Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mmmmmmooooooonnnnnniiaaa

shih tzu

Polecane posty

mam pytanko za miesiac bede miala pieska rasy shih tzu chcialabym wiedziec czy mozna go karmic np. karma pedigree junior w saszetkach albo w puszce? a potem przejsc na te sama tyle ze sucha?? czy moze taniej wychodzi inna dobra karmaa??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Witaj. nie obra藕 si臋 bo mo偶e pytanie zabrzmi chamsko ale sta膰 Ci臋 na Shi tzu a nie sta膰 Ci臋 na karm臋? Pedigree to 艣cierwo, zapytaj wetk贸w co si臋 dzieje z ko艣膰mi ps贸w po eutanazjach kt贸re s膮 u nich zostawianie, z kurzymi pazurami i tym podobnymi.. l膮duj膮 w pedigree i innych 'karmach' dla piesk贸w :) Oczywi艣cie nie jest to truj膮ce dla psa ale ma znaczenie pies b臋dzie mial kiepski i wypadaj膮cy wlos naprzyklad. Purina ju偶 lepsza.

Udost臋pnij ten post

hehe nie o to chodzi po porstu mam akurat te karme w domu wiec pytam boo wczesniej z shih tzu nie mialam wspolnego:) a orentujesz sie w jakiej cenie??:)

Udost臋pnij ten post

wiesz nie jestem z Polski wi臋c nie wiem poza tym ja mojemu kupuj臋 ACANA i kosztuje mnie to 45 euro 15kg ale to karma dla du偶ego psa i generalnie jest droga, w tej cenie karmy zawieraj膮 prawdziwe mi臋so a w pedigree czy royal canin, eukanuba prawdziwego mi臋sa nie ma.

Udost臋pnij ten post

oki :D dzieki :D a wy macie shih tzu ??:)

Udost臋pnij ten post

w sumie kazdy psiak ma inne upodobania:D wiec nie spierajmy sie co lepsze co gorsze:)

Udost臋pnij ten post

jednemu zasmakuje drugiemu nie nawet pedigree wsuwaj膮 i nic im nie jest. Dobre karmy to te bez zbo偶a i z prawdziwym mi臋sem a nie jakim艣 marnym suszonym kawalkiem udka :P i tluszczami zwierz臋cymi. Dla jednych to r贸偶nicy nie robi, dla drugich owszem bo np. wystawiaj膮 swoje shi tzu a i wlos wtedy musi by膰 perfekcyjny i kondycja. mmmmmmooooooonnnnnniiaaa jak wida膰 m贸j na shi tzu nie wygl膮da :D

Udost臋pnij ten post

najlepiej to nie patrze膰 na sam膮 nazw臋 i renom臋 (a w Polsce RC jest uwa偶ana za najlepsz膮 bo jeszcze do niedawna byl marny wyb贸r karm teraz jest Acana, Taste of wild i coraz wi臋cej cud贸w wchodzi na rynek, wi臋c i konkurencja ro艣nie) a polukac w necie za skladem karmy i wybra膰 to co najlepsze no i w miar臋 kieszeni wla艣ciciela :D

Udost臋pnij ten post

ja niejestem za wystawami :) nie raz uwazam ze osoby ktore tam sa osmieszaja psiaki :) za bardzo kocham spy by robic posmiewisko ubierac robic fryzurki:) owszem swojemu bede robic tylko kitke by wloski w oczka nie wchodzily:)

Udost臋pnij ten post

w sumie tak ale znam duzo osob myslacych podobnie:)

Udost臋pnij ten post

mmmmmmooooooonnnnnniiaaa na wystawach si臋 nikt nie o艣miesza :) gdyby nie one to prawdopodobnie dzisiejsze shi tzu wygl膮dalyby jak zwykle kundelki a tak to aby wyrobi膰 hodowlank臋 swoim psom trzeba zaliczy膰 pewne tytuly, ocenia wtedy kilku s臋dzi贸w czy pies jest zgodny z wzorcem rasy i czy wygl膮da jak powinien wygl膮da膰 rasowy shi tzu. Poza tym wielu ludzi traktuje to jako hobby, maj膮 mo偶liwo艣膰 pozna膰 innych milo艣nik贸w rasy, zareklamowa膰 hodowl臋, bra膰 udzial w r贸偶nych zabawach, 膰wiczeniach kt贸re psom sprawiaj膮 wiele rado艣ci (np agility)

Udost臋pnij ten post

zabij mnie bo nie orientuj臋 si臋 w polskich cenach 馃挙 nie kupowlam nigdy 1,5kg acany nie wiem nawet czy istnieje taki wariant m贸j bydlak by mial to na raz :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Dyrektore jak 艣miesz!!! M贸j pies to nie POTW脫R 馃槶 o wszystkim mu powiem zaraz !!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmmmooooooonnnnnniiaaaa
hehe wiem na czym polegaja wystawy bo bylam :D moze zlee to napisalam :D bo troszke o co innego mi chodzilo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ERYUYIOI;
MYSIA69 - DODAJ JESZCZE DEBILKO 呕E PIES MUSI miec rodow贸d i 偶e z domowych wyl臋garni to nie pies .wypierdalaj wariatko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ??????????????????????????????
imie dla psa rasy shih tzu ?:) najlepiej latwe krotkie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bandzio Fajnypies :)
Wi臋cej o shih tzu znajdziesz na: www.fajnypies.pl Zapraszam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karm臋 nale偶y wybiera膰 dobrej jakosci bo to p贸藕niej odbija si臋 na zdrowiu . Karma jaka mog臋 poleci膰 z czystym sercem to bozite . U nas si臋 sprawdza . Moja Boni ma l艣ni膮ca sier艣膰 i wiem ze je karm臋 bez koserwantow i spulchniaczy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia

Lepiej kupi膰 karm臋 dobrej jakosci . Zaoszcz臋dzisz na weterynarzy bo jak piesek si臋 dobrze od偶ywia nie choruje . My mamy bozite i tylko na szczepieniach bylismy .

Udost臋pnij ten post