Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaa23

pociąg seksualny

Polecane posty

yyy ... a takie cos? ... idziesz sobie ulica, podjezdza furgonetka ... i zostajesz do niej wciagnieta. Ladujesz w dzwiekoszczelnym pokoju, w ktorym znajduje sie tylko loze ... bardzo duze loze. A czy w pokoju bylabys sama? Nie. Bym tam przychodzil. A po co bym tam przychodzil? Po to, zeby Cie rznac, nie liczylaby sie dla mnie w ogole Twoja satysfakcja, bylabys moja zabawka i liczylyby sie tylko moje potrzeby. Rznalbym Cie kiedykolwiek mialbym na to ochote, posuwal od tylu przycisnieta do sciany, oczywiscie najpierw penetrowalbym Twoja c*pke dlonia, by wybadac grunt. Czy mialabys mokro? Nie wiem, co mnie to obchodzi, dla mnie liczy sie tylko to, zeby wsadzic i eksplodowac. - czy to juz jakies zboczenie? ;)

Gość 40lalatminello
Choduuuuu !!! Dewianty powyłaziły:D:D:D

Gość niezdecydowanaaa23
@przeklęte pragnienia- zdjęcia mnie urzekły :) chciałabym zostać związana tak jakbym wisiała w powietrzu na jakiej jakby huśtawce lateks mnie nie kręci podduszanie jak najbardziej ,ale łatwo można przegiąć i oczywiście uwielbiam jak ktoś mnie mocno trzyma za włosy a mam długie kręcone i do biustu sięgają wciągnięcie do furgonetki -byłoby fajne ale pod warunkiem że nie wciągnął by mnie jakiś stary obleśny typ po 60

Gość niezdecydowanaaa23
a po co w ogóle dajesz zdjęcia rąk swoich??

Zeby pokazac, ze to noga ;) A glowny cel - zeby pokazac, ze nie jestem oblesnym 60-latkiem ;)

Gość niezdecydowanaaa23
ty byś pokazał swój seksowny zarost jeśli takowy posiadasz albo ramiona ramiona są bardzo seksowne :)

Gość niezdecydowanaaa23
mam ochote na kobietę ze straponem albo shemale

Jeden z moich ulubionych numerów. Pokój oświetlony świecami, gdzieś w głębi. Prowadzę Cię (niech panie się tam sobie wyobrażą) długim korytarzem. Masz przewiązane oczy czarną szarfą. Na nogach niebotycznie wysokie obcasy. Twoje ciało opina czarna długa suknia z rozcięciem aż do tyłka. Trzymam Cię mocno za rękę poniżej ramienia. Ty w lewej ręce niesiesz Ciężki lichtarz. Przez szarfę widzisz płomyki przed Twoją twarzą. Wchodzimy do pokoju. Twoje obcasy stukocą. Nic nie mówię, tylko prowadzę na środek zabieram lichtarz i chwytam twoje ręce. Przwewiązuję je sznurem, który podciągam tak, żebyś miała je wysoko nad głową. Naciągam mocno, jęczysz z bólu. Potem uderzam Cię w twarz, szarpię, obmacuję, zadzieram suknię i wkładam palce do cipki. Pieszczę i szarpię za włosy. Nagle wchodzę w Ciebie i rżnę raz w jeden otwór raz w drugi. Robię to tak abyś balansowała na granicy rozkoszy, przeżywała kolejne fale orgazmu, czując jednocześnie ból omdlewających rąk i nóg...

Oj, oj ... ale tak jednostronnie? = chcecie mnie wykorzystac? ;) Nie wolicie obopolnych korzysci? :P

Niezdecydowana, a propos kobiety ze straponem. Najlepiej właśnie dwiema kobietami. No masz Ty nosa, to jest świetne i jeszcze nawet facet się przydaje. Aż mną wstrząsa na wspomnienie. Shemala? Hmmmm... Gdybyś mnie przekonała, to może nawet bym Ci pozwolił ;)

@ przeklęte pragnienia - a to nie jest zakazane? ;) Eh ... szkoda, ze ja nie jestem dwu-otworym amantem, moze wowczas bym sie podniecil ;)

Gość 40lalatminello
ja proponuję seks na tylnej kanapie fiata 126p. Są chętne?:D

Gość niezdecydowanaaa23
no dużo mam fantazji dużo też spełniłam spałam już z kobietą która miała dwustronny wibrator i strasznie mnie pogryzła tu i tam :D właśnie sobie robię dobrze oglądając jakąś orgie :D

Gość niezdecydowanaaa23
w 126 p też już było

Gość niezdecydowanaaa23
ja wyglądam pięknie nago lateks się ciężko zakłada i się człowiek poci w nim jak cholera :)

Gość 40lalatminello
a w 126p w kolorze butelkowej zieleni?:)

O ile się orientuję w III RP za obopólną zgodą takie praktyki są dopuszczalne. Ale można sobie wyobrazić, jak może mężczyznę załatwić nieusatysfakcjonowana kobieta :D Gwałt ze szczególnym udręczeniem, to by się chyba nazywało! Ileż jest tych pięknych numerów :)

Gość niezdecydowanaaa23
nie mam tu bo nie jestem u siostry w innym mieście :D mam na swoim kompie