Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hakuta13

Czy mogło dojść do zapłodnienia?

Polecane posty

Piszę bo mam problem. Jestem dziewicą i tylko pieszczę i bawię się z moim chłopakiem. On zawsze używa prezerwatywy. Ostatnio jednak prezerwatywa pękła a on miał wytrysk a jego penis podczas wytrysku znajdował się między moimi nogami możliwe że blisko pochwy.O pęknięciu prezerwatywy dowiedzieliśmy się w momencie kiedy poczułam że coś cieknie mi po udzie. Czy są jakieś szansę że zaszłam w ciążę? Nie chcemy się z moim chłopakiem martwić na zapas. Wydaje mi się że jego członek nie był we mnie, ale na pewno był blisko pochwy. Proszę o szybką odpowiedź.

Gość Sanetta
I tylko sie pieszcz i bawie z moim chłopakiem, kurna, kolejna idiotka, która nie ma zielonego pojecia na temat współżycia seksualnego. Było o tym pomyśleć wcześniej!

Gość a tornister już spakowany???
?

Gość antyalvays
to najdziwniejsza forma zabaw seksualnych o jakich było mi dane na kafeterii przeczytać

Gość reyrurtut
To jest możliwe, ale małoprawdopodobne.

Gość Michał_Gay
Diewczyno - oprócz pochwy masz jeszcze odbyt, którego możesz użyć, aby dać swojemu facetowi dużo radości bez utraty dziewictwa.

Gość Babiczka89
Diabeł już dla Ciebie gotuje kocioł pełen smoły ladacznico!

Gość Pompejusz2000
Ludzie! Co jest z wami? Wy tylko o jakiś zasranych pochwach i kutasach. Do roboty się weźcie, a nie pierdolcie głupoty!

Gość TU154M
MICHAL DOBRY TEXT... wlasnie nie ma to jak w odbyt, p.s jestes juz zaciazona i do tego dziewicza...

Ludzie skąd wam się wzięło że jestem dzieckiem?! Nie spodziewała się takich wypowiedzi. Wydawało mi się że skoro jest to forum to każdy doświadczony i zainteresowany odpowie na zadane przez kogoś pytanie, ale widzę że się myliłam. Ludzie piszą na forum o różnych sprawach odważają się napisać niekiedy intymne sprawy i za to należy się tej osobie szacunek a nie wyzwiska ze strony osób które jej nie znają. Jak ktoś nie ma ochoty się udzielać bądź chce wyrazić swoje negatywne czy wręcz obrażające opinie to lepiej żeby tego nie robił. Nie życzę sobie aby ktokolwiek mnie obrażał. To co napisałam to tylko i wyłącznie mój interes ja tylko zadałam pytanie i liczyłam na odpowiedź a nie krytykę osób niedojrzałych. To jaka jestem to już moja sprawa.Będę wdzięczna za nie pisanie wypowiedzi obraźliwych cy też nie na temat.