Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwagapapaja

uwaga uwaga teraz zaraz się wszystko spierdoli...

Polecane posty

Gość uwagapapaja

nie ukrywam ze wyglad jest dla mnie wazny bo jestem wzrokowcem...czuje chemie od poczatku jak ktos mi sie podoba wizualnie...zacznijmy od tego ze zawsze ale to zawsze..jak mi sie facet podoba ,jest wysoki,i ma to cos!w sobie co mnie do niego ciagnie..to za chwile sie sie okazuje ze nic z tego nie bedzie... albo okaze sie hujozą albo ja nie bede w jego typie albo kurwa jeszcze cos... wiem spotkam sie z nim ibedzie jedno spotkanie pewnie..a takmi sie kurwa podoba....no ja pierdole wiem wiem wiem wiem ze skoro mi sie tak podoba to nic z tego nie bedzie............smutno mi z tego powodu ale przynajmniej spotkam sie z przystojnym facetem;)

Gość bfdbdfhdf
miłam racje,dwie randki i on przestaje się odzywać..a na prawdę fajny z niego koles.. bu...uuuu....;((

Gość thdtherdgno i miałam racje,mi
miał dzisiaj zadzwonić zebyśmy się umówili na kawe,piwo albo cos innego i nie zadzwonił widziałam ze sie spierdoli ,chyba musze być sama do konca życia bo z zadnym facetem mi nie wychodzi..i czuje sie tak mega beznadziejnie....

Gość thdtherdgno i miałam racje,mi
jeszcze mi wczoraj mówił przez telefon ze chciałby się bardzo ze mna spotkac a dzisiaj cały dzien cisza no kurwa nie czaje was!!!faceci są jednak beznadziejni...siedze sama pije wódkę i tylko tutaj mogę się wyzalić..

Gość aha i achhh
Co się [polepszy, to się spieprzy. Moje, własnomózgnie wymyślone, z autopsji.

Gość fdvsdfvs
no i przestał sie odzywac... w sobote byl spedzilismy miły wieczór...był na prawdę miły..ale bez seksu...w niedziele dzwonił pisał.w poniedziałek tez a od wtorku cisza i zero kontaktu...dzwonilam dzisiaj ale nie odebrał...nie bede sie poniazała i dzwoniła wiecej.jestescie faceci pojebani..staracie sie,jestescie mili i gadacie o przyszłosci a nastepnego dnia juz sie nie odzywacie co z wami jest nie tak kurwa!!!!!!? ja jak nie mam ochoty na jakas znajomosc to kurwa nie gadam czułych słowek i nie pierdole o nastepnym cudonie spedzonym weekendzie jak wiem ze tego nie chce jestescie swinie i debile zal kurwa zal!!!!

Gość Pseudonim-anonim
źle dobierasz gości i hamuj w ocenach.Ja nie mam problemu z dzwonieniem i pisaniem,ale gadałem nie raz,ze gonienie króliczka i netowe gadki mnie nie interesują, tylko real sie liczy.Jedna taka zmilczała 3 dni i mnie zlewała, więc nie pozostałem dłuzny i umowy wcześniejsze z nią uznałem za nieważne

Gość chyba kazdy z nas jest
wzrokowcem

Gość vdsfvsdfv
był w sobote tamta przegalaliśmy cała noc było ok,ciekawe tematy,itp.potem sie całowalismy i o mały włos nie odszło do czegoś więcej ale się wycofałam,w niedizele dzwonił w poniedziałek też normalnie nawet mieliśmy isć w sobotę na jaks impreze firmową i od zeszłego czwartku jak dzwoniłam rano to jeszcze się odezwał wieczorem i juz koniec ...nie odzywa się od zeszłęgo czwartku..temat uznaję za zamknięty..koniec..jestescie przykrzy nie potraficie powiedziec wprost sorry ale to nie to ...tylko milkniecie albo udajecie strasznie zapracowanych...mam dosyć facetow dzieci kurwa po 30 lat a zachowanie jak w przedszkolu...