Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzuconaaaa

rozkochał i rzucił

Polecane posty

Gość porzuconaaaa

Boze dlaczego,bylismy razem 1,5 roku.Było i żle i dobrze miedzy nami.Starałam sie a On mi dzis napisał,,SORY ALE CHCE BYC SAM

Gość 74522
Widocznie masz nasrane w tym swoim deklu

Gość porzuconaaaa
dzieki

Gość porzuconaaaa
szkoda że to zawsze my mamy nasrane w deklu,a faceci zawsze sa wporzadku...bez skazy itp

Gość sesesese niezalogowana
bo jest niedojrzały? Pewnie jakiś gbur :) Nie martw się 🌼

to się dziewczyno ciesz, że z nim już nie jesteś. Jaki normalny mężczyzna zrywa z kobietą przez sms? szczeniak niedojrzały i tyle

Gość porzuconaaaa
On ma 43 lata ja 39.On jest rozwodnik ja wdowa. Chyba mnie juz w zyciu nic dobrego niespotka:-(

Gość sesesese niezalogowana
to nie podszyw ? 49 lat a ma gadke jak dziecko z gimgówna.

Gość porzuconaaaa
przyjazn przerodziła sie u mnie w miłosc,on wykorzystał mojego doła,rozkochał mnie w sobie a teraz mnie olał...

Gość porzuconaaaa
43 nie 49.Moze lepiej ze przez sms niewidzi moich łez..

Gość klj.klj
Mnie facet tez tak zrobil, wowczas bardzo plakalamtp. Dzis widze ze zrobil mi najlepszy prezent pod sloncem. Nie martw sie

Gość ave cezarrr
Mortadela - ma rację- szczeniak i niedojrzały. Taki wieczny Piotruś Pan.

Gość porzuconaaaa
Moze i racja pewnie za jakis czas tez tak powiem i bede sie smiał z tego ze dorosła baba beczała za facetem ale na dzis dzien mnie to bardzo boli

Gość porzuconaaaa
w niedziele ma urodziny juz duzo wczesniej uzgodnilismy ze pójdziemy do knajpki na kolacje,rano mnie rzucił a teraz napisał mi sms ze sobota z kolacja jest aktualna bo przeciz kumplowac sie mozemy,jesli mi to pasuje bo on mi wiecej nie jest nic w stanie zaproponowac.Co mam zrobic?Isc i udawac ze jest OK ?czy napisac ze sory nie mam czasu?poradzicie?

Gość appapappapa
kochana, tylko sie nie godż na to, olej chama pewnie nie ma z kim spedzic ur. to bedziesz zapchajdziura, jak ja bylam mialam podobna bardzo sytuacje!!! nawet mu zyczen nie skladaj, albo jak sie juz upomni to walnij wsyztskiego najlepszego, pod zadnym pozorem nigdzie z nim nie idz mi tez podziekowal za znajomosc, przyjaciolka mialam zostac, potem znow bylo jak dawniej, az ktoregos dnia sms, ze pa... szkoda slow

Gość ave cezarrr
I tak z tego nic nie będzie, tylko "szarpanina". Pokaż klasę i napisz mu- "najpierw dorośnij Piotrusiu" :P

Gość ave cezarrr
A tak życzeń nie składaj, bo może ci odpisać " dziękuję i pozdrawiam".

Gość bghjjjff
a ile macie lat? ehh tak to jest z facetami . ja miałam kiedyś chłopaka z którym się roztałam a potem on miał dziewczyne i spotykał się dalej ze mna mówił jak kocha itp(ja nie wiedziałam o tej lasce) gdy sie dowiedziałam to mu napisałam ze ma jej powiedzieć albo ja to zrobie i napisał jej takiego samego esa jak twój tobie teraz

Gość bghjjjff
ja bym nie poszła dopuki bym się z tym nie pogodziła bo dalej to będzie bolało i będzie Ci trudniej

Gość porzuconaaaa
tak naprwde to licze nato i mam nadzieje ze to przemysli i wróci do mnie bo bardzo bym chciała z drugiej strony macie racje moze rzeczywiscie uniesc sie honorem i nie isc na ta kolacje i zyczen tez nie składac.On wie ze go kocham moze potem mna manipulowac i wykorzystywac ten fakt.A ja głupia zawsze bede zuc nadzieja ze bedziemy raze.

Gość porzuconaaa
cały czas siedze i płacze.patrze w ten gupi telefon i czekam na sms.Na co ja licze!! Jak tu potem dac szanse wartosciowemu facetowi jak w głowie cały czas bedzie mysl o tym jak poprzedni cie wykorzystał.Mówia nam to co chcemy usłyszec a potem ,,sory chce byc sam,, Czasami chciałabym byc taka su... która nie ma uczuc i nie daje sie wykorzystać!

Gość porzuconaaaa
Wczoraj był u mnie nasz wspólny znajomy,tak wpadl na kawe,widział ze cos nie tak ze mna i powiedziałam mu o swojej sytuacji.Taz radził mi nie isc na to kolacje.Powiedział ze jak sie dowie ze byłam to mi łeb ukreci.Troche sobie pogadalismy i mi ulżyło.Poopowiadał mi pare rzeczy na jego temat.Nie wiem czy w to wierzyć,ale jesli to prawda to nie dziwe sie jego zonie ze go zdradzała i zostawiła. Mam z nia kontakt bo sie znamy,kiedys mi napisała ze przeszła z nim gehenne ale na szczescie sie uwolniła.Z tego wszystkiego wynika ze kobiety dla niego to przedmioty do wyklupania,jak widzi ze któras jest zaangazowana to kopa w tyłek.Zonie kiedys ponoc powiedział ze fajniejsze kór..od niej z łóżka wywalał! chyba to dobrze ze nasza znajomosc sie skończyła,kocham go nadal ale pewnie z czasem mi minie:-)