Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wruszkazembuszka

TAROT!!!!

Polecane posty

Basia 08.11.1992r. 1. Czy będę w przyszłości ładna? 2. Czy nie będę żałować jeśli pójdę na złote wesele z dalszym sąsiadem? Proszę o odpowiedz.

Gość Ewa 28.08.1983
czy uda nam się z mężem i dziećmi w tym roku zamieszkać na swoim? nie mam już siły mieszkać z rodziną męża, zwłaszcza z teściem. czuję się zniewolona, a chce tylko dobra dla moich dzieci i spokoju dla siebie. Wrózko czy cos się wreszcie zmieni? proszę o odpowiedź!!

Ewa 28.08.1983 tak, mysle ze sie bardzo spięlaś skupilas i w tym roku się wyrowadzicie mozliwe ze ktores z was bedzie szukalo jakiejs dodatkowej pracy, zrodla zarobkowania, czy myslalas o czyms w rodzaju rekodziela? masz jakis talent manualny? bo chyba tak i moze ci to pomoc basia1551 ad 1 mysle ze nigdy nie bedziesz usatysfakcjonowana ze swojego wygladu, w tobie jest jakis gleboki i mysle ze bez pomocy sie nie obejdzie, masz jakby skrzywiony obraz wlasnej osoby ad2 nie bedziesz zalowala, bedzie milo japonka67777 wyniki beda ok sallllllllly a wy czasem nie nadajecie na roznych falach? z rozkladu wyszlo mi ze on moze byc troche dziecinny a ciebie zaczyna irytowac odpowiedzialnosci i to ze bywasz strona decydujaca jak na zwiazek zapatrują sie wasze matki? bo widze ze jakas kobieta nie jest zadowolona z tego w przyszlosci bedzie w tym zwiazku trzeba dokonac jakiegos wyboru i wlasnie nie wiem czy ty czy on, przed kims stanie tez mozliwosc wyjazdu, podrozy

Gość dominikaaaaddd
wrozko pominelas mnie...? dominika 29.01.1991 czy poznam w najblizszym czasie faceta dla mnie? co widac w tym temacie? i jak z praca?

Gość wruzenie to grzech
a pokuty nie da sie odtrącić spodnia na was w postaci bólu lub innej tragedi np chore dzieci będą się rodziły pisze o tym w biblii jeżeli ty będziesz grzeszyła to twoje dzieci będą cierpieć do 4 pokolenia

poproszę o rozlożenie kart w sprawie uczuć dla układu: tomasz 28.11.1983 dorota 16.04.1979 pozdrawiam serdecznie

Gość magicmagic
26.12.1979 bardzo proszę o wróżbę: czy ułoże sobie jeszcze zycie i z córką będziemy jeszcze szczęśliwe? z góry bardzo bardzo dziękuję, bardzo mi zależy na odp, bo wiele przeszłam w ub. roku... pozdr

Witam, ponawiam prośbę z pierwszego dnia, Monika 16.02.1973, czy skończą się moje problemy finansowe i czy uda mi się odnieść sukces w nowej pracy, pozdrawiam i dziękuję, i jeżeli jeszcze można to czy moje małżeństwo przetrwa...

Gość Hold it against me
Ja zostałam pominięta. Proszę jeszcze raz o wróżbę. Magda, 20.04.94 Kiedy i w jaki sposób spotkam miłośc , kto to będzie? Jak przedstawiają mnie karty?

Hold it against me nie w tym roku, karty pokazuja cie jako osobe dosc zgorzkniala jak na rocznik w ktorym sie urodzilas jestes moze zbyt twarda albo zasadnicza i faceci sie ciebie boja milosc prawdziwa za 7 lat, tzw sformalizowana facet bedzie kims kto zwiazany jest z ruchem, zdrowiem fizycznym, zwierzetami Karina37 tak skoncza, ktos ci w czyms pomoże, podzieli sie czyms z toba w nowej pracy masz juz umowe na stale? malzenstwo przetrwa ale czy twoj mąż jest jakby odciety, odizolowany albo ma jakis nałóg? magicmagic czy przyczyną problemów jest jakis mezczyzna albo ktoś kto jest skrajnie manipulujacy innymi? niedojrzaly, jesli facet to tzw lovelas pokazane jest ze albo mialas tez jakies sprawy sadowe albo urzedowe, czy to prawda? ulozysz sobie zycie i to w miare szybko tylko czy masz uczucie, ze z czegos nadal nie potrafisz sie podzwignać albo wydostac karty radza zainwestowac w siebie niedlugo spotkasz tez mezczyzne ktory bedzie kims waznym końcówka czy ktores z was planuje wyjazd? tzn obstawialabym ze to mezczyzna jest w jakims oddaleniu w ogole on jest pelen obaw ,u ciebie odbieram z kart ze przeszkoda jest jakas kobieta na przyszlosc macie dobre karty ale gdy bedziecie razem , nie np ty w jednym a on w drugim miescie mozliwe jest wspolne budowanie domu albo zamieszkanie ?

Gość dallilla
rozstaliśmy sie z kochankiem ale czy on jeszcze napisze?

jeszcze raz podkreslam ZALEZY MI NA DIALOGU, WYMIANIE bo nie ma najmniejszego sensu zebym stawiala wam karty a wy sobie to jednym oczkiem wpuscicie innym wypuscicie... jest cos takiego w ezoteryce jak wymiana energetyczna i tego sie trzymam PRZEMEK tak, prawdopodobnie szykują ci się bliźnięta ale jak juz pisalam o dzieciaczkach nie lubie pisać jesli mialabym udzielac rad z kart nalezy w sprawie szefa i pracy wykazac sie oszczednoscią czy to zasobow materialnych, czy słow w konflikcie, mozesz pokazac ze jestes "ekonomiczny" oszczedny, czy w gre wchodzą jakies kontakty z zagranica albo podroze? bo nakresla mi sie obraz ze nalezy cos poszerzac poza wytyczone granice albo poza miejsca gdzie przekracza sie jakies mosty wodę, musisz byc konkretny, rzeczowy i zawsze gromadzic papiery

Gość slonce76+
Czy będzie spotkanie z Jarkiem? gabrysia 15.11.76 on 1982 r. dokladnie nie wiem

końcówka czy ktores z was planuje wyjazd? tzn obstawialabym ze to mezczyzna jest w jakims oddaleniu w ogole on jest pelen obaw ,u ciebie odbieram z kart ze przeszkoda jest jakas kobieta na przyszlosc macie dobre karty ale gdy bedziecie razem , nie np ty w jednym a on w drugim miescie mozliwe jest wspolne budowanie domu albo zamieszkanie ? dziękuję bardzo za te słowa. Co do budowy czy zamieszkania razem to nie wiem... chciałabym... powiedz mi, czy on mnie kocha? moja przeszkodą jest kobieta, z którą on ma dziecko. Boje sie, że to nie jest sprawa zamknieta pozdrawiam

Witam, w pracy nie mam umowy na stałe - prowadzę własną działalność, a mój mąż nałogów nie ma, nawet nie pali hihi, ale jest osobą skrytą i małomówną, czym doprowadza mnie do szału...

Gość hihihihihihih
Adrianna 10.12.1972 Czy uśmiechnie sie do mnie szczęście i poznam faceta który mnie pokocha a ja jego i bedziemy razem?

Gość kiciaaaaa
Kasia1986.11.28 kiedy zajde w ciaze? prosze wrozko o odpowiedz

Gość kiciaaaaa
a drugie pytanie to co laczy te dwie osoby kasia 1986.11.28 lukasz 1986.01.01

Karina37 czyli izoluje się i zamyka - karta wisielec taki jego urok ale malzenswto przetrwa jesli chodzi o ta dzialalnosc, pomysl jest dobry ale beda dwie mozliwosci, dwie opcje do wyboru, jesli sprawa jest zwiazana z nauką , prawem i wszystkim co sie wiaze z wladaniem slowem super sie rozwinie jest tez jakies podpisywanie papierow jak sadze jestes w glebi przekonana ze to dobry interes no i jak mniemam dotyczy czegos mocno "intelektualnego" wymagajacego albo ksztalcenia, zwiazanego z ksztalceniem albo z czyms w czym myslenie jest bardzo wazne nie jest to sprawa zamknięta i on sie boi stawiac wszystko na ostrzu noza, chcialby byc dobrym ojcem i nie polec tez jako facet jesli robisz mu wymowki to uwazaj bo to go zniecheca bardzo pokazane jest ze mysli o odejsciu, zakonczeniu czegos klociliscie sie mocno jakos ostatnio? darzy cie uczuciem a ty masz dziecko?

Wszystko się zgadza, działalność związana z finansami, ale jeszcze muszę się dużo nauczyć, kłóciliśmy się strasznie ostatnio była nawet mowa o rozstaniu, robię mu dużo wymówek, ale obiecałam że więcej nie będę bo go b. kocham...po prostu mamy straszne kłopoty finansowe i wszystko się sypie...mamy 2 dzieci, może spojrzysz na niego Ryszard 05.03.1971, proszę i bardzo dziękuję...

Gość lalalalaj tak śpiewam
Przepraszam, a można zadać pytanie np. na maila? to ważne, aczkolwiek nie chciałabym aby ktoś to przecczytał...:) pozdrawiam

Gość zrob too...........
czy on sie zmieni? czy go zostawic? ma ponad 25 lat, non stop zmienia prace, zyje chwila nie mysli powaznie o naszej przyszlosci, jestesmy ze soba prawie dwa lata co z tego bedzie brnac w to dalej? czy poznam kogos innego lepszego?

Gość zrob too...........
czy on sie zmieni? czy go zostawic? ma ponad 25 lat, non stop zmienia prace, zyje chwila nie mysli powaznie o naszej przyszlosci, jestesmy ze soba prawie dwa lata co z tego bedzie brnac w to dalej? czy poznam kogos innego lepszego? patrycja 22.02.1991

Gość zrob too...........
czy on sie zmieni? czy go zostawic? ma ponad 25 lat, non stop zmienia prace, zyje chwila nie mysli powaznie o naszej przyszlosci, jestesmy ze soba prawie dwa lata co z tego bedzie brnac w to dalej? czy poznam kogos innego lepszego? patrycja 22.02.1991

Gość Przemek 23.06.1975
Bardzo chciałbym dzieci. W tej chwili chyba mamy problemy, bo nic nie wychodzi. Czy widzisz tam jakąś potrzebę leczenia, albo coś w tym stylu? Powiedz jeszcze jakiej płci? Dwoje od razu, to trochę dużo :) Ale w rodzinie mamy bliźniaki, więc kto wie. :)