Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi mów

Jaka może być przyczyna samotnosci dziewczyny poza urodą

Polecane posty

Gość tak mi mów
podnoszę

Gość ja nie mam faceta bo
no miałam profil na kilku portalach randkowych i tez nic albo faceci szukają przygodnego seksu, a jak juz jakis nie myśli tylko o jednym, to jest to jakis zdesperowany, nizbyt ciekawy brzydal wiec tego typu portale raczej nie dają zbyt dużych szans na poznanie faceta

Gość pappa
zero znajomych, domatorka,,, jak ja :(

Gość tak mi mów
nie zbyt dobrze to wyglada :O

Gość bo nie kazdy chce
jezeli to kolezanka poprosila cie o pomoc w znalezieniu faceta dla niej, to najlepiej zrobisz jak nie bedziesz robic nic. Nie wyobrazam sobie sytuacji, ze tak bardzo potrzebuje z kims byc, nie moge nikogo znalezc i prosze kogos innego zeby mi pomogl. Chyba musialabym byc niesamowicie zdesperowana zeby byc z kimkolwiek, i wszystko mi jedno kto to bedzie, wiec nawet jak mi kolezanka pomoze to bedzie ok bo nie bede sama. Jesli ona sama nie poczuje miety do kogos, a ty jej kogos naraisz i zaczna sie spotykac, to w razie jesli im nie wyjdzie (a marne szanse ze wyjdzie jesli ktos sam sie nie zakocha), to kolezanka bedzie obwiniala ciebie ze narailas jej nieodpowiedniego faceta.

Choroby psychiczne - nerwica, depresja. Straszny charakter - zly, niezrownowazony. Dziwne zainteresowania - hinduizm, UFO, rozna alternatywna muza, tatuaze, polowanie, terenowe samochody, koty i psy. Brak higieny osobistej - brudne wlosy, smierdzace ciuchy, braki w uzebieniu. Niski poziom edukacji - nie czyta ksiazek, nie chodzi do kina, do teatru, na imprezy. Brak pracy i stalych dochodow. Lesbijka, biseksualna. *** Czy moze jest sama i jest jej z tym dobrze?

nieśmiałość brak odpowiedniego charakteru złe podejście do facetów wiele!

Gość ja nie mam faceta bo
No ale co to znaczy odpowiedni charakter? Jaki to jest ten odpowiedni charakter? Wiadomo , zeby nie była jakąs złośliwą jędzą albo nadętą księżniczką. Ale co jeszcze? Bo to , że jest miłą sympatyczną osobą raczej nie wystarczy.

Gość tak mi mów
bo nie kazdy chce- aleś namąciła w tym poście. Ja nie szukam jej męża coby za miesiąc stawali przed ołtarzem, tylko chcę pomóc jej w poznawaniu nowych facetów. A co dalej z tym będzie, sie okaże.

Gość tak mi mów
setunia - złe podejście do facetów - możesz rozwinąć o co chodzi?

Gość szczera85756353534333
niesmialosc

Gość elefanten
Niskie poczucie wartości, nad tym powinna popracować, bo widać jak na dloni,że ma jakies kompleksy.

Gość Kaska, czy tam setunia
A Ty jak tam z tymi facetami? Znalazlas jakiegos na stale, czy w dalszym ciagu uprawiasz wolne zwiazki bez zobowiazan, hm? Pozdrawiam.

Gość litosci duzo pijecie
a ja znam 35 latke, ktorej sie wydaje, ze jest osmy cud swiata och ach A tak naprawde to latwa cizia, lecaca na kase Przeruchana juz nie wiem przez ilu Ja wiem cos o okolo 18 facetach Ale ona nadal uwaza, ze jest super laska i kazdy by ja chcial tylko ona nie chce byle kogo Prawda taka, ze jej 'chlopacy' maja zawsze powyzej 50 a czasem i po 60 -70 lat Porazka A jej siostra 23 lata idzie w jej slady az milo Zastanawia mnie tylko jedno, jak beznadziejna musi byc ich matka, skoro takie lamy wyhodowala