Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wruszkazembuszka

TAROT!!!!

Polecane posty

14:45 basia1551 Dziękuję serdecznie za odpowiedz Mam jeszcze kilka pytań. 1. Czy ten dalszy sąsiad, który mnie zaprosił na to złote wesele czuje może coś więcej do mnie? (kilka lat temu ponoć mu się podobałam) 2. Czy chłopak, z którym kiedyś byłam w związku Michał też do mnie znowu zaczął coś czuć? Mam mały dylemat i jesli znajdziesz czas to odpowiedz mi proszę Proszę o odpowiedz w najbliższym czasie na te pytanka... P.S. Dobrze wróżko wywróżyłaś :) na złotym weselu było super i dzięki tobie wcześniej się tak nie stresowałam jak zobaczyłam co mi napisałaś:)

Gość polecam to forum
Kingusia_124 Twój poziom nie pozostawi złudzeń co do twojej osoby jakim parwe obrażasz kogos za to co robi Nie pochawasz wrózb ? ok to po co tu wchodzisz .

Ewelina 18.12.1989r. Czywyjdę za mąż za obecnego partnera? Czy w końcu uda mi się zajść w tym roku w ciążę?

Gość słodka_dziewczynka
Czy mozna jeszcze prosic o tarota ?

Gość renata91
renata 31.081991 Czy w najbliższych latach czeka mnie lub moich bliskich coś złego? jesli tak to co? jak zareaguja moi rodzice na wieśc o moim slubie?

Gość Ewa 28.08.1983
bardzo dziękuję, jeśli sie spełni to napiszę. profesjonalna wróżba.

Gość magicmagic
dziękuję oto była Twoja opowiedz:"magicmagic czy przyczyną problemów jest jakis mezczyzna albo ktoś kto jest skrajnie manipulujacy innymi? niedojrzaly, jesli facet to tzw lovelas pokazane jest ze albo mialas tez jakies sprawy sadowe albo urzedowe, czy to prawda? ulozysz sobie zycie i to w miare szybko tylko czy masz uczucie, ze z czegos nadal nie potrafisz sie podzwignać albo wydostac karty radza zainwestowac w siebie niedlugo spotkasz tez mezczyzne ktory bedzie kims waznym" tak, miałam sprawę rozwodową, ale to nie jest znaczące, czy był lowelas?hm.. w siebie inwestuję jak najbardziej, co oznacza,że ułoże sobie życie i czy mam uczucie?do tego kogoś???bo nie bardzo zrozumiałam....

Gość katarunaa
JESZCZE RAZ PIĘKNIE PROSZĘ O WRÓŻBĘ WRÓŻKO Dziękuję wróżko za odpowiedź Dlaczego źle szukam PRACY? myślę też o założeniu własnego biznesu. Może spytam tak: czy własny biznes będzie powodzeniem czy klapą, a może uda mi się wrócić do dawnej pracy? Jak ułoży się z mężem? Co mówią karty? Pozdrawiam serdecznie

Gość aaaaaaaaaaaagggggaaaaaaaaa
Pomóż mi wróżko!!!! Proszę rozłóż karty bo chcę się zapytać czy w tym roku razem z mężem kupimy mieszkanie i czy dane mi jest pracować w formacji mundurowych czy z dziećmi ?????? Agnieszka 21 sty 1984

Kochana wróżko!!!!!!!!!! Mam do Ciebie 2 pytanka!!!! bardzo ważne dla mnie! ja Kalina 19.04.1988r mój mąż Daniel 21.07.1986r. 1. czy i kiedy będziemy mieć drugie dziecko? 2. Kiedy dostaniemy mieszkanie?

Gość trupek1
OSTRZEŻENIE Hej Nie dajcie się naciągać przez te strony co liczą daty śmierci. TO OSZUŚCI, im chodzi tylko o Wasze pieniądze. Rozwiąż jakiś durny test, a później niespodzianka ZAPŁAĆ przez SMS i dostaniesz jakąś datę z kosmosu. Ja od ponad tygodnia według nich jestem trupem. Szanujcie swoje pieniądze, nie warto nabijać kasę oszustom.

Gość askakakala
Czy stwardnienia, które wyczuwam pod skórą są grożne? Czy to może być rak? lub jakas inna bardzo poważna choroba? Aśka 22 lata - 10.06.1989 Dziekuję Ci bardzo