Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luinnka

zostanę 16 letnią mamą . :) czytajcie uważnie .

Polecane posty

Gość czuppakabra
no amita bez przesady,kolezanki w ciaze rowniez zajdą a straconych lat mlodosci autorce nikt nie zwroci;) no ale lepsze takie ponieszenie niz zadne

Gość Luinnnnnka
Luiza ;) uwierz ,że z pewnością myśle częściej głową niż Ty . tak nie spinaj , bo zgaśniesz szybciej niż zdążysz zabłysnąć . :)

Tak,taka sama tępa strzała jestem.Krew nie woda.Jesteś lepsza? A rzucaj se kamieniami.Poczytaj,porozglądaj się.Nie jestem zwolenniczką ciąż u malolatow ale zdaża się.

Gość samarajackson
ty kurwa OKAOKA czy jak ci tam chuj . ? ; D dewoto . ; /// jak ja nie lubie takich babsztyli /.

Gość fred twardowski
tragedia dzieci maja dzieci myslisz ze dziecko to zabawka?rozumiem ze fabian rzuca szkole i idzie do pracy zarobiac na waszego potomka

Gość spragniona jola
oka pewnie zazdrości...

Gość 20 latka 87866
takie gimgowna sie pieprza i bachory robia!! 😭 apokalipsa :o

Ja już stara kobieta jestem :) więc i nastolatkę mogę mieć,nawet rodząc w podeszłym wieku lat 24.Ale rozumiem jak to jest,bo aż tak stara nie jestem żeby nie pamiętać.A wczesne macierzyństwo ma swoje plusy.

Gość Luinnnnnka
Fabian jest w ostatniej klasie technikum a co za tym idzie uczęszcz na na praktyki i póki co zarabia z praktyk . Do tego mamy wsparcie finansowe u Jego i moich rodziców . Więc i Ja i Fabian spokojnie szkołę ukończymy. Nasze plany ,jeśli chodzi o wykształcenie nie zmieniły się . Za 2 -3 lata chcemy wziaśc ślub gdy będe u schyłku liceum .

Gość gratulacje!:)
widac ze mimo mlodego wieku jestes bardzo madra, ja urodzilam synka w wieku 18 lat i niczego nie zaluje:) trzymaj sie ps chcesz nazwac malutka Ida?:)

Gość Luinnnnnka
tak :) bardzo podoba mi się to imie .. zastanawialiśmy się jeszcze nad Paulina , Iga , Patrycja . :D ale staneło na Ida . no i ...awaryjnie ;D tak na wszelki wypadek ... Filip hehe :D

Gość gratulacje!:)
rzadko spotykane imie wiem bo sama tak sie nazywam:P

Gość monika.monika.moika
powiem wam tak ,bo czytam od dłuższego czasu.skończyłam studia,wzięłam ślub,kupiliśmy mieszkanie,zaszłam w ciązę,urodziłam dziewczynkę,teraz myślę o drugim dziecku,mam 29 lat i jestem szczęsliwa-jest tak jak to sobie zaplanowałam i tak ,że moi rodzice mogą byc ze mnie dumni.przeważnie tam gdzie bieda ,tam od razu dziecko.rodzice bez ambicji i dzieci również .16 lat i dziecko to jest patologia .patologia rodzi patologie.a ta mamusia co tu broni tej dziewczyny pewnie taki sam ptasi móżdzek,który na temat pigułek wie tyle ,ze są małe i białe.ciekawe czy ta mamusia pogłaszcze po głowie córeczke jak ta zaciązy w wieku 16 lat i powie,że dobrze zrobiła bo pewnie jej kolezanki nie bedą mogły miec dzieci za kare ,ze studia skonczyły i tabletki brały...dobranoc wszystkim ,żal mi was,ale coż sż doły społeczne i wyżyny;)

Gość Dr S. Eks
Patologia! Dzieci nie powinny mieć dzieci.

Gość Luinnnnnka
Ida jest super ;D . lubie takie niepospolite imiona . ; D nie sądze zeby moi rodzice pracujący w sądzie byli z patologi . hahaa dobranoc ; * odezwe sie jutro bo rano do szkoły trza wstać . : )

Gość mala26lb
Do tych krytykujących Czy lepiej jakby teraz siedziała z chłopakiem i kombinowali jak się pozbyć dziecka? Trudno stało się i tyle, każdy popełnia błędy. Jednak jak się już ten błąd popełni to trzeba wziąć odpowiedzialność za jego skutki. Ta dziewczyna chce to właśnie zrobić, a niektórzy ją tu szkalują co najmniej jakby kogoś zabiła

Gość fabianpawian
wsparcie macie u rodziców? jak się kurwiłaś to rodziców nie pytałaś o zgodę a teraz będziesz jechała na ich plecach i udajesz wielce dorosłą.Amitka ,przestań pic przed kompem ,bo piszesz bez składu i ładu

Gość fred twardowski
no wlasnie gdyby nie pomoc rodzicow za przeproszeniem gowno byscie mogli. dla mnie to ty madroscia nie grzeszysz, wiesz co to antykoncepcja? zreszta o czym my tu mowimy, 16latka i seks to patologia jak dla mnie, czlowiek normalny to w tym wieku mysli o nauce, szkole, zabawie a nie bierze sie za penisy

Dziwczyna mogla być bystrą/czyli zabezpieczającą się/ galerianką,mogła bawić się w "słoneczko" mogla ćpać,mogla nie uczyć się,wagarować,mogla latać z nożem po gimnazjum.Łał,wtedy jej mama nie byłaby z dołów a z wyżyn.Tylko jakie to wyżyny? Czego?Kultury wypowiedzi? tolerancji? Doświadczenia? Dzieci się nie ma za karę,dzieci,jak popatrzysz przez pryzmat wystepującej powszechnie bezplodności ma się w nagrodę.

Gość fabianpawian
IDA -GNIDA stwierdzone naukowo: czym większa patologia ,albo czym niższe wykształcenie tym bardziej wymyslne i wyszukane imie.ludzie inteligentni nazywają dzieci normalnymi ,polskimi imionami ,wieciecie o czym mówie ? takie barachło jak wyżej szuka imion typu: dzesika,samanta,michaela ....po to chyba by przy urodzeniu od razu dzieciaka napiętnowac

Gość 4rz
Fabian i tak kiedyś ją i dziecko zostawi.

I jeszcze taki ostatni wtręt-po to się ma rodziców,żeby pomogli wtedy kiedy trzeba.Guzik wiecie o swoich dzieciach( nie twierdzę,że wszyscy) nie wiecie co robią,jak spedzają wolny czas.A już krzyczycie jacy to wyżsi jestescie.

Gość zupka kuksu
amitka ty tylko mozesz podawac za argument bezpłodnośc,człowiek ktory do niczego w zyciu nie doszedł ,tak jak ty.nie zajmuje zadnego stanowiska ,nie wybudowal domu i nawet nie ma porządnego auta ,uwaza ,ze usranie dziecka ,ugotowanie obiadu i zrobienie zakupów to megggga sukces.dziękuje bogu za płodnośc i zyczy bezplodnosci sąsiadce z naprzeciwka

Gość spragniona jola
dobrze że wy bez grzechów jesteście, tacy świętojebliwi; samo współżycie w tak młodym wieku, owszem, to nie jakiś powód do dumy, ale skoro już zaszła, chce wychować i rodzice chcą ją wspierać, to tylko dobrze świadczy o dziewczynie i jej rodzicach; z tego, co zbyt rozsądne nie było, chcą uczynić coś pozytywnego, rodzice chcą wspierać córkę w wychowaniu wnuczki...czy to jest złe?

Gość dzieci_mają_dzieci!!!!!!
załatwiła fabiana,facet chciał zamoczyc ,to mu gówniara życie zniszczyła.powinna usunąc i po sprawie,wywróciła do góry zycie 2 rodzin.tylko ją lac po tej parchatej mordzie.

Gość dzieci_mają_dzieci!!!!!!
luiza ,fabian i ida ,hahaha nie mogę jakie towarzystwo ,,,,,,,,siusiumajtków

Gość spragniona jola
hehehe, Fabian chyba wiedział, jakie są konsekwencje, skoro jest starszy...a usunięcie przynosi spustoszenie psychice...ale jak ktoś nie szanuje kobiet, to pisze wypociny o usuwaniu...oby tobie nikt nie dał "zamoczyć" , bo nie zasługujesz na to; a jeśli tak jak ktoś pisze, fabian zostawi, to zostawi, może Luiza go zostawi, a może nikt nikogo nie zostawi...wróżki świętojebliwe z pasami cnoty z okresu średniowiecza się wypowiadają, plują i kamieniują

Gość spragniona jola
ciekawe, jak ty masz na imię, pewnie czesio, bodzio lub inna wiesia...