Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wruszkazembuszka

TAROT!!!!

Polecane posty

Gość Ilona 18.03.1978
Wróżko co możesz powiedzieć o mnie? Co mnie czeka w najbliższym czasie?

asi24ulka czy on planuje ślub albo juz ci sie oswiadczył? na pewno jest bardziej zaangazowany jak wnoszę od ciebie chociaz jest w otoczeniu jakas kobieta ktora niezbyt cieszy się ze zwiazku waszego w najblizszych 3 miesiacach widze jakies deklaracje, oszczedzanie albo proba zatrzymania czegos masz pomysł na cos innegoi? myslalas zeby odejsc? tzn ty - za pracą albo do innego faceta bo zdecydowanie wg kart bardziej sie odcinasz niz on

Gość zrob too...........
czy on sie zmieni? czy go zostawic? ma ponad 25 lat, non stop zmienia prace, zyje chwila nie mysli powaznie o naszej przyszlosci, jestesmy ze soba prawie dwa lata co z tego bedzie brnac w to dalej? czy poznam kogos innego lepszego? patrycja 22.02.1991

zrob too........... zmieni sie ale dopiero jak nim wstrzasniesz i dasz mu zdrowa nauczke znalazłabys innego jesli odejdziesz w miare szybko ale bedzie naprawde baaardzo konserwatywnym facetem i moze tez byc sporo starszy

Gość komunikacjamiejska
Wróżko, dlaczego mnie pomijasz?

Gość kamizaaaa
czy jst jakaś szansa na zmiany na lepsze w pracy? 24.11.1980

Gość Ilona 18.03.1978
i mnie? :(

Gość sietotka9999
Czy widzisz jakis zwiazek w bliskiej przyszlosci? Alicja 21.06.1993

Gość staropolanin
wróżby sa grzechem ,grzech sprowadza cierpienie będziecie cierpieć nawet nie wiedząc dlaczego

dlaczego mnie omijasz caly czas, napisalss ze mam prawo zadac inne pyatnie, zadalam i nic. prosze ostatni raz, jesli nie zechcesz mi odpowiedziec to trudno. kiedy on mi sie owiadczy 20 07 1984 anita

Gość niunia919119
Anita 06.06.1991r. czy on do mnie cos czuje, czy mnie kocha? adam 25.07.1985r

Gość Kataruna
Katarunaa a szukasz czynnie? do 3 miesiecy widze jakies przeszkody i raczej nic nie znajdziesz pozniej tak szukaj w czyms zwiazanym ze zdrowiem albo realizuj sie w pracy nie wymagajacej wychodzenia z domu w ogole karty sa raczej nie dotyczace pracy a emocji rada - zle szukasz, jesli szukasz Dziękuję wróżko za odpowiedź:) Dlaczego źle szukam? Ostatnio szukam czynnie pracy ale myślę też o założeniu własnego biznesu. Może spytam tak: czy własny biznes będzie powodzeniem czy klapą, a może uda mi się wrócić do dawnej pracy? Co mówią karty? Pozdrawiam serdecznie

Gość Kataruna
Karty dotyczące emocji? A co to oznacza? Proszę o wyjaśnienie:) Pozdrawiam

Gość zawsze tam gdzie ty-----------
agata05-05-1982 ile bede miala dzieci?

Gość Ewa 28.08.1983
ojej, Wróżko, skąd wiesz że mam talent manualny?? jestem po studiach plastycznych:) bardzo mnie podbudowalaś tą wróżbą. mam jeszcze jedno pytanie: jak dalej będzie się układało moje malzeństwo?? mąż data ur. 16.04.1981.

Ewo 28.08.83 w malzenstwie widze jakies oddalenie sie od siebie, w przeszkodach pojawia się męzczyzna więc wnioskuje ze albo mąz się izoluje albo moze teść nastawia was czy samego meza przeciwko sobie w najblizszej przyszlosci uwazajcie na pokusy, widze mozliwosc pojawienia sie osoby trzeciej ogolnie macie dobre karty jednak radzilabym uwazac na pojawiajacych sie chaotycznych facetow z jakimis kosmicznymi pomysłami malzenstwo przetrwa wszystko, laczy was mocno to co zbudowaliscie i finanse mozliwe ze zostaniecie poproszeni na jakas impreze niedlugo

kochana Wróżko, możesz mi powróżyć? paulina 16 marca 1990. Czy uda mi się zaliczyć te studa? Czy Będzimy razem jeszcze szczęśliwi on2.04.1990 proszę:)

klaszczę u rubika tak uda się zaliczyć studia , mala rada - nie rozpraszaj swojej energii , karty pokazuja cie jako bardzo zdolna osobę czy bedziecie szczęsiwi- to nie jest dobra partia ;/ pokazany jest jako bawidamek, chaotyczny facet, byc moze ma juz jakas kobiete na oku, miedzy wami widac zawieszenie relacji, nie sadze by to byl zwiazek na ktory zaslugujesz

bardzo zdolna - duzo osób mi to mówi, z tym chlopakiem mnie zaskoczyłas:) owszem jest bawidamkiem, niedawno nawet zerwalam z nim, ale do siebie wrocilsimy... Twoje wróżby są naprawdę genialne!! ale nie jeste chaotyczny, zdaje sie byc poukladanym.. Mogę mieć jeszcze pytanie? W takim razie gdzie poznam tego jedynego, prawdziwego mężczynę z którym będę szczęśliwa?

pokazala mi sie karta mowiaca ze mozesz go spotkać albo na jakims weselu. slubie, dworcu, nie wykluczone ze tez przez internet na jakims portalu randkowym to bedzie facet albo uzdolniony plastycznie albo ktos kto pracuje dłońmi, tworzy coś sam kiedy? nie ma pojecia czasu w tarocie ale sadze ze za mniej wiecej 6 miesiecy lub w momencie kiedy dowiesz sie o udziale w jakims weselu, imprezie rodzinnej to bedzie poprzedzac to zdarzenie

Gość s*ympa*tycznaaa
Witam, jesli mozna ja rowniez prosze o wrozbe Magda 28.12.89 co czeka mnie dobrego w nablizszym czasie, jakies zmiany, praca? powiedz co w ogole u mnie widzisz :) z gory serdeczne dzieki

s*ympa*tycznaaa gdy tasowalam karty wypadla mi taka ktora mowi o ciąży i szeregu zdarzen jakie za tym pojdą- jesli masz faceta i nie chcesz dziecka, dobrze się zabezpieczaj na te chwile karty pokazaly ze jestes czyms sfrustrowana, przyblokowana lub jestes po kłotni ktora cie wyprowadzila z rownowagi mozliwe ze z bliskim znajomym lub rodzenstwem bo pokazuje mi sie tez ze to moze zaistniec w niedlugim czasie - brak porozumienia w najblizszym otoczeniu zalecam oszczednosc i uwazne wydawanie pieniedzy, masz szanse tez na dodatkowy zarobek drobny ale zawsze cos jesli jestes w stalym zwiazku bedzie ok, znow pokazala sie karta dziecka wiec jak tworzysz cos stalego ;) do domu rodzinnego odwiedziny jakiegos faceta na pozycji lub osoby bardzo dynamicznej jesli bedzie mial jakies propozycje interesow - uwaga - moze kręcic w jakis sposob uwaga tez na jakies tajemnice ktore moga wyjsc wkrotce na jaw i dotyczyc czegos z przeszlosci, zdrowie - mozliwe problemy z jelitem, nadwrazliwosc lub z narzadami podwojnymi

Gość xxxxxyyyyyyyyyyyyyyyy
dla mnie ogólnie na najblizszy czas 25dorota

ty kurewko zabobonna wróżko magia to praktyka piekielna, będziesz tam gniła co sobie wyobrażasz że ludzi będziesz oszukiwała tępa dzido spadaj z tego forum bo cię zgłoszę !

Gość s*ympa*tycznaaa
Dzieki wielkie za wrozbe, ciaza wykluczone, nie mam faceta :P a moze jakis zwiazek? znajomosc z fajnym kolega? spotykam samych dupk** jesli mozna prosic :)

Gość Proszę o rade wrózko
czy bede sie spotykała nadal z tym chłopakiem co obecnie, co on myśli?? Od 3 dni się nie kontaktujemy, bo się trochę posprzeczaliśmy co robić?? Ja 15.11.1989