Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obcasy78

Chyba wszystkich panow podniecilby widok kobiety w tych cudenkach

Polecane posty

obcasy78jestescudowna Radzę zmienić dziewczynę. I tak niczego takiego nie ma co mógłbyś dać. Łatwiej będzie znaleźć taką, która da Ci to za darmo, najwyżej w cenie obuwia, które jej kupisz. Ja sam właściwie, jakby to powiedzieć :D ? Po prostu zwracam uwagę czy kobieta nosi szpili, jeśli nie, to raczej się za nią nie zabieram. Oczywiście nie jest to jedyne kryterium, ale nie będę potem musiał czegoś dawać, by ona zechciała ubrać na chwilę. A te tutaj są naprawdę nieładne.

Gość obcasy78 jestes cudowna
Widok mojej kobiety w takich klapeczkach bardzo moglby mnie podniecic a do tego stukot obcasow

ha ha ha "różowa landryna" :D :D ale o gustach podobno się nie dyskutuje :)

ja nie chcialabym miec w swojej kolekcjitych szpilek, mam tylko czarne i czerwone bo ogolnie nie lubie szpil

Gość obcasy78 jestes cudowna
Czarne klasyczne szpilki na niskim obcasie to nie to samo co taka 15 cm szpilka

Gość moze wolalabym
jasniejszy roz albo takie przezroczyste sa ale wlasnie takie wysokie to ubralabym ale tylko na striptiz dla swojego faceta chyba nikt po ulicy nie chodzi w takich butach boze ludzie nie wiecie po co te buty robia wlasnie zeby do lozka w nich isc;p

Gość ahhahah ales mnie rozsmieszyla
hhahah weź a na dwor w takim czym wychodzisz??? :D ja jak sobie kupilam ostatnio czerwone balerinki to moj do mnie o kurde jakichś ciemniejszych nie bylo ??? jakbym sobie takie rozowe kupila to by chyba zaniemowil ale nie z wrazenia :D:D spalilby sie ze wstydu jakbym z nim tak na miasto poszla :D:D

Gość sexi pleaser
a moja zona ma takie szpilki z firmy pleaser i sa bardzoooo sexi

"w lozku sie w butach chodzi?? pierwszy raz takie cos slysze " na Syberii ani w Himalajach nie byłaś jak masz minus 20, to butów nie zdejmujesz, ponieważ rano nie dałoby się ich założyć

Mówiąc czarne klasyczne szpilki miałem na myśli nie mały obcas, ale co najmniej 10, 12 cm. Jeśli odejmiesz tym którymi się tak zachwycasz platformę, to one raczej nie będą wyższe. Ja nie przepadam za platformami bo one raczej czynią nogę optycznie cięższą, natomiast cienka podeszwa sprawia, że stopy wydają się lekkie. Lepszy pomysł to sam obcas z przezroczystego materiału. Wtedy jest wrażenie, jakby kobieta stała na samych palcach. Robi wrażenie!

ale mnie rozsmieszyła Twój facet jest z gatunku trochę zazdrosnych. Ja wręcz zachęcam moje kobiety (to znaczy nie razem ale po kolei) żeby ubierały się seksownie a czerwone szpilki to stały element. Balerinki to coś okropnego. Obrzydliwe, szczególnie gdy dziewczyna ma na nogach wąskie spodnie i rozmiar stopy 40 i często więcej. Wygląda jak jakieś ptaszysko. Brzydkie to jest. I nie mówię, że każda kobieta ma nosić buty na obcasach, ale balerinki po prostu optycznie wydłużają stopę, czynią ja płaską i przez to wygląda jak płetwa.

Summer Niekoniecznie, są takie kobiety, które nie potrafią chodzić w innym obuwiu, ale szpilki są niezdrowe, czy boli, czy nie boli. Ja mam na to sposób, spotykam się z kobietami, które uwielbiają szpilki, ja im mówię, że niezdrowe, one machają ręką i ja mam czyste sumienie, że nie zmuszam, a mogę sobie popatrzeć jak moja kobieta ładnie w nich chodzi :D

"Nie szanuję kobiet, które biegają za tramwajem " i słusznie, to tramwaje powinny biegać za kobietą

tramwaje można Ci wybaczyć - ciężko tak z szyn wyskoczyć, ale autobus, to mógłby po Ciebie przyjechać