ciagle powtarzac oklepany schemat, maja spora ilosc part - nerow/nerek ;) a inna z kolei moze miec olbrzymia wyobraznie, i pomimo niklej ilosci part - nerow/nerek lepiej sie w tej materii orientowac ;) Zatem, pewnie sie ze mna zgodzisz, ze ilosc nie jest rowna jakosci ;) A jak to jest z Twoim doswiadczeniem? (z tego, co mi dane bylo przeanalizowac ... to sondujesz ten temat ... wychodzac z zalozenia, ze jestes malo doswiadczona).

ale zakładając posiadanie tej wyobraźni i otwartośc na nowe doświadczenia, ważniejsze jest to od zaprezentowania czegos nowego, zaskoczenia partnera? .... czasem ta wyobraźnia i założenia mogą troche nie wyjść w realizacji, praktyce... np. Ty- wolisz zaskakiwać czy byc zaskakiwanym przez partnerkę?

Czy zaskakiwac ... ujalbym to inaczej, nie mam raczej zadnych zahamowan (poza analnym ;) ), zatem moge robic wszystko ... posiadam natomiast ogromne potrzeby bliskosciowe i kocham odkrywac kazdy kawalek kobiecego ciala, zatem pewnie czym bym zaskoczyl, to spora iloscia pobudzonych miejsc ;) A zaskakiwanie - moja natura jest raczej spokojna, stabilna, nastawiona na bezpieczenstwo, spokoj ... zatem pewnie najpierw bym z partnerka przedyskutowal formy zaskakiwania ... ale w lozku to sie przeciez swietnie rozmawia :) P.S. A Ty na pytania "osobiste" nie odpowiadasz? :P

Odnosnie Twojego doswiadczenia ... i w jaki sposob odpowiedzialabys na ... swoje pytanie? :)

no to trzymając się odkrywania każdego zakamarka ciała- wolisz Ty odkrywać ciało partnerki i widzieć jej rozkosz i zadowolenie, czy wolisz być tym odkrywanym? :) (ja wiem że na zmiane:) ale na zasadzie która opcję wolisz)

chyba bardziej bede kompetentna w odp. na pytanie dotyczace mnie, kobiet