Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLOTKA(taka rybka)

Dziewczyny zmeczone bezskutecznymi staraniami o dziecko!

Polecane posty

Gość Ankaaaaaa 24
laseczki nie wszystko stracone, znam takie przypadki i swietna pania doktor która jeszcze nie zawiodła.... Chcecie wiedziec wiecej piszcie Czekam:)

oby było dobrze - mój m zamiast sulfasalazyny bierze teraz salofalk troszke wyniki sie poprawiły , napisz czy wam sie udało , pozdrawiam 🌼

Gość gość
up up czy ktoś jeszcze tu jest? jestem już bardzo zmeczona staraniami i bardzo mi ciężko. chyba tylko ktoś kto ma podobny problem może mnie zrozumieć. już prawie 3 lata się staramy. w tym cyklu miałam hsg i nic z tego nie będzie znow. poraz kolejny. kolejna nadzieja i kolejna porazka.:(

Gość gość
nie ma nikogo :( eh cała niedziela spędzona na katowaniu się. nienawidzę końca cyklu i kolejnego niepowodzenia. skąd brać na to siły? dlaczego dzieje się tak, że mamy w sobie miłość mamy instynkty macierzyńskie, mamy ciągle nadzieje i miesiąc w miesiąc dostajemy obuchem w głowę. dlaczego? jaki jest w tym cel? jesteśmy gorsze? nie zasługujemy na dziecko? jest mi tak ciężko jak jeszcze nie było. jestem u kresu wytrzymałości choć niby gdzieś tli się nadzieja to i tak zaraz rozum sprowadza mnie na ziemie. II cud? tak bardzo bym chciała by się spełnił...

Gość BetiB7506
Korzystaliście z leku o nazwie Doppelherz Aktiv Dla Mężczyzn? Bo wyszukiwałam opinii dotyczących tego produktu i postanowiłam Was zapytać. Możecie cokolwiek opowiedzieć mi o tym produkcie? Warto go kupować, znacie jakieś zamienniki? Tu przeczytałam trochę informacji o Doppelherz Aktiv Dla Mężczyzn: http://www.listalekow.pl/doppelherz-aktiv-dla-mezczyzn/ - myślicie, że to rzetelne informacje? Nie chciałabym się naciąć i roztrwonić bezsensownie pieniążki, dlatego liczę na Wasze sugestie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.

Gość Mia 85
temat umarł a moze ktos tu jeszcze zagląda , ciężko mi od paru miesięcy staramy sie od 3 lat badania wszystko ok , monitoring ,ciąży nie ma nie było ,teraz szykuje sie do laparoskopii jestem wycieńczona załamana nie wie ile jeszcze zniose

Gość Olinka86
Dziewczyny nie poddawajcie się!!! na każdą przyjdzie pora

mia85 zapraszam na temat ziola ojca sroki nr 3, wszystkie tam mamy problemy z zajsciem w ciaze, poczytaj sobie ten temat od poczatku, moze tez zdecydujesz sie na terapie ziolami. Pozdrawiam