Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Sprzątać mi się nie chce wszystko znowu trzeba pucowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Byłem w hipermarket napisał: To pewnie nimfuś ona dostaje piany na niskie bo im zazdrości Nie to nie była nimfus ale tez blondynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Sprzątać mi się nie chce wszystko znowu trzeba pucowac Ja lubię sprzatac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Byłem w hipermarket napisał: Ogar żadna depresji no wygląda niesamowicie smutno, szczególnie te czarne sciany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu jakbyś w trumnie już zmaknięty siedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu psycholog by ci powiedział z tymi ścianami że podejrzewa u ciebie depresje. poprzez kolor ścian chciałeś wyrazić to jak się czujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, żyd antysemita napisał: no wygląda niesamowicie smutno, szczególnie te czarne sciany. Wygląda zajebiscie na żywo zwłaszcza czarne ściany z białe meble i rtv sony apple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, żyd antysemita napisał: to są objawy depresji prawdopodobnie, ale depresji jest kilkanaście jak nie kilkadziesiąt typów a o rozróżnianiu akurat gvwno wiem. Proszki by dostał na chorą duszę i do domu. Musiałby gadać jak sernik i różne epizody żeby wchodziły z jednej skrajności w drugą. Albo chociaż jak dumbo żeby majaczył po czym na obserwację żeby wyrwać papier na łeb . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, żyd antysemita napisał: psycholog by ci powiedział z tymi ścianami że podejrzewa u ciebie depresje. poprzez kolor ścian chciałeś wyrazić to jak się czujesz. Miały być na szaro lub beton ale znowu pieniądze, tańszy był czarny i spodobal mi się z milionera lu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Proszki by dostał na chorą duszę i do domu. Musiałby gadać jak sernik i różne epizody żeby wchodziły z jednej skrajności w drugą. Albo chociaż jak dumbo żeby majaczył po czym na obserwację żeby wyrwać papier na łeb . Dumbo jest inteligentna nie to co ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 45 Napisano 3 godziny temu Narcyzjusz prezentuje pierwiastek ludzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu To zobaczyłem i stąd czarny kolor H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, marianka szajba napisał: Narcyzjusz prezentuje pierwiastek ludzki to wyuczone poprzez analizę różnych publikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, żyd antysemita napisał: psycholog by ci powiedział z tymi ścianami że podejrzewa u ciebie depresje. poprzez kolor ścian chciałeś wyrazić to jak się czujesz. Takie coś to na filmach amerykańskich mówią. Czarno biały wystrój to kwestia mody i tego się nie leczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Musiałby gadać jak sernik i różne epizody żeby wchodziły z jednej skrajności w drugą. Wchodzi przecież, poczytaj go. wiem że to trudne do zniesienia farmazony ale skrajności o których piszesz są widoczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Oczywiście nie miałem na beton podłogę, fotel Lewandowski za 11tyś euro ani oled 88lg 8k za 120tyś Ale miałem po swojemu na leżanke tv sony 85 i ściany czarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Wyszło gorzej bo musiało wyjść gorzej gdy budżetu nie ma na ekskluzywne meble i podstawki tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, marianka szajba napisał: Dumbo jest inteligentna nie to co ty Nie twierdzę że nie jest i podejrzewam że mogła nawet coś szkoły liznąć, ale co z tego jak wjeżdżają jej jakieś fazy podchodzące pod psychozy i zaczyna majaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Ale som ikea oryginalne przynajmniej nie podróbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Takie coś to na filmach amerykańskich mówią. Czarno biały wystrój to kwestia mody i tego się nie leczy. absolutnie nie. czarne ściany są szkodliwe, bo zmaiast światło odbijać pochłaniają je co przekłaad się na mniej witaminy d która i tak w p0lsce jest deficytowa. nie ma czegoś takeigo jak modne czarne ściany w mieszkaniu, moga być w jakis klubach albo czymś takim. ktoś kto robi sobei czarne ściany albo jest deebilem albo chce tym coś przekazać. moze też chcieć przekazać to ze jset deebilem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu jak ktoś ma depresję która bardzo często jest powiązana z niedoborami witaminy d i maluje ściany na czarno to swój stan jescze pogłębia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, żyd antysemita napisał: jak ktoś ma depresję która bardzo często jest powiązana z niedoborami witaminy d i maluje ściany na czarno to swój stan jescze pogłębia. Mnie czarny uspokaja ma biało miałem 33 lata wystarczy mi oglądać białe Szary był dla słabych i oklepany każdy tak robił, zrobiłem tak przedpokoju szaro biały i trochę żałuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, żyd antysemita napisał: jak ktoś ma depresję która bardzo często jest powiązana z niedoborami witaminy d i maluje ściany na czarno to swój stan jescze pogłębia. Jest też biel dla kontrastu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Mnie czarny uspokaja ma biało miałem 33 lata wystarczy mi oglądać białe możesz mieć światłowstręt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, żyd antysemita napisał: możesz mieć światłowstręt. Ja nawet nie mam rolety w sypialni a w salonie odsloniete 3/4 w dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Mam wstręt do białego i rzygam tym szarym co każdy robił a teraz tym bezem fliperskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu To mi się podoba stasyq 467 ale mnie nie stać na taki remont mieszkania Hhttps://www.stasyq.com/releases/stasyq-467 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Kiedyś może będzie zobaczymy prędzej eksmisji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, żyd antysemita napisał: możesz mieć światłowstręt. Masz tam wyżej skąd wziolem dizajn wiem że trolujesz i jesteś zadowolony że się produkuje kompleksie wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Na żywo bym się zasmial i poszedł dalej jedyna atencja wyższego to tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach